Forum » Pomoč in nasveti » disk in podatki.
disk in podatki.
zelenjava ::
Prodajam trdi disk, in sem ga prepisal z dban.
Pred prepisom sem izbral dban autonuke, da use naredi sam automacko.Če zaženem autonuke,ali dban prepiše z ničlami ali naključnimi podatki.In kje se pogleda, kako je bil prepisan ali z ničlami ali z naključnimi številkami.In če je še kateri boljši program za prepis hdd, kot dban mi prosim povejte.Namreč na disku sem imel certifikate od bank ker sem preko spleta imel nlb klik.In nočem da se to dobi kaj ven.Lp Miha
Pred prepisom sem izbral dban autonuke, da use naredi sam automacko.Če zaženem autonuke,ali dban prepiše z ničlami ali naključnimi podatki.In kje se pogleda, kako je bil prepisan ali z ničlami ali z naključnimi številkami.In če je še kateri boljši program za prepis hdd, kot dban mi prosim povejte.Namreč na disku sem imel certifikate od bank ker sem preko spleta imel nlb klik.In nočem da se to dobi kaj ven.Lp Miha
amigo_no1 ::
Winhex (kjer lahko tudi pogledaš če je disk znulan), odpreš disk, označiš (ctrl+a), desi klik, fill block (ctrl+l).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
zelenjava ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Data wiping vprašanjeOddelek: Strojna oprema | 1896 (1403) | mizimasi972 |
» | brisanje diskovOddelek: Informacijska varnost | 9340 (7818) | peko_deko |
» | Totalen format - ne moreš nič dobiti nazajOddelek: Programska oprema | 5609 (4140) | Jupito |
» | Po nesreči formatiran disk (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 14865 (12303) | SloBiscuit |
» | brisanje datotek brez moznosti restavriranjaOddelek: Programska oprema | 2139 (1358) | denabiker |