» »

Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V

««
25 / 48
»»

FlyingBee ::

ne vem, če bo kakšna na ta nivo prišla ... razvoj gta je gromozansko drag

iloveboobz ::

Misliš rečit, marketing je gromozansko drag :)

tudi, vendar za razvoj igre je šlo veliko, moram pogledat podatke, če so kje dostopni in kokr tolk realni ... meni osebno je GTA edina igra, ki jo pri teh letih še vedno pričakujem na PC, kot sem včasih

BorutO ::

Če še jaz grem malo off topic ...
GTA je vedno bil korak pred vsemi ... Prvi GTA ... boljše igre takrat dobesedno bilo ni oz. prej kot boljše bi lahko rekel podobne. Ko smo vsi igrali s ptičje perspektive, klali in kradli, tega prej nobena igra ni imela ... Potem GTA 3 ... če se ne motim, je bila prva tretjeosebna igra z najboljšo grafiko, kar se tiče podobnih iger ... in vice city itd ...

zgodovino iger sta pisala doom in gta ... doom zaradi prve first person pogleda ... in gta zaradi grafike in third persona ...

Enkrat bo GTA zagotovo padel, ker jih bo preveč izdal in bo preveč pretirane šminke notri, tako kot se to zdaj dogaja s call of dutyom ... prvi dve seriji sta podirali rekorde ... zdaj pa se "norčujejo" drugi iz tistih, ki sploh kakšno njihovo igro še kupi ...

[D]emon ::

BorutO je izjavil:

doom zaradi prve first person pogleda

Khm... Wolf3D, Ken's Labyrinth, ROTT... :>
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.

BlackMaX ::

[D]emon je izjavil:

Vsaj kar se Clancy-ja tice, bos zelo verjetno pozrl besede.

Ne pa ne :D Watch Dogs bo kul špil.

Stavim 3 pomaranče in eno manadarino.

FlyingBee je izjavil:

ne vem, če bo kakšna na ta nivo prišla ... razvoj gta je gromozansko drag

Res je ampak njihov prihodek iz tega je gromozansko velik. Cca. vložek 250 mil, dobili ven 4x več :D

Ni drago :D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: BlackMaX ()

[D]emon ::

BlackMaX je izjavil:

Watch Dogs bo kul špil.

My gut feeling says otherwise.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.

oo7 ::

[D]emon je izjavil:

BlackMaX je izjavil:

Watch Dogs bo kul špil.

My gut feeling says otherwise.

In zakaj ne bo vredu?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

m0f0x ::

Jaz sem tudi malo skeptičen :) ampak pustimo se presenetit.

urosp ::

Ka je zaj z GTA V na PC? Vse je nekam potihnilo...

verjetno bo, ker konzole bodo počasi izžele petko in bo čas, da še na PC-jih zarožlja, čeprav bo več spiratiziranih kot prodanih

ahac ::

urosp je izjavil:

Ka je zaj z GTA V na PC? Vse je nekam potihnilo...

Saj uradno ga niso nikoli napovedal. Edino folk je govoril "saj bo, saj bo..." No, saj mogoče bo. :P
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

urosp ::

Saj, zanimale bi me kakšne uradne informacije, bolj kot "saj bo"-ji :) Maja je namreč 8 mesecev po izidu na konzolah in glede na kronologijo preteklih GTA iger, bi sedaj bil čas, da pricaplja na PC-je. Ker pa ni uradno nobenih informacij, me malo ščemi, da gre GTA V za PC-je v pozabo... Banda.

mam filing, da GTA V nebo za PC... vsaj ne zdaj, mogoče pa čez par let kot kak budget title..

kje bi se dalo videti koliko so profotiral s GTA 4 na PC-ju, verjetno ni bil minus ali pač?

Ang3lo ::

Seveda bo. Edina razlika letos je, da morajo izdati še različici za PS4 in xb1, zato bo izid kasneje, če se odločijo za izdajo na vseh treh hkrati.

P.S. Dvomim da so imeli slab profit z GTA4 na PCju. V razprodajah na Steamu so jih večkrat prodali toliko, da jim je celo zmanjkalo ključev.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Ang3lo ()

In zakaj si tako prepričan, da bo ?

iloveboobz je izjavil:

In zakaj si tako prepričan, da bo ?

money

Ker ni razloga da bi zavrnili kupček denarja. Edino kar bi jih odvrnilo je blamaža s Social clubom in optimizacijo, ampak spet ne toliko. Lahko pa se odločijo za izdajo na novih konzolah to poletje in PC spet prestavijo za par mescev.

Portanje na komp stane določene denarce, pravtako marketing. Če se s prodajo ne vrne tega, potem pač nima smisla razvijat.

gddr85 ::

bolj bo blamaža če bo laggy, buggy in neoptimizirano, kot npr. pri 4...

Glede na debug loge je razvoj verjetno takointako potekal na PCju: http://www.reddit.com/r/Games/comments/... . Ne dvomim pa da Sony in MS zlobirata toliko, da je vpliv na konzolno prodajo minimalen.

mah, igra je super, pač boljši proc je blo treba imet za GTA 4, zgodba ima luknje in tehnično ni bila perfektna, katera pa je ... sandbox igra, ki še po končanju zgodbe da veliko

ahac ::

iloveboobz je izjavil:

Portanje na komp stane določene denarce, pravtako marketing. Če se s prodajo ne vrne tega, potem pač nima smisla razvijat.

Pri tolk popularni igri sigurno, da se vrne dost več kot stroški porta. Marketing pa... ja, če izdajo špil 1 leto po največjem hype, potem to seveda nekaj stane... če bi ga izdal istočasno s konzolami je pa marketing že itak bil.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ahac ()

Margecan ::

danes kupil igro za xbox 360 zaženem,začnem igrat tu pa nastane problem(slika) ZELO slaba grafika vse je megleno,nejasna slika,če mogoče kdo ve ki se še da kaj nastavit oz naredit glede tega.

dobrodošel v 720P svet :)

BlackMaX ::

Margecan je izjavil:

danes kupil igro za xbox 360 zaženem,začnem igrat tu pa nastane problem(slika) ZELO slaba grafika vse je megleno,nejasna slika,če mogoče kdo ve ki se še da kaj nastavit oz naredit glede tega.

Kakšen screen nebi škodil :)

iloveboobz je izjavil:

dobrodošel v 720P svet :)

heheh, je mogoče iz retina zaslona šel takoj na TV :-)

Take4spam ::

Kot sem bral po netu nekje, je nekdo, ki je sodeloval v projektu oz, pri ustvarjanju GTA 5, rekel, da nimajo niti v mislih trenutno, da bi igra izšla za konzoli xbox one in ps4, med tem, ko za PC ni bil ziher.
Edino kot sem slišal, bodo pri xboxu omogočili, da bodo igre iz xbox 360 delovale na xbox one. Neka posodobitev ali kaj nekaj. Ampak vprašanje kdaj bo to ...

je*eš GTA 5, Watch_Dogs so skoraj izšli :-)

saj ne čist tako, oboje je dobrodošlo

LJ4L ::

Pri GTA Online se mi očitno ni shranilo in sem izgubil več deset tisoč dolarjev in stanovanje. Igra tukej kdo na PS3ju multiča, pa da gremo skupi kšne misije?
LP from LJ

Ang3lo je izjavil:

Seveda bo. Edina razlika letos je, da morajo izdati še različici za PS4 in xb1, zato bo izid kasneje, če se odločijo za izdajo na vseh treh hkrati.

P.S. Dvomim da so imeli slab profit z GTA4 na PCju. V razprodajah na Steamu so jih večkrat prodali toliko, da jim je celo zmanjkalo ključev.

In your face neverniki! GTA bomo igrali jeseni: http://www.theverge.com/2014/6/9/579562... .

medenko ::

to bo spet najbolj piratizirana igra na pcju.

medenko je izjavil:

to bo spet najbolj piratizirana igra na pcju.

a na konzolih pa ni bla ? ;((;((

PC ne izključuje konzole, tako da čemu je tle smeško namenjen?

vprašanj ostaja glede samega prenosa na PC, ali bo tudi na ps4 oziroma xboxone slabo prenešena, vsekakor bodo s novih konzol na PC boljše prenesene, kar pa za tole mojstrovino mogoče ne bo veljalo

My point being, da je igra bila pravtako piratizirana na konzolih in to kr konkretno. Heck, release je bil uzuni vsaj kak teden pred uradnim izidom. Tako da konzole niso nič manj nedolžne, kar se tega tiče.

Tero ::

Pred nekaj urami na rockstargames fb profilu:

The critically-acclaimed and record-breaking Grand Theft Auto V comes to a new generation this fall.

Grand Theft Auto V for PlayStation(R)4, Xbox One and PC will take full advantage of the power of new generation systems to deliver the ultimate open-world experience.

Pre-order now and visit www.rockstargames.com/V for more details.
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

Oktan ::

lonewolf_ ::

Glede na to, da je že bla na konzolah dosti prej, upam da jim bo uspelo do določenega roka spravit brez bugov...

Če gledaš so bile konzole nek beta test :D
R7 5700G + NH-U12P SE2 | Ballistix 2x8Gb 3000MHz
Mortar Titanium | P1 500GB | Exos 3TB | SSD MX500 1TB
beQuiet 700W Gold | Fractal Design Define S

iloveboobz je izjavil:

My point being, da je igra bila pravtako piratizirana na konzolih in to kr konkretno. Heck, release je bil uzuni vsaj kak teden pred uradnim izidom. Tako da konzole niso nič manj nedolžne, kar se tega tiče.

ja, bo zanimivo vidt primerjavo števila piratiziranih PS3 in xbox360 v 1 mesecu po izidu (to je že minilo) ter 1 mesec po izidu za PC

BorutK-73 ::

Verjetno bo trajalo kak teden da naredijo dober crack.

ps
GTA5 ne bom piratiziral, jo bom pa nabavil ko bo pod 10EUR kdaj v prihodnosti. 4 sem dobil za 2.50 EUR:D.

Zgodovina sprememb…

kriko07 ::

Pri financah,kako najhitreje dobiš denar?

miraldi ::

Ooo GTA V za PC to mi deli!! Kupm 100% čeprav sm tavelk pirat ;-)

Že za xbox360 je bil GTA V zakon,
čeprav se nikakor nisem popolnoma navadil tiste kontrolerjeve lesenosti in sprane grafike.

Za PC mora bit pa bomba. Mam razlog da na 290/290x prešaltam do konc leta :-D
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

Oktan ::

Bo na steamu + na koncu leak: Grand Theft Auto V for PC will also feature a video editor designed for advanced movie-making.

http://store.steampowered.com/app/27159...

dr.Akula ::

Oktan je izjavil:

Bo na steamu + na koncu leak: Grand Theft Auto V for PC will also feature a video editor designed for advanced movie-making.

http://store.steampowered.com/app/27159...

Ni leak, to piše že v Verge članku, ki ga je postal Ang3lo.
ni podatka

Malo me zanima par stvari ... Sem gledal en začetek igre - prva misija - na youtubu, pa kaže, da je v GTAju tudi sneg očitno ...a problem je, da v nobenih ostalih videih nisem videl nobenega snega. Torej zanima me, če je v igri tudi sneg, ali je samo v prvi misiji? Pa še to, zdi se mi, da je v MP več avtov na voljo, pa bolj so si podobni med sabo - na primer bugatti ... Ali je to samo mod?

Chev ::

V prvi misiji je sneg, pa potem se še nekaj dogaja na pokopališču, kjer je prva misija.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Chev ()

oo7 ::

Chev je izjavil:

V prvi misiji je sneg, pa potem se še nekaj dogaja na pokopališču, kjer je prva misija.

Točno tako.

Avtov je polno edino na PS3 je bil pri meni problem, ko si kupil avto in si ga parkiral v garažo ga naslednjič kar ni bilo več to morajo nujno popravit;(

xxurban ::

Ali mislite, da bo R9 280 dovolj za igranje na najvišjih nastavitvah na PC?
««
25 / 48
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Grand Theft Auto VI (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Igre
577129022 (677) MaTr1x
»

Red Dead Redemption (strani: 1 2 3 )

12026253 (2282) dronyx
»

Watch Dogs (strani: 1 2 3 4 5 6 )

28572331 (28260) legice

Več podobnih tem