» »

Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V

««
36 / 48
»»

ahac ::

Pa sem mislil da je Steam bog i batina pa je v resnici Origin 100x boljši-pri njih imam savegam v cloudu.

Saj večina iger na Steamu ima savegame cloud, ampak mogoče se je Rockstar odločil, da GTA5 tega ne rabi.

Sicer BorutO je zgoraj napisal, da on ima v cloudu. 8-O
Imaš še kakšno igro na Steamu, kjer bi to lahko preveril? Sicer, če daš seznam iger v drug view, ti pokaže oblačke poleg iger, ki ti podpirajo.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

particle ::

Čak sej steam ti itak zažene Social Club. Sej tam sejva.

BigBunny ::

Ola,

danes sem kupil za PC, pa sem bolj amater in iščem kako slovensko ekipo, da skupi mal zašpilamo. Nick mam Painkiller94 ;)

Tr0n ::

particle je izjavil:

Čak sej steam ti itak zažene Social Club. Sej tam sejva.

Zelo verjetno ja. Pa lokalno je v My Games tudi verjetno nekje.

BorutO ::

igro imam kupljeno na steamu, tak da igro vedno shranjuje. isto tudi v online načinu - mislim, da ima rockstar svoje oblake. ;)

hrustus ::

Če ima kdo probleme z misijo Blitz play heist naj se pozabava na sledeči način in bo šlo

Greste v C:\Users\vaše ime \Rockstar Games\GTAV\Profile\vasa st profila\ )
Tam sta 2 fajla pc_settings.bin and cfg.dat ki jih morate zbrisat, ob zagonu igre nastavite osvetlitev in igro pustite v windowed modu. ( za online sprejmete eula) Ko se s avtovleko zaletite v blindirano vozilo, zapeljite za blindirano vozilo in iz skozi okno vržite sticki bomb ter sprožite....avtomatsko vas postavi ven iz kamiona. Po šicanju policajev se s smetlarskim kamionom odpeljete do avta za pobeg, stopite iz kamiona in streljajte v rezervar da priteče gorivo, nato ustrelite v gorivo in bo kamion razneslo. potem ko vas Michael pokliče takoj stisnite esc, preden se Franklin oglasi.....in to je to. Vmesna sekvenca se bo odvila brez crasha in boste lahko končali misijo.

Sprobano....po 3 urah zajeb.... sem našel rešitev (večino problemov povzročajo bombe). Obilo užitkov ob igranju
Asus sabertooth 990fx r2.0,Amd fx 8350 @4.5ghz,sapphire pulse 5600xt,
ripjaws 16 gb, Samsung evo 500 gb, antec 920 h2o,coller master v 850, zalman z9+

[D]emon ::

Nisem mel niti enega buga na tej misiji. Odd. :)
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.

miraldi ::

V GTAV Online ni nobene opcije da daš kolegu denar oz. on tebi? Nekaj našel na youtubu pa je vglavnem za konzole.
Pa to k piše če maš več kot 5000$ v denarnici ti pobere tist k te ubije je tud tko tko. Ubijem kolega z naprimer 100000$ v denarnici in vse kar dobim je bogih 50$ lol.

Obstaja način da pobereš več keša ko nekoga potamaniš?
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

Sssaga ::

Men se je nakup delnic sfižil :D

Vložil 500k € in mi atm piše, ad bom zaslužil 150k €. Da hel?!

SumTingWong ::

Jaz pa kupil Bar (offline), pa se tok ne splača ... 750k$ zagonil, v 4h gameplay dobil 7k$ ...

kaki bar, a lahko v igri tudi služiš glede na profit, na primer, da kupiš bar ipd? če se sploh da?

Pa eno vprašanje za tiste, ki že od samega začetka igrate gta na konzolah ... kje se hitreje levela v online načinu, v heistih, ali če delaš dirke (tiste modre ikonice) ...

SumTingWong ::

Lahko kupiš bar ja. Pa tudi golf klub (ki je 3mill se mi zdi) in še ostale zadevščine. Pa ni profitabilno se mi zdi.

Tukaj je BAR, imaš pa še ostale (zelen dolar nad properties je)

Zgodovina sprememb…

Profitabilno je dilanje z delnicami na borzi. :)

Ti to govoriš o single ali multiplayer načinu? Single ni problem, če je sila, se tudi hekne za denar. ;)

dj_uro ::

[D]emon je izjavil:

ja...tisti, ki pa nimamo original igre, pa ne moremo; zaradi ''zaprtega'' marketa...
vw-klub.si

54j0 ::

dj_uro je izjavil:

[D]emon je izjavil:

ja...tisti, ki pa nimamo original igre, pa ne moremo; zaradi ''zaprtega'' marketa...

Jok&stok? :)

dj_uro ::

seveda... že tri dni tolčem z glavo ob zid in jokam na ves glas; zavidajoč samo tebi
vw-klub.si

54j0 ::

Hočem ti reči, da ne bodi tak Rus in kupi original, če se ti že valjata dva kompa za 1000+€ po stanovanju. Potem pa s krepkimi črkami toži nad pomanjkanjem fukncij.

hojnikb ::

ja, sam je treba prej sprobat, predn kupis ;)
#brezpodpisa

CellarDoor ::

gta5 ali raje 256gb SSD namesto 128 + še ostane za drugega

PredatorX ::

First person zgleda hudo.

Nummy ::

[D]emon je izjavil:

In kak je "recept"? Do sedaj sem imel samo izgubo...

Recept je tak, da je igra nenormalno v nulo narejena. Res, vsaka čast rockstarju. Ena daleč najboljših iger, ki so jih kdaj naredili ... :)

Recept:
- San Andreas atmosfera
- GTA IV pogon

Za zaključek še dodobra optimizirajte.

Voila!

Naredili so točno to, kar sem potihoma želel od njih :) PC GOTY?

i7 920 goni pogon več kot odlično - pride CPU test video kmalu.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Sssaga ()

Nummy je izjavil:

[D]emon je izjavil:

In kak je "recept"? Do sedaj sem imel samo izgubo...

Buy low, sell high. BAWSAQ spremljaj.

:D

CPU test - se i7 v igri obnaša kot i5? Koliko se pridobi z navitjem procesorja?

i7 920 2.66Ghz OC @4Ghz

Stock vs OC vs HT=ON vs HT=OFF

AngelOfDeath ::

Tistega ki je naredil namestitveni program za GTA V bi trebalo postaviti pred zid in ustrelit skupaj z družino.

Ko ga potočiš zasede na 100% linijo da ja ni mogoče početi ničesar drugega več.
Siolov modem pa tako ne prenese tega.
edit: Slovnica

Maš router vmes in omejiš brzino... ampak še vedno ne moreš početi kaj drugega :)

AapocalypseE ::

CPU performance: http://www.techspot.com/review/991-gta-...

AngelOfDeath, ti pa razmisli malo o tem kakšen stavek si napisal in če se ti zdi to normalno...

Grand Theft Auto V Stop Working..

Sm vedu da je prelepo da nebu nič zajebaval.

Igra mi zamrzne in tole javi na namizju.

Trenutno je neigralno ker se to zgodi zelo kmalu(sred heista).

Patch je nekaj zdrmal..
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

issak ::

AngelOfDeath je izjavil:

Ko ga potočiš zasede na 100% linijo da ja ni mogoče početi ničesar drugega več.
Siolov modem pa tako ne prenese tega.

NetLimiter si naloži, ali pa kupi malo boljši ruter kjer si lahko na interfacu omejiš prenos podatkov (mikrotik).

Če ne znaš delati z računalniki ne moreš za to takoj kriviti drugih, še posebej ne s takimi stvarmi kot si jih zgoraj pisal.
Desktop: i7-12700F | 7900XTX | Asrock H670M-ITX/ax | 32 GB RAM | Dell G3223Q
Server: G4560 | 16GB RAM | 3x4TB
OLKB Planck | Logitech G Pro X Superlight | Sennheiser HD660S2

m0f0x ::

Čudi me, da še njegov post ni izbrisan :)

Buggy ::

m0f0x je izjavil:

Čudi me, da še njegov post ni izbrisan :)

Cudi te, mene pa ne...pa saj takih lepih stvari te zelo nazorno naucijo v tej vasi nahypani GTA5 >:D

niggaz, chill

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: connel ()

gddr85 ::

a zej smo na st že niggaz?....nice homie, nice :))

m0f0x ::

STFU, crackass >:D

a ima kdo kakšno idejo, misel na GTA5 v bundlu z grafično recimo, trenutno ima nvidia witcher 3, a je praktično možno, da bo amd ali nvidia imela gta5 tudi?

issak ::

CellarDoor je izjavil:

a ima kdo kakšno idejo, misel na GTA5 v bundlu z grafično recimo, trenutno ima nvidia witcher 3, a je praktično možno, da bo amd ali nvidia imela gta5 tudi?

V teoriji je vse možno, samo Witcher je na voljo bil že kot 'preorder'. Pri konzolah se priložene igre kar naprej menjajo (google za 'GTA5 bundle' prikaže večinoma playstation rezultate), pri grafičnih pa že kar dolgi nisem nič videl, razen Withcer zdaj (ali pa samo nisem bil pozoren, nevem). Zadnjič je imel intel neko akcijo, 5 iger zraven procesorja, ampak daleč od GTA 5.

Če se ti nikamor ne mudi, ne menjavati grafične ne igrati GTA5, lahko čakaš in morda se bo kaj zgodilo, lahko pa počakaš še eno leto da pade cena na pol, čeprav mislim da bo GTA 5 kar dolgo ohranil originalno ceno.
Desktop: i7-12700F | 7900XTX | Asrock H670M-ITX/ax | 32 GB RAM | Dell G3223Q
Server: G4560 | 16GB RAM | 3x4TB
OLKB Planck | Logitech G Pro X Superlight | Sennheiser HD660S2

gtx 960Ti, r9 390, GTA5 bundle ... je kaj za čakat in cincat

gddr85 ::

čakaš lahko, vmes pa preveriš, če imaš ok psu, ker razlika v porabi med 960 in 390 bo najbrž kar konkretna, tud isti rang zmogljivosti ne bo tole

960ti bo dovolj za GTA5 na FHD, jaz imam 1680x1050, tako da sploh ne rabim kaj več, že 960 bo več kot dovolj, napajalc in ohišje sta OK za 250-ish W grafo, ampak bi bila overkill, še posebej zaradi procesorja

Zgodovina sprememb…

No ja, za gta V je kr fajn, če maš več k 2GB vrama :)
#brezpodpisa

AngelOfDeath ::

Letos sem kupil za 300GB iger pa nikjer pri prenosu nikoli ni bilo težav.
Tale GTA V pa je kr nekaj. Če že deluje se nemre odločit ali je prenesel 16MB ali je prenesel 23MB pa še vsakih 10m zgubi povezavo z strežnikom.

Ne ti meni.

TO je za en k** skup narejeno.
edit: Slovnica

tole bol smrdi po server errorju, kot sami igri..
#brezpodpisa

Igra friza nenormalno zadnja dva dni. Neda se nič igrat. ROpaš banko že bežiš pa freez pa se ti j*** ;( ;( ;(

Do nedolh je delal vse odlično zdj pa za nikamor.
Grand Theft Auto V has stopped working. Fuck off!
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

Men dela čist ok, edin kar se mi je zgodil 2 dni nazaj je to, da se mi je v config fajlu ena nastavitev sesula in mi nikakor ni hotlo naloadat, popravu in spet dela kot urca. :)

pomaga če je igra in driverji updated. Pa seveda da je original (cracked verzije imajo bojda cel kup problemov) :)
#brezpodpisa

heero ::

A ima se gdo kaksne probleme da se ne pokaze vec misij na mapi prisel sem do 41,1% igre . misij ne kaze vec odkar sem pripeljal smetarski tovarnjak v zapusceno tovarno .z franklinom sem igral tanyo (avtovleka) , rampage , in flight school . pa se vedno nic kaksna ideja ? Igra je na PC

hojnikb je izjavil:

pomaga če je igra in driverji updated. Pa seveda da je original (cracked verzije imajo bojda cel kup problemov) :)

Imam original direkt od Steama. Driverji zadnji 15.4 probal sedaj tusi omega in 14.9 WHQL. Cel kup ljudi ima težave z tem freezanjem po zadnjem patchu brez uspešnega fixa.
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb
««
36 / 48
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Grand Theft Auto VI (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Igre
499103509 (1185) oo7
»

Red Dead Redemption (strani: 1 2 3 )

12024619 (648) dronyx
»

Watch Dogs (strani: 1 2 3 4 5 6 )

28568178 (24107) legice

Več podobnih tem