Forum » Kaj kupiti » Spletna trgovina
Spletna trgovina
moebius ::
Hi,
A je že kdo kupil kak kos HW v teh naših spletnih štacunah?Cene mi zgledajo kr ok,nevem kako je z dostavo ,reklamacijami itp....
LP,Moebius
A je že kdo kupil kak kos HW v teh naših spletnih štacunah?Cene mi zgledajo kr ok,nevem kako je z dostavo ,reklamacijami itp....
LP,Moebius
AngelOfDeath ::
sem kupoval pri rolanu pa kadarkoliju po robo pa sem šel sam ker se mi ni dalo čakat na pošto :)
IceIceBaby ::
2x sem kupil pri comtromu pa sem zadovoljen. Nič posebnega sicer, roba je prišla čez 2 dni, cene so kr ok, sploh za nekatere stvari ...
IceIceBaby ::
kupil sem 1x disk in 1x grafično pa je bla obakrat okol 600 sit. Pošljejo pa z hitro pošto.
ghibly ::
Monitor prek EnaA - vse ok
Hladilnik za CPU prek RedRat store - vse ok
Miško prek Comtrona - tudi ok
Za reklamacije , pa ponavadi pise na spletni strani in po moje ni nobenih težav.
Hladilnik za CPU prek RedRat store - vse ok
Miško prek Comtrona - tudi ok
Za reklamacije , pa ponavadi pise na spletni strani in po moje ni nobenih težav.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ghibly ()
Sphere ::
Jaz sem kupu pri eponudbi kar nekaj stvari. Kar mi je bilo vsec, je bilo to, da mi je crknu (dobesedno zaribal)WD HDD 40GB in sem ga moral reklamirat.
Nc kompliciral, takoj so zamenjal za drugega.
Nc kompliciral, takoj so zamenjal za drugega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izkušnje z trgovino EnaA (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 13189 (1209) | delavec44 |
» | enaA vs. Mimovrste (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 30909 (22235) | technolog |
» | EnaA - Zakaj dvojna poštnina? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18918 (17089) | bauci |
» | Mimovrste (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9349 (1080) | bluefish |