» »

Nova grafična - igra šteka

Nova grafična - igra šteka

neon21 ::

Zdravo. Moj problem je sledeči, imam novo grafično amd radeon hd 6450 . Posodobljeno vso strojno opremo grafične , posodobljen directx. Potegno sm si dol igro Spintires , ki nekako tehnološko zahtevna. Ramov imam 8gb. Ko nastavim resolucijo igre 1680x1050 , oz nastavi comp avtomatsko resulucijo mi igra šteka da glava boli. Ko zmanjšam resolucijo na 1024 mi teče igra dokaj ok vendar je resolucija taka kaka pač je. Zanima me v čem bi lahko bil problem?

Hvala za vaš odgovor in pomoč.

Han ::

Grafična je podpovprečna. Kateri CPU imaš?

hojnikb ::

Zanima me v čem bi lahko bil problem?

Tukaj
Moj problem je sledeči, imam novo grafično amd radeon hd 6450 .

Kje si sploh dobil to starino novoo? 8-O
#brezpodpisa

ko sem kupil računalnik v big bangu. ja vem nasral sem se 100 na uro. in mi je žal sploh grafična je bruh , kar sem preveril naknadno ko sem že kupil comp.
cpu je intel core i3 3240 3.40 ghz

Čestitke, kupil si verjetno najbolj zanič sestavo na tem planetu.

Za drugič Nakup namiznega PC-ja
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hojnikb ()

Hvala =) vem začel sem se poglabljat v to zadevo takrat ko sem že kupil računalnik. Dosti sem bral , da se splača sam comp skup nareit ampak jaz bedak silim v big bang in ostale lame trgovine. :)

#brezpodpisa

Torej mi ne preostane drugega kot pa da menjam celo matično + cpu + grafično :) če sploh želim kaj imeti od igre :)

ne. kupil sem tega http://www.bigbang.si/(S(brwmma45zxbsc5...

:(

Zgodovina sprememb…

• spremenil: neon21 ()

neon21 je izjavil:

Torej mi ne preostane drugega kot pa da menjam celo matično + cpu + grafično :) če sploh želim kaj imeti od igre :)

Ne. Za začetek bo dovolj, če menjaš grafiko (kir kekec sploh da 6450 zram, če je vgrajena grafika že boljša ?!) in napajalnik.

neon21 je izjavil:

ne. kupil sem tega http://www.bigbang.si/(S(brwmma45zxbsc5...

:(

Yikes, za ~600€ bi že dobu precej dobro gaming kišto
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

Heh tisti kekci , ki sestavljajo compe in bigbang prodaja potem dalje. Lepo sem se vseko ne.

Kdaj si to kupo... Mogoče lahko vrneš al pa kej..
#brezpodpisa

crniangeo ::

je blo treba ponucat zalogo :)
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.

Mesec dni nazaj. Nevem , če lahko vrneš , če ni nobenih napak oz. nepravilno delovanje. Mislim ,da sem si prislužil naziv butec leta na slo-techu , kar se tiče nakup računalnika vrjetno :)

Blago lahko v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe vrnete na dva načina:

kupljeno blago pošljete z računom in vso pripadajočo dokumentacijo na naslov: Big Bang, d.o.o., Spletni center bigbang.si, Hala 11, Šmartinska 152, 1000 Ljubljana. Stroške pošiljanja vedno krije pošiljatelj, razen če je vnaprej dogovorjeno drugače. V primeru pošiljk z odkupnino si pridružujemo pravico sorazmernega zmanjšanja vrnjene kupnine.

S kupjenim blagom se na lastne stroške osebno oglasite v katerikoli trgovini Big Bang po Sloveniji in tam opravite vračilo kupljenega blaga skupaj s pripadajočo dokumentacijo.

Probi vrnat. Če pa nebo šlo, pa dodaš eno boljšo grafiko in napajalnik.
#brezpodpisa

Mislim , da denarja tak nebom dobo nazaj kr sem vzel na viso na leto dni. Problem pa je da niam teh stiroprojev , ki so bili v škatli, škatlo še pa imam . Nič probal bom.

Probi, če ne pa nabavi grafo+napajalnik

Seveda se prej informiraj, kaj točno vzet :)
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

gddr85 ::

holy sh*t...600eur za tole kišto ;((....dvomim, da boš lahko nazaj vrnil

Zgodovina sprememb…

• spremenil: gddr85 ()

gddr85 je izjavil:

holy sh*t...600eur za tole kišto ;((....dvomim, da boš lahko nazaj vrnil

Vem ja :) nebo šlo sem 1 teden prepozen, je rok za 30 dnevno vračilo že preko, sem gledal na računu. Druga mi nebo preostalo kot pa nakup nove grafične + napajalnika. Prvič pa zadnjič sem kupil v kaki taki trgovini. Naslednjič kupim po komponentah pa sestavim sam ali pa kdo ki se mu da. :) Hvala pubeci za pomoč in "tolažbo" :) hehe. lp

FlyingBee ::

500, ker 100 je win8.1, ki je pa že sam po sebi polom ... vsekakor pa zakaj nisi pogledal na netu kakšna je ta grafa, vsaj to

Stojansto , ker sploh nism tisti dan pomislo na to , pa še na brzino je to šlo vse skupaj. Vem , tresno sem v temo , da bolj nebi mogo :)

Se da sploh to grafično ki jo imam zdaj not kaj navit? :D hehe

Zgodovina sprememb…

• spremenil: neon21 ()

FX6300B ::

da se sigurn sam so taka jajca da če jo navijš nau nč bol

KuntaKinte ::

nikjer ne piše kakšen napajalnik ima,če ima okrog 500w bo dovolj za eno r9 280 gnat

SuperVeloce ::

Če imaš malo sreče, potem je trenutna radeonka s pasivnim hlajenjem, kar pomeni da bi jo še lahko prodal za nek drobiž nekomu za HTPC ali starejši računalnik. Tistih z ventilatorji pa itak nihče noče in tako je tudi prav.
Čimprej nabavi novo grafiko, še prej pa preveri model napajalnika.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zvočniki

Oddelek: Kaj kupiti
302280 (1664) Kleemen
»

trije monitorji na en računalnik

Oddelek: Zvok in slika
487050 (6302) Janac
»