Forum » Pomoč in nasveti » koliko dobim na uro?
koliko dobim na uro?
dree ::
pozdravljeni.
imam eno vprašanje..trenutno sem zaposlen v slovenski firmi, ki dela na terenu (v drugih državah). in na pogodbi sen videl, da piše da imam 9,75€ bruto na uro. zanima me, koliko je to neto..baje se nekaj proč odšteje od brutoja..zanima me, koliko pač dobim na uro.
lepo pozdrav :)
imam eno vprašanje..trenutno sem zaposlen v slovenski firmi, ki dela na terenu (v drugih državah). in na pogodbi sen videl, da piše da imam 9,75€ bruto na uro. zanima me, koliko je to neto..baje se nekaj proč odšteje od brutoja..zanima me, koliko pač dobim na uro.
lepo pozdrav :)
St235 ::
Kako si zaposlen? Podjemna pogodba, avtroska, pogodba o zaposlitvi? Šele potem lahko računaš. Če imaš pogodbo o zaposlitvi potem ti pripajajo tudi dnevnice itd.
Tisti link je relavanten samo pogodbo o zaposlitvi, pa še to ne upošteva dela v tujini, dodatka za terensko delo...
Tisti link je relavanten samo pogodbo o zaposlitvi, pa še to ne upošteva dela v tujini, dodatka za terensko delo...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | OdpravninaOddelek: Loža | 6784 (3462) | MadMicka |
» | Odpoved in socialna pomočOddelek: Loža | 19336 (17004) | St235 |
» | ZDR - Odpravnina pri poskusnem deluOddelek: Loža | 2587 (2274) | lukaz |
» | Prosim za nasvet: sporazumna odpovedOddelek: Loža | 10934 (10334) | MadMicka |