Forum » Loža » Problemi z servisom mobilnika.
Problemi z servisom mobilnika.
Dust ::
Avgusta sem kupil nov mobilnik, po enemu mesecu je šel na servis (teleray), ker se je pojavila okvara na ekranu. Telefon so "popravili" in ko sem ga dobil nazaj sem opazil pokanje v ohišju (ko telefon malce stisneš, držiš v roki...), aparat je tudi površno sestavljen (robovi itd). Takoj naslednji dan sem telefon napotil nazaj na servis z obrazližitvijo o napaki. Čez nekaj dni je prišel nazaj z pojasnilom, da so menjali pokrov od batarije, ki po mojem mnenju ni bil čisto nič pokvarjen, telefon je res pokal le še malenkost, pod pokrovček baterije sem dal košček papirja in je bilo nekaj dni vse vredu. Sedaj se pokanje iz dneva v dan stopnuje in je res že moteče. Telefon zelo pazim, od 10ga avgusta mi še ni padel na tla in potem ga šalabajzerji na servisu takole zaj*bejo.
Zanima me če kdo ve kaj lahko storim, v kolikor ga pošljem na servis bom spet brez in nazaj bo prišel verjetno še slabši... Kako je v tem primeru s stvarno napako?
Zanima me če kdo ve kaj lahko storim, v kolikor ga pošljem na servis bom spet brez in nazaj bo prišel verjetno še slabši... Kako je v tem primeru s stvarno napako?
Še nekaj... Vem, da je rok koliko je izdelek na servisu 45 dni, potem lahko zahtevaš novega, zanima pa me ali to velja za eno popravilo ali pa se sešteva, ker prodajalci trdijo, da je za vsako popravilo 45 dni časa zasledil pa sem, da se to v resnici sešteva. Hvala za odgovore. LP
Sepravi potem se šteje samo za isto napako? Telefon je Ideos x5. Zaradi tega telefona sm se vezov na tuš za 2 leti in mi je vsak dan bolj žov. Omrežje je polom, če nisi v velikih mestih ti prekinja med pogovori, včasih ko se vozim po AC se priklopim kar na mobitelovo omrežje. Telefon je bil prvi mesec res super, vse dokler se ni pokvaru delček toucha in potem so ga dobili nesposobni serviserji v roke. Sedaj sem pa na najslabšem omrežju v SLO, zaradi telefona, ki mi samo še žre živce in čas...
turkx90 ::
Heh, s temi ideosi so sami problemi. Na tusmobilu mi je prodajalka povedala da vsak dan prinesejo 2 na popravilo. Še ko sem jaz tam sedel 15 min so enega prinesli hehe.
Drugace pa mi je zanimivo, kako vam ne lovi tusmobil omrezja. Sam sem na tusmobilu 3 leta ali nekaj več in še nikoli se ni zgodilo, da mi nebi lovilo. Mislim sem bil ze na mestih kjer ni bilo omrezja, ampak tudi kolegom ki so imeli mobitel ni.
Drugace pa mi je zanimivo, kako vam ne lovi tusmobil omrezja. Sam sem na tusmobilu 3 leta ali nekaj več in še nikoli se ni zgodilo, da mi nebi lovilo. Mislim sem bil ze na mestih kjer ni bilo omrezja, ampak tudi kolegom ki so imeli mobitel ni.
Lahko ti povem konkreten primer. Žeje pri komendi, ene 200 metrov od glavne ceste stran, vsak dan sm tm neki minut in ko govorim po telefonu to kr prekinja, al se pa ne sliš in potem govoriš ko bebec v slušalko kaj, kaj... Dosti se vozim tudi po avtocesti, kjer ne morš 5 minut govort brez, da ti ne PREKINE klic, oz. še manj kot pet minut. Potem tudi po večjih mestih včasih sploh poklicat ne morš, ima poln signal in sploh ne morš opravit klica, danes mi je npr. v središču kranja prekinil telefon po minuti pogovora, sm se tok že naveličov, da sploh nazaj več ne pokličm ko vn vrže. Uporablov sm 3 različne mobitele in povsod je isto. Večino časa je tok slab prenos podatkov, da še youtuba ne morm normalno gledat. Pred tem sem imel simobil 3 leta in pol, še pred tem sem mel mobitel, pri obeh nisem imel težav, edino počasen internet včasih. Vsi s katerimi mal več govorim so tudi že navajeni tega prekinjanja in se norčujejo iz tušmobila. Nažalost je vse to resnica.
Tuš je samo za ljudi, ki hodijo zelo malo okoli in živijo v mestih, drugim bo žal....
Tuš je samo za ljudi, ki hodijo zelo malo okoli in živijo v mestih, drugim bo žal....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Garancija - 45 dni čakanja (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 14044 (12458) | k4vz0024 |
» | Tušmobil 3G in Yarvik Ingenia x1Oddelek: Pomoč in nasveti | 3857 (3491) | box408 |
» | Tušmobil DA/NE? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 28571 (18186) | Reycis |
» | TUŠMOBIL - paketi FREE (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 46117 (34847) | OChack |
» | Tušmobil paketi vs. Mobitel (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 12141 (9495) | Lonsarg |