Forum » Slo-Tech » Izrodki v Malih oglasih
Izrodki v Malih oglasih
SkIDiver ::
Kje se budale najdejo in pišejo vprašanja v oddelek Mali oglasi?
A lahko en komentar napišete pod naslovom oddelka v stilu "Odgovori v tem oddelku foruma niso mogoči!".
Osebno so mi ti "oglasi" zelo moteči.
A lahko en komentar napišete pod naslovom oddelka v stilu "Odgovori v tem oddelku foruma niso mogoči!".
Osebno so mi ti "oglasi" zelo moteči.
Gandalfar ::
Take teme pac premikamo v druge dele foruma.
Zakaj se razburjate? Trenutno nobene problematicne ne vidim
Zakaj se razburjate? Trenutno nobene problematicne ne vidim
Ravno v casu, ko sm opru to temo se je v malih oglasih nahajalo vprasanje kaj mu priporocamo po nasem mnenju za en procesor na njegovo plato. Totalen absurd. Mislm, da en komentar pod naslovom oddelka ne bi bil odvec. Konec koncev manj dela za vas vec dobre volje za nas
BaRtMaN ::
Ja. Lahko bi npr. pisalo, da se vprašanja povezana s kupovanjem posavljajo v oddelek 'Kaj kupiti?', kar je tudi logično.
DamoskinoS ::
mislim da je stwar kar wredu...se pač prestav zadewa w tisto temo kamor naj bi pač sodil wprašanje.
motiti se je človeško ali ne?!
motiti se je človeško ali ne?!
Nikoli v tardečo, naredil boš nesrečo!™
_Mortal_ ::
Med zmoto in debilizmom je razlika
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?
_Mortal_ točno tako. Najbolj zanimivo je da to napiše kak stari član s-tja in ne newbabie
Sergio je govoeu da so ent take stvari tud pisal v novice™
madmitch ::
_Mortal_
To kar ti pišeš, res meji na DEBILNOST. Jaz bi temu sicer prej rekel naključno sestavljanje črk. Niti z uporabo domišlije ne morem razvozlati, kaj bi rad.
Še nekaj, kaj je to "debilizem"????
Med zmoto in debilizmom je razlika
Sergio je govoeu da so ent take stvari tud pisal v novice™
To kar ti pišeš, res meji na DEBILNOST. Jaz bi temu sicer prej rekel naključno sestavljanje črk. Niti z uporabo domišlije ne morem razvozlati, kaj bi rad.
Še nekaj, kaj je to "debilizem"????
Nobody is perfect, my name is Nob Ody
Nobody is perfect
nekam mi se je mudil pa sm neki spacal
tx-z ::
js sm tut 2taki temi naredu,,sam kaj sm js vedu da se ne da odgovarjat,,sploh nism probavu, pa kej posebi gledu da je povsod 0 odgovorov
tx-z
Piše ti Mali oglasi in FORUM. Le kam boš pisu oglase. Eni debili so pisal to celo v novice
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spremembe na Slo-Tech forumu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Obvestila | 15572 (9795) | SuperVeloce |