Forum » Programska oprema » EaseUS Todo Backup - Bootable USB
EaseUS Todo Backup - Bootable USB
KoMit ::
Uporabljam EaseUS Todo Backup Free 3.0 za backup.
Za restore bi rad naredil bootable USB. Nikakor mi ne uspe. Poskusil sem z Bootable media builder-jem iz tega programa... brez uspeha - ob zagonu Disk boot failure. Z istim Bootable media builderjem sem izvozil .iso in ga zapekel na CD. To mi je uspelo. Iz tega .iso-ta sem poskusil z Unetbootin narediti Bootable USB.. brez uspeha - ob zagomu Disk boot failure.
To sem poskusil na treh USB ključkih: 128MB, 1GB in 8MB.
Bootable USB rabim za netbook (brez CD/DVD enote).
Kaj naj naredim?
Za restore bi rad naredil bootable USB. Nikakor mi ne uspe. Poskusil sem z Bootable media builder-jem iz tega programa... brez uspeha - ob zagonu Disk boot failure. Z istim Bootable media builderjem sem izvozil .iso in ga zapekel na CD. To mi je uspelo. Iz tega .iso-ta sem poskusil z Unetbootin narediti Bootable USB.. brez uspeha - ob zagomu Disk boot failure.
To sem poskusil na treh USB ključkih: 128MB, 1GB in 8MB.
Bootable USB rabim za netbook (brez CD/DVD enote).
Kaj naj naredim?
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | HP Z220 - Boot z USB kljucaOddelek: Operacijski sistemi | 2036 (1766) | Jirzy |
| » | HackintoshOddelek: Pomoč in nasveti | 3118 (2041) | Map |
| » | mac os x in final cut pro xOddelek: Operacijski sistemi | 2516 (2096) | gorski volk |
| » | Izredno počasen računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1392 (1032) | solatko |
| » | Premajhna sistemska particijaOddelek: Pomoč in nasveti | 2833 (2361) | joze67 |