Forum » Pomoč in nasveti » spominska kartica
spominska kartica
zelenjava ::
Pozdravljeni!
Formatiral sem spominsko kartico,sedaj mi v fotoaparatu utripa format error.Ko jo vstavim v računalnik,mi sploh ne zazna .Niti pod upravitelja mi ne zazna nobenega diska oziroma te kartice.Je možno še kako rešiti,ali jo vržem preč.
Formatiral sem spominsko kartico,sedaj mi v fotoaparatu utripa format error.Ko jo vstavim v računalnik,mi sploh ne zazna .Niti pod upravitelja mi ne zazna nobenega diska oziroma te kartice.Je možno še kako rešiti,ali jo vržem preč.
SkyEye90 ::
Si jo formairal na PC-ju ali v fotoaparatu?
Možno, da je napačen sistem (ntfs, fat). Vedno je najbolje, da se spominske kartice formatirajo v napravi, v kateri bodo uporabljene, le tako bo sistem po formatiranju sigurno pravi.
Možno, da je napačen sistem (ntfs, fat). Vedno je najbolje, da se spominske kartice formatirajo v napravi, v kateri bodo uporabljene, le tako bo sistem po formatiranju sigurno pravi.
Si jo formairal na PC-ju ali v fotoaparatu?
Formatiral sem jo v digitalnem fotoaparatu,ki je bil povezan z kablom na pc.
boogie_xlr ::
Probaj z dd if="/dev/zero" of="/dev/sdc"
Namesto sdc daj svojo kartico. Ko bo končalo, pa formatiraj s fotoaparatom, brez kabla.
Namesto sdc daj svojo kartico. Ko bo končalo, pa formatiraj s fotoaparatom, brez kabla.
Problem se je sedaj pojavil tudi na mp3 playerju,ko sem ga prepisal ga pc več nezazna tudi če grem pod upravitelja.Namreč med prepisom ni javilo nobene napake,napisalo je samo da je uspešno zaključeno.Kaj bi lahko bila rešitev.Lp Miha
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Micro SD 64 formatirana sedaj samo 32Oddelek: Pomoč in nasveti | 2718 (2125) | floyd1 |
» | Težave s SD kartico!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2747 (2607) | OCCULT |
» | kako formatirati sd memory card?Oddelek: Pomoč in nasveti | 5782 (5667) | Caligula |
» | Problem s SMARTMEDIA karticoOddelek: Strojna oprema | 1690 (1471) | pivmik |
» | Katero spominska kartico "Compact Flash" kupiti ?Oddelek: Kaj kupiti | 1467 (1300) | Slowenc |