Forum » Operacijski sistemi » Iz win7starter nazaj na xp
Iz win7starter nazaj na xp
damjan11 ::
Pozdravljeni
Na dell 1012 mini poizkušam naložit win xp. Na njem je že naložen win7 starter. Naredil sem usb boot z windowsi xp. Lepo mi bootne iz ključa vendar ko bi moral izbrati na katero particijo naj naloži mi napiše:
No previus version of windows NT can be found on youre computer. Setup cannot verify that you are qualify to instal this upgrade.
Mogoče kakšna preprosta rešitev?
Hvala
Na dell 1012 mini poizkušam naložit win xp. Na njem je že naložen win7 starter. Naredil sem usb boot z windowsi xp. Lepo mi bootne iz ključa vendar ko bi moral izbrati na katero particijo naj naloži mi napiše:
No previus version of windows NT can be found on youre computer. Setup cannot verify that you are qualify to instal this upgrade.
Mogoče kakšna preprosta rešitev?
Hvala
logout ::
Napačen medij za instalacijo XP si vzel, ali pa si pri pripravi USB ključka zaštrikal. Ti rabiš novo instalacijo in ne upgrade.
L.p., Kloko
L.p., Kloko
dukedl ::
ja ne upgrejdaj ampak dej clean install :)
jz mam tut 1012 z XP Pro, prejšn vikend naložil gor še Snow Leopard.
nekaj navodil maš tut na www.mydellmini.com
jz mam tut 1012 z XP Pro, prejšn vikend naložil gor še Snow Leopard.
nekaj navodil maš tut na www.mydellmini.com
lp dukedl
damjan11 ::
Ja sej bi rad clean instal ampak mi ne da opcije da izbrišem particijo(win7) in namestim winsows xp na frišno.... se pravi da bi imel gor samo win xp
Tarzan ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov prenosnik med inštalacijo ne zazna ssd diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 5625 (4649) | solatko |
» | Recovery particija in prenosnik.Oddelek: Pomoč in nasveti | 2201 (1886) | D3m0r4l1z3d |
» | Nadgradnja Windows 10 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 27314 (22434) | R1710 |
» | Windows 10 "clean install"Oddelek: Pomoč in nasveti | 14790 (12290) | fujtajksel |
» | Na koliko časa nanovo naložite operacijski sistem (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6776 (5754) | kitara8 |