Forum » Kaj kupiti » težava z računalnikom
težava z računalnikom
stoneman ::
Pozdravljeni.
Nujno rabim pomoč.Kupiu sem nov računalnik in vse mi dela normalno samo tipkovnice in pa miške mi na vsake toliko časa sploh noče zaznat.Včasih delata včasih ne.Včasih dela samo eno včasih samo drugo.Včasih mi tipkovnica ali miška crkne kar med igranjem igre.
Ne vem če je težava v gonilnikih ker sem naložiu tiste ki so prišli zraven matične plošče. Moja matična plošča je asus p8p68 deluxe. A mi lahko nekdo svetuje kaj naj naredim.
Nujno rabim pomoč.Kupiu sem nov računalnik in vse mi dela normalno samo tipkovnice in pa miške mi na vsake toliko časa sploh noče zaznat.Včasih delata včasih ne.Včasih dela samo eno včasih samo drugo.Včasih mi tipkovnica ali miška crkne kar med igranjem igre.
Ne vem če je težava v gonilnikih ker sem naložiu tiste ki so prišli zraven matične plošče. Moja matična plošča je asus p8p68 deluxe. A mi lahko nekdo svetuje kaj naj naredim.
KruceFix ::
Zdravo,
kaj pa če bi gonilnike izbrisal in bi pustil, da ti jih računalnik samodejno naloži?
Ponavadi je problem, ki si ga opisal v gonilnikih. Imaš brezžično tipkovnico in miško? Lahko, da ti oddajnik in sprejemnik slabo delata.
Sprobaj katerokoli drugo miško in tipkovnico in boš videl kje je problem.
Če imaš kabelsko miško in tipkovnico, je lahko problem na plati. Lahko da imaš napihnjene kondenzatorje in možno, da ti crkujeta priklopa za miško in tipkovnico ... Samo če praviš da je računalnik nov, najbrž nebi smelo biti problemov, lahko pa??? :)
Sporoči ..
kaj pa če bi gonilnike izbrisal in bi pustil, da ti jih računalnik samodejno naloži?
Ponavadi je problem, ki si ga opisal v gonilnikih. Imaš brezžično tipkovnico in miško? Lahko, da ti oddajnik in sprejemnik slabo delata.
Sprobaj katerokoli drugo miško in tipkovnico in boš videl kje je problem.
Če imaš kabelsko miško in tipkovnico, je lahko problem na plati. Lahko da imaš napihnjene kondenzatorje in možno, da ti crkujeta priklopa za miško in tipkovnico ... Samo če praviš da je računalnik nov, najbrž nebi smelo biti problemov, lahko pa??? :)
Sporoči ..
"Bomo videli" so rekli slepi gluhim ...
stoneman ::
Saj za tipkovnico in miško ni nobenih gonilnikov.A je možno do je kaj narobe z gonilniki za matično?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | usb device not recognizedOddelek: Strojna oprema | 3153 (1623) | RutS |
» | Težava ob menjavi ploščeOddelek: Pomoč in nasveti | 1499 (1261) | beni |
» | Dobesedno cudni stvari ???Oddelek: Strojna oprema | 2589 (1455) | *ziga* |
» | Miš in tipkovnica se občasno ne odzivataOddelek: Strojna oprema | 2438 (2107) | bluefish |
» | Težava z miško in tipkovnico z priklopom preko USBOddelek: Strojna oprema | 1893 (1838) | Eschelon |