Forum » Pomoč in nasveti » FF 7.0.1 - dvoklik za odprtje novega taba
FF 7.0.1 - dvoklik za odprtje novega taba
CyberPunk ::
Izgleda, da so tole vsaj meni precej uporabno funkcijo - odprte novega praznega zavihka v Firefoxu s tem, da dvokliknes na prazno mesto desno od obstojecih zavihkov - ukinili (vem, ostaneta klik na "+" in CTRL+T). Kar sem iskal po netu, vsi zakljucijo, da moras izklopiti "Tabs on top", pa dvoklik za odprtje taba spet dela. Drzi. Ampak, na eni drugi masini, kjer imam FF z dolgo zgodovino apdejtov, kljub temu tudi na 7.0.1. dvoklik za novi tab se vedno dela. Torej sigurno mora biti en hack nekje v profilu ali about:config. Je kdo ze pogruntal, kje bi to lahko bilo?
[ecstazy] ::
Lahko uporabiš srednji gumb (kolesce). Odpre ti nov zavitek, če imaš vklopljeno "tabs on top".
CyberPunk ::
Hehe, fora je v tem, da pri meni srednji gumb oz. kolesce (en pritisk nanj) JE definiran kot dvoklik. Dediscina dobrih starih casov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Firefox 4 bo izšel prihodnji mesecOddelek: Novice / Brskalniki | 8368 (5907) | filip007 |
» | Izbira miškeOddelek: Strojna oprema | 4529 (4017) | medek |
» | Izšel Firefox 3.5 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Android | 19166 (13141) | urban99 |
» | Firefox 2.0 je zunajOddelek: Omrežja in internet | 4478 (2525) | boyan64 |
» | Microsoft in AOL z roko v rokiOddelek: Novice / Brskalniki | 2917 (2917) | Gandalfar |