Forum » Igre » Afterfall InSanity
Afterfall InSanity
subby ::
Pravkar sem zasledil, da Poljaki delajo igro, katero se bo dobilo za en sam dolar, če zberejo 10 milijonov prednaročil. Od tega gre potem nekaj tudi v dobrodelne namene. Med pisanjem tega posta, je prednaročil slabih 11 tisoč.
Uradna stran Afterfall Universe
Za vas ne vem, vendar po mojem bi bilo kul, da nas čim več iz slo-techa prispeva k desetim milijonov prednaročil.
Uradna stran Afterfall Universe
Za vas ne vem, vendar po mojem bi bilo kul, da nas čim več iz slo-techa prispeva k desetim milijonov prednaročil.
- spremenil: subby ()
def0r ::
Why?
Meni je skoda tudi enega dolarja za en under-average FPS:) Raje dam dobrodelnim namenom direkta kakor njim.
Meni je skoda tudi enega dolarja za en under-average FPS:) Raje dam dobrodelnim namenom direkta kakor njim.
Tilen ::
10 milijonov prednaročil? Ja pa kaj še? Najbolje res, da nakažemo noname poljakom 10 milijonov dolarjev, potem pa čakamo in upamo, da igra sploh bo.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Voranc ::
Zaradi 1.11$ oz. 0.84€, pa že ne boste obubožali. Osebno sem doniral tistih 1.11$, že samo zaradi ideje. Vem pa, da nikoli ne bojo dosegli tistih 10 mio prednaročil. Se mi pa zdi pravilno podpirati majhne razvijalske skupine.
Lp.
Lp.
def0r ::
Zaradi 1.11$ oz. 0.84€, pa že ne boste obubožali. Osebno sem doniral tistih 1.11$, že samo zaradi ideje. Vem pa, da nikoli ne bojo dosegli tistih 10 mio prednaročil. Se mi pa zdi pravilno podpirati majhne razvijalske skupine.
Lp.
Je dobro podpirati, samo je pa tudi res da jih 90% ob prvem projektu gre papa. Nekako se mi niti 1€ ne zdi vredno:) Sem raje danes kupil Metro 2033 za 2.5€:)
PNG ::
No, špil sem ravnokar končal. Če koga zanima, igra je zanič, je pa zgodba zanimiva. V bistvu če ne bi bila zgodba zanimiva, te igre res ne bi preigral.
Priporočam? Ja, če ste sucker na postapokaliptične štorije, kot jaz. Če ne, je ne povohajte.
Priporočam? Ja, če ste sucker na postapokaliptične štorije, kot jaz. Če ne, je ne povohajte.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prodaja iPhona 6 ruši rekorde (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Rezultati | 78355 (70574) | GGGGG |
» | Amazon ne bo služil z novim delom Harryja PotterjaOddelek: Novice / Rezultati | 3323 (2844) | [SkA] |
» | BITcomet 0.84, nima IE address bara (iskalniika)Oddelek: Programska oprema | 1532 (1483) | adisitko69 |
» | Medal of honor - patch!!!Oddelek: Igre | 3638 (2908) | Deathlike M Tito |
» | Wal-mart prenosnikiOddelek: Novice / Ostale najave | 3317 (3317) | moj_nick |