Forum » Pomoč in nasveti » Črn zaslon in neodzivnost računalnika
Črn zaslon in neodzivnost računalnika
SiMN ::
Pozdravljeni!
Prejšnji teden sem kupil nov računalnik. Pojavljati se je začela težava, in sicer (občasno, ne vedno) ko zaženem nek program (npr. Thunderbird), se mi zaslon postavi v sleep mode, PC še vedno deluje, ventilatorji pa se začnejo maksimalno vrteti. PC postane neodziven in ne preostane drugega kot reset. To se pojavlja večkrat dnevno. Kakšna ideja v čem je problem?
LP
Prejšnji teden sem kupil nov računalnik. Pojavljati se je začela težava, in sicer (občasno, ne vedno) ko zaženem nek program (npr. Thunderbird), se mi zaslon postavi v sleep mode, PC še vedno deluje, ventilatorji pa se začnejo maksimalno vrteti. PC postane neodziven in ne preostane drugega kot reset. To se pojavlja večkrat dnevno. Kakšna ideja v čem je problem?
LP
miranpozar ::
Problem je v garanciji ;)
Miran Požar, Portorož, http://sites.google.com/site/miranpozar/
SiMN ::
Tudi v tej smeri sem razmišljal oz. kar o vračilu PC-ja. Zgleda da mi ne preostane drugega ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prve verzije Microsoftovega Edgea tudi uradno na ogledOddelek: Novice / Brskalniki | 4730 (2064) | simnov |
» | Event Viewer -> Critical Error, Kernel-PowerOddelek: Pomoč in nasveti | 1004 (821) | MIHAc27 |
» | Nova grafična - igra štekaOddelek: Pomoč in nasveti | 1732 (1471) | SuperVeloce |
» | modri zaslonOddelek: Pomoč in nasveti | 791 (650) | solatko |
» | Realtek ALC892 težavaOddelek: Pomoč in nasveti | 765 (680) | Pfeniks |