Forum » Programska oprema » EaseUS Todo Backup - Bootable USB
EaseUS Todo Backup - Bootable USB
KoMit ::
Uporabljam EaseUS Todo Backup Free 3.0 za backup.
Za restore bi rad naredil bootable USB. Nikakor mi ne uspe. Poskusil sem z Bootable media builder-jem iz tega programa... brez uspeha - ob zagonu Disk boot failure. Z istim Bootable media builderjem sem izvozil .iso in ga zapekel na CD. To mi je uspelo. Iz tega .iso-ta sem poskusil z Unetbootin narediti Bootable USB.. brez uspeha - ob zagomu Disk boot failure.
To sem poskusil na treh USB ključkih: 128MB, 1GB in 8MB.
Bootable USB rabim za netbook (brez CD/DVD enote).
Kaj naj naredim?
Za restore bi rad naredil bootable USB. Nikakor mi ne uspe. Poskusil sem z Bootable media builder-jem iz tega programa... brez uspeha - ob zagonu Disk boot failure. Z istim Bootable media builderjem sem izvozil .iso in ga zapekel na CD. To mi je uspelo. Iz tega .iso-ta sem poskusil z Unetbootin narediti Bootable USB.. brez uspeha - ob zagomu Disk boot failure.
To sem poskusil na treh USB ključkih: 128MB, 1GB in 8MB.
Bootable USB rabim za netbook (brez CD/DVD enote).
Kaj naj naredim?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP Z220 - Boot z USB kljucaOddelek: Operacijski sistemi | 1857 (1587) | Jirzy |
» | HackintoshOddelek: Pomoč in nasveti | 2971 (1894) | Map |
» | mac os x in final cut pro xOddelek: Operacijski sistemi | 2303 (1883) | gorski volk |
» | Izredno počasen računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1226 (866) | solatko |
» | Premajhna sistemska particijaOddelek: Pomoč in nasveti | 2644 (2172) | joze67 |