Forum » Operacijski sistemi » Po namestitvi popravkov-težava
Po namestitvi popravkov-težava
Andy9 ::
Pozdravljeni!
Imam težavo, ki se ponavlja že dalj časa. Po namestitvi varnostnih poravkov za Framework 4, mi med ogledom npr. Youtube ali kake druge medijske predstavitve pri razširitve slike čez cel zaslon, čez kakih 10 sekund vrže nazaj v pomanjšano.
Do sedaj sem zadevo reševal tako, da sem odinštaliral te popravke.
Ali kdo ve kako rešiti zadevo?
Imam težavo, ki se ponavlja že dalj časa. Po namestitvi varnostnih poravkov za Framework 4, mi med ogledom npr. Youtube ali kake druge medijske predstavitve pri razširitve slike čez cel zaslon, čez kakih 10 sekund vrže nazaj v pomanjšano.
Do sedaj sem zadevo reševal tako, da sem odinštaliral te popravke.
Ali kdo ve kako rešiti zadevo?
Duhec ::
Hm, lahko je kaj v povezavi z Adobe Flash Playerjem.
Najprej izklopi HW pospeševanje. Desni klik na youtube predstavitev (ko še nimaš maximizirane!),-->Settings in ostrani kljukico za Enable Hardware Acceleration.
Če je isto potem deinštaliraj in ponovno inštaliraj zadnji Adobe Flash Player.
Poročaj.
Najprej izklopi HW pospeševanje. Desni klik na youtube predstavitev (ko še nimaš maximizirane!),-->Settings in ostrani kljukico za Enable Hardware Acceleration.
Če je isto potem deinštaliraj in ponovno inštaliraj zadnji Adobe Flash Player.
Poročaj.
Andy9 ::
Kljukico enable Hardware Acceleration sem odstranil že prej, pa ni pomagalo, sedaj pa sem po tvojem navodilu nanovo inštaliral Flash player in deluje.
Se zahvaljujem za pomoč!
Se zahvaljujem za pomoč!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Firefox in vtičnikiOddelek: Pomoč in nasveti | 3776 (2457) | Anney |
» | problem z youtubomOddelek: Pomoč in nasveti | 621 (498) | DRUGHI |
» | Plavi ekran pomoč FlashplayerOddelek: Pomoč in nasveti | 3492 (3086) | D-PaX |
» | Youtube navija grafičnoOddelek: Strojna oprema | 2971 (2579) | Xserces |
» | Problem s flash playerjem - šteka in obremeni procesorOddelek: Pomoč in nasveti | 2633 (2514) | ABX |