Forum » Omrežja in internet » wifi povezava je interneta pa ne
wifi povezava je interneta pa ne
carkind ::
Prosim za pomoč.
Postavil bi si domačo wifi omrežje pa mi ne ratuje.
Na pc sem priklopil usb wireless adapter, z neta sem si povleku virtual router, inštaliral.
Stvar lepo zgleda in je enostavna za naštimat.
Ustvarim wifi omrežje,probam priklopit telefon na wifi in deluje.Povezava uspešna.
Na telefonu probam surfat po netu.NEuspešno.Ni povezave :(
Bi mi kdo lahko pomagal.
Uporabljam Win7, telefon je pa samsung GT-S5830 (galaksy ace)
Postavil bi si domačo wifi omrežje pa mi ne ratuje.
Na pc sem priklopil usb wireless adapter, z neta sem si povleku virtual router, inštaliral.
Stvar lepo zgleda in je enostavna za naštimat.
Ustvarim wifi omrežje,probam priklopit telefon na wifi in deluje.Povezava uspešna.
Na telefonu probam surfat po netu.NEuspešno.Ni povezave :(
Bi mi kdo lahko pomagal.
Uporabljam Win7, telefon je pa samsung GT-S5830 (galaksy ace)
Mi lahko kdo prosim opiše postopek vzpostave WiFi omrežja brez programa virtual router.
Moram pa povdarit to da nimam routerja ampak usb wireless adapter, sem slišal da s tem ključom prav tako lahko vspostavim mrežo.
Moram pa povdarit to da nimam routerja ampak usb wireless adapter, sem slišal da s tem ključom prav tako lahko vspostavim mrežo.
Siol.... optika 20/20Mbits. Iz modema z lan kablom v pc. V pcju mam usb wireless adapter s katerim bi probal ustvariti omrežje.
Usb modem adapter zgleda tko: http://www.google.si/url?sa=t&rct=j&q=c...
Usb modem adapter zgleda tko: http://www.google.si/url?sa=t&rct=j&q=c...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: carkind ()
paljer ::
Dvomim, da potrebuješ kareri koli program za to. Poskusi bridge connection z mrežne na ta usb adapter.
perkomat ::
kakor je meni znano je ta adapter za sprejemanje brezžičnega interneta, in ne za oddajanje le-tega.
to pa se seveda ne ujema s trditvijo da si uspešno vzpostavil wlan, si ga mora vzpostavil preko primarnega modema z vgrajenim routerjem?
to pa se seveda ne ujema s trditvijo da si uspešno vzpostavil wlan, si ga mora vzpostavil preko primarnega modema z vgrajenim routerjem?
Spajky ::
Problem je z nastavitvijo gateway IP : .... in/ali subneta
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Spajky ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem s povezavo. Wireless adapter. Pomoč!Oddelek: Omrežja in internet | 2486 (2394) | xmudelx |
» | TV SAMSUNG UE40EH5300Oddelek: Zvok in slika | 1066 (764) | Han |
» | Domače omrežje - linija in wirelessOddelek: Omrežja in internet | 4548 (4027) | amigo_no1 |
» | DNS ne more prepoznati nalova IPOddelek: Omrežja in internet | 2398 (2063) | andrej02 |
» | Internet ne dela čeprav povezava je.Oddelek: Omrežja in internet | 3513 (2734) | Kreddy |