Forum » Pomoč in nasveti » Windows 7 - 32bit ali 64bit
Windows 7 - 32bit ali 64bit
69charger ::
Trenutno sem namenjen formatirat disk,se znebit XPjev in naložit sedmico. Sedaj pa vprašanje,naj naložim 32 ali 64bit verzijo? Problema z 64bit driverji verjetno ne bo ker imam precej nove komponente. Sploh še obstajajo kakšni problemi v kompatibilnosti software-a na 64 bitnih Winsih?
Računalnik bo uporabljen za obdelovanje filmčkov in glasbe,mogoče kakšen občasen špil. RAMa imam pa 4gb,v prihodnosti razmišljam za upgrade na 8gb.
Računalnik bo uporabljen za obdelovanje filmčkov in glasbe,mogoče kakšen občasen špil. RAMa imam pa 4gb,v prihodnosti razmišljam za upgrade na 8gb.
How many guys from a tech forum does it take to change a lightbulb?
zee ::
64-bit.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
broken/link ::
To vem,že zdaj uporabljam XP 32bit na 4gb RAMa,ampak me zanima če ne bo problemov z kompatibilnostjo.
broken/link ::
če maš nove komponente te nima kaj skrbet :) na 64bit mašino pa lahko namestiš tud 32bit software, tako da glede softwareja bi tud moralo delat vse bp.
blackbfm ::
Komponente so že več al manj 5 let kompatibilne, od viste naprej pač. Bolj je problem če imaš kakšen eksotičen kos dodatne opreme.
miranpozar ::
64bit all the way.
Eksotični kos opreme pa je naprimer kakšen star scanner ali res star printer, mogoče kakšna čudna TV tuner ali kartica za zajem videa. Preveri, katero opremo imaš in ali za njo obstajajo 64 bit driverji.
Eksotični kos opreme pa je naprimer kakšen star scanner ali res star printer, mogoče kakšna čudna TV tuner ali kartica za zajem videa. Preveri, katero opremo imaš in ali za njo obstajajo 64 bit driverji.
Miran Požar, Portorož, http://sites.google.com/site/miranpozar/
Sem naložil 64 bit in za sedaj še vse deluje :P Za printer sem dobil 64bit gonilnike,tako da ne bo problema.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 32 ali 64 bit OS?Oddelek: Operacijski sistemi | 1758 (1406) | techfreak :) |
» | 32 ali 64bit? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 24503 (23656) | bluefish |
» | Kako prisiliti prehod na 64bitOddelek: Programska oprema | 2194 (1346) | blackbfm |
» | a bo delala vista ultimate 64 bit na tem prenosniku?Oddelek: Operacijski sistemi | 1319 (1069) | ABX |
» | vista 32 bit ali 64 bitOddelek: Operacijski sistemi | 2719 (2237) | clix |