» »

"Štekanje" pri premikanju miške + CPU poraba

"Štekanje" pri premikanju miške + CPU poraba

Flamer ::

Zadnje par dni se mi dogaja da se mi po določenem času uporabe računalnika začne pojavljati štekanje računalnika ko premikam miško, in sicer se CPU poraba na enem jedru dvigne na 100%. Ko neham premikati miško se ustavi. V teh zadnjih dveh nisem namestil nobenega novega programa ali posodobil gonilnika. Če računalnik restartam stvar zgine za nekaj ur. Je mogoče kdo naletel na podobben problem? Pa še tole, Task Manager ne nakazuje da bi določen proces izstopal po porabi ko se to doagaja (System Idle Process ima vedno nad 90% total CPU porabe).

miranpozar ::

Lahko pa bi malo več povedal kakšen hardver imaš in kateri OS uporabljaš. Imaš inštalirano kup "bloatwarea"?
Sicer pa mi zadeva najbolj diši po temu, da nimaš inštaliranih driverjev za chipset.
Miran Požar, Portorož, http://sites.google.com/site/miranpozar/

Zgodovina sprememb…

Flamer ::

i5 750, MSI P55-GD65, 4GB RAM, radeon 4890, vertx 2 120. Win7 x64. Če z bloatware misliš kup sranja, ki ga ne potrebujem potem ne. Driverje za chipset vedno installam že takoj po namestitivi OS. Pa tudi če jih ne bi imel, zakaj bi to predstavljal problem eno leto po namestitvi OS? Aja pa hardvera tudi nisem menjeval že eno leto.

amigo_no1 ::

Testiraj z drugo miško.
Kako se obnaša sistem v Safe mode ?

Hk416 ::

Lahko pa vzameš palčko za uhe in pobrišeš malo okoli lasera ;((

DeeCoy ::

Hk416 je izjavil:

Lahko pa vzameš palčko za uhe in pobrišeš malo okoli lasera ;((

Ja... To je verjetno krivo, da cpu nabije na 100%... -.-

5er--> ::

Bluetooth miška?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Prepočasen računalnik (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
907483 (6820) Mavrik
»

racunalnik se ne zazene

Oddelek: Pomoč in nasveti
8494 (468) Blinder
»

Čiščenje leče optične enote v prenosniku?

Oddelek: Strojna oprema
143503 (3307) Valvoline
»

Čiščenje miške

Oddelek: Novice / Modifikacije
82234 (2234) Elemen_T
»

Ko procesor postane dimni vložek!

Oddelek: Navijanje
231445 (1065) Fish <><

Več podobnih tem