» »

Janković gre na volitve, nastaja nova stranka

Janković gre na volitve, nastaja nova stranka

Temo vidijo: vsi
««
30 / 36
»»

Gregor P ::

Eno je predalčkanje, drugo pa je biti naiven;)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

jype ::

Gregor P> Boš moral kar poimensko našteti ljudi v opoziciji, ki jih je dejansko poslušal in njihove želje oz. predloge tudi upošteval.

Je bilo že precej predlogov svetnikov, recimo Mojce Škrinjar (ki očitno zastopa opozicijo), ki so se (ne vsi, jasno) obravnavali in sprejeli, zadnji, glede studija Foto Potrč kar na včerajšnji seji (oz. zdajle že predvčerajšnji).

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

Zato podajam pobudo, da MOL opredeli dejavnost Fotoateljeja Potrč kot dejavnost za Ljubljano posebnega pomena ter sofinancira najemnino, ki je atelje v celoti ne more plačati. Predlagam , da MOL opredeli vse dejavnosti v mestu, ki prispevajo k tradiciji, povezavi preteklosti s sedanjostjo, kulturi, umetnostni obrti in podobno ter pomaga pri obstoju le teh- tudi s finančno pomočjo. Predlagam, da se uvede za take dejavnosti najemnina 1 , 00 € mesečno. Tako bo Ljubljana ostala mesto z dušo.

Ja, naštel sem ti. Torej?

Nisi mi naštel, ampak podal en predlog opozicije (verjetno opozicija še sme dajati predloge?!?), na podlagi katerega ti trdiš, da je Jankovič zato sposoben voditi državo, saj je iz tega predloga jasno razvidno, kako dobro sodeluje z opozicijo.

Vse kar lahko odgovorim na to je:
wiki očitki Jankoviču
neprimeren odnos do mestne opozicije ter avtoritativno vodenje mestnega sveta

Delo: Županu Jankoviću v mestnem svetu dovoljeno vse

>>Dogajanje v mestnem svetu je navadna farsa. Župan ne trpi opozicije in je do nje žaljiv, nestrpen ter ji jemlje besedo,<< sta še ostra svetnika NSi.

Metka Tekavčič, predsednica mestnega odbora Socialnih demokratov (SD), je prepričana, da je to, >>kar se danes dogaja v mestnem svetu, nesprejemljivo, saj je županu ob asistenci njegove liste dovoljeno vse, tudi ravnanje, zaradi katerega mora vsak, ki mu je do demokracije in spoštovanja sogovornika, velikokrat pogledati v tla<<.

Dnevnik: Koalicijska kupčkanja za Jankovića neznanka
Navadno je večino sklepov mestni svet potrdil brez razprave, opozicija je na polno udarila le ob kakšnih res kontroverznih temah, a to ni kaj dosti pomagalo, saj jo je potem s svojo listo vedno znova gladko preglasoval. Zaradi nepopustljivega (večina političnih nasprotnikov bi rekla arogantnega) vodenja sej je pogosto prihajal v kratek stik predvsem s svetniško skupino SDS, poglavje zase pa je odnos s svetnikom Zelenih Slovenije Miho Jazbinškom, ki ga je aprila letos zaradi ostrega spora o javno-zasebnem partnerstvu za gimnastično-plavalni center Ilirija Janković celo izključil s seje.

Janković: "Tiho bodite! Tiho! Zaprite!"

... in pa za konec sem sam tudi videl kakšno sejo, kjer se je opozicijo kar lepo prekinilo, ignoriralo, jih župan sploh ni več hotel poslušati ter je vse zaključil lepo po svoje (ob pomoči njegove večine v MS).

Brane2 ::

Mah, gledal sem par dvobojev Jazbinšek - Janković in jasno mi je zakaj ga je Zoki šutnu.

Do zokija so na razpravah dostikrat svinjsko nekorektni.

Sploh pa, a ni točno to sedaj to, kar pričakuje Janša - vsaj 50+, da bo lahko počel isto ?

V takem pložaju pač vprašaš za _mnenje_ ostalih, naediš pa po svoji presoji, kar je normalno.
On the journey of life, I chose the psycho path.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Brane2 ()

Gregor P> na podlagi katerega ti trdiš, da je Jankovič zato sposoben voditi državo

Neumnost. Tega nikdar nisem trdil.

Gregor P> ... in pa za konec sem sam tudi videl kakšno sejo, kjer se je opozicijo kar lepo prekinilo, ignoriralo, jih župan sploh ni več hotel poslušati ter je vse zaključil lepo po svoje (ob pomoči njegove večine v MS).

Ja, jaz tudi. Videl sem pa tudi seje, pri katerih se je spodobno dogovoril o rečeh tudi z opozicijo. Seveda jih je preglasoval tam, kjer se niso strinjali - za to je od Ljubljančanov dobil mandat in opozicija lahko to, če se jim zdi da dela narobe, uporabi zoper njega ob naslednjih volitvah.

LordTado ::

http://www.reporter.si/slovenija/jankov...

Pa ledvičko si dajte poleg sebe ko boste to brali za pluvanje in kozlanje seveda...

djordjevic ::

Smear campaign is my name press.
No grave is deep enough to keep us in chains.

Ramon dekers ::

metek v celo! Za arest je skoda davkoplacevalskega denarja.

In taki se najbolj repenčite, ko se določenim nedotakljivim za podobne očitke sodi?!!!!!!!!!

tsh2 ::

jype je izjavil:

Ramon dekers> da smo se pufali za take gradnje je zalostno.

Samo ljubljančani smo se, tako da naj te to nič ne skrbi.

ne verjamem. bogataši (ljubljančani) bodo že našli način, da bodo še bolj oželi revne (podeželje), tudi zaradi potreb stožic. narobe svet je, da je prekmurje, ki ima najbolj kvalitetno obdelovalno zemljo, najbolj reven del slovenije.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tsh2 ()

jype je izjavil:

Ja, jaz tudi. Videl sem pa tudi seje, pri katerih se je spodobno dogovoril o rečeh tudi z opozicijo. Seveda jih je preglasoval tam, kjer se niso strinjali - za to je od Ljubljančanov dobil mandat in opozicija lahko to, če se jim zdi da dela narobe, uporabi zoper njega ob naslednjih volitvah.

Skratka tvoj argument o "super" sodelovanju na parlamentarnem nivoju na podlagi "odličnega" sodelovanja s svetniki na občinskem nivoju pade v vodo in se potopi do konca.>:D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gregor P ()

Karaya 52 ::

Si kdo predstavlja da bi Pahor ali Jansa fizicno onemogocila prihod "nekorektnega" poslanca na sejo? To je enako drzavnemu udaru.

Gregor P> Skratka tvoj argument o "super" sodelovanju na parlamentarnem nivoju na podlagi "odličnega" sodelovanja s svetniki na občinskem nivoju pade v vodo in se potopi do konca.

Bi izvolil citirat moj argument o "super" delovanju na parlamentarnem nivoju, ali boš nemara še naprej pretepal strašila?

random ::

tsh2 je izjavil:

jype je izjavil:

Ramon dekers> da smo se pufali za take gradnje je zalostno.

Samo ljubljančani smo se, tako da naj te to nič ne skrbi.

ne verjamem. bogataši (ljubljančani) bodo že našli način, da bodo še bolj oželi revne (podeželje), tudi zaradi potreb stožic. narobe svet je, da je prekmurje, ki ima najbolj kvalitetno obdelovalno zemljo, najbolj reven del slovenije.

Govoris neumnosti. Vidim pa da lokalni politiki izven Ljubljane odlicno opravljajo svoje delo, glede na to kaksno je tvoje mnenje.

Random bolje Vika Potočnik kot tole. Bolje da se ne dela nič kot meša gnojnico...

Aha, boljše pufi in nič kot pufi in otipljivi rezultati. Hvala za pojasnilo tega res brihtnega M.O. ;((

Ramon dekers> Random bolje Vika Potočnik kot tole. Bolje da se ne dela nič kot meša gnojnico...

Še sreča, da se lahko Ljubljančani sami odločijo glede tega, kaj se jim zdi bolje.

jype je izjavil:

Gregor P> Skratka tvoj argument o "super" sodelovanju na parlamentarnem nivoju na podlagi "odličnega" sodelovanja s svetniki na občinskem nivoju pade v vodo in se potopi do konca.

Bi izvolil citirat moj argument o "super" delovanju na parlamentarnem nivoju, ali boš nemara še naprej pretepal strašila?

Seveda brez težav; sicer me čudi, da ne veš, kaj pišeš po forumih:8)

jype je izjavil:

Janković vsaj v mestnem svetu posluša tudi opozicijo. Predstavljam si, da bi kot parlamentarna opozicija znal konstruktivno sodelovati pri rečeh, kjer se z vlado strinja.

Jankovič kot parlamentarna opozicija = parlamentarni nivo
konstruktivno sodelovati = "super" sodelovanje (verjetno si opazil narekovaje; sodelovati "konstruktivno" je v bistvu odlično oz. super, najboljše možno sodelovanje)

... zadovoljen:)

Kot opozicija, ja.

Sploh ni važno na kateri strani, tvoj argument je že v globinah morja skupaj z amebami8-)

Gregor P> Sploh ni važno na kateri strani, tvoj argument je že v globinah morja skupaj z amebami

Ne.

Prvič - to, da so nekateri jezni, ker jih Janković ne posluša vedno, je razumljivo in pričakovano.
Drugič - očitno posluša, če obstajajo projekti, ki so jih predlagali svetniki iz opozicije.
Tretjič - v parlamentu, če ne bo v koaliciji, imaš kak razlog verjeti, da se bo obnašal tako neodgovorno kot SDS?

jype je izjavil:

da se bo obnašal tako neodgovorno kot SDS?

Kar je imo težko preseči.

kako pa se je obašala? temu se reče opozocija.

Ramon dekers> kako pa se je obašala? temu se reče opozocija.

Tako, da ni gledala _kaj_ se je predlagalo, temveč _kdo_ je predlagal.

aja saj res malo delo bi rešilo vse probleme našega gospodarstvo, res so bedaki da so ga blokirali. Verjetno bi še electa začela poslovai z dobičkom.

Tako bi mogoče tudi ti prišel do zaposlitve. >:D

Pšenični ::

"Tretjič - v parlamentu, če ne bo v koaliciji, imaš kak razlog verjeti, da se bo obnašal tako neodgovorno kot SDS?"

Če povzemaš Kučana, to omeni.

Misliš Štembalovga Tineta?

Yipe, skoraj bi me kap, ko je Kučan včeraj govoril, da kakšen socialni čut ima g. Jankovič.

Takoj sem se spomnil na Stožice in uboge delavce. In tistega ki je skočil s strehe stadiona. Tistega podizvajalca.

Še Karli...Erjavec

"Jankovića ne ocenjuje kot novega obraza v politiki. Gre za predstavnika kapitala, ki zagotovo ne bo zastopal interesov upokojencev, ampak kapitala. Glede Viranta in njegove nove liste pa je dejal, da se "z neko novo politiko pojavlja drugi Gregor". Prejšnjo zgodbo po njegovih besedah že poznamo, kako se bo razpletla druga, pa ga zelo zanima. "Lahko, da se bo zelo dobro začela, ampak prepričan sem, da se bo klavrno končala."

Zato tudi težko verjame javnomnenjskim raziskavam, ki Virantovi stranki napovedujejo velik uspeh. Po njegovem so te ankete bolj v funkciji oblikovanja javnega mnenja. "Ko prižgeš televizijo, je enako, kot bi odprl hladilnik. In tam zmeraj zagledam hrenovko. Potem hrenovko celo sanjam, ko pa se zjutraj zbudim, rečem ženi, naj mi postreže hrenovko. Tako nekako delujejo te ankete," je slikovito opisal svoje videnje teh raziskav."

Zgodovina sprememb…

Buggy ::

Yipe, skoraj bi me kap, ko je Kučan včeraj govoril, da kakšen socialni čut ima g. Jankovič.

Takoj sem se spomnil na Stožice in uboge delavce. In tistega ki je skočil s strehe stadiona. Tistega podizvajalca.

seveda ker Jankovic ima pa zelo veliko s financno nedisciplino izvajalca ki je najel te podizvajalce ...

nekak tako je tudi Jansa kriv za globalno krizo potemtakem saj je bil takrat na premiejskem stolcku ko se je zacela jeba v US..ma tako ima razvit cut za male ljudi...lol

telbanc> Takoj sem se spomnil na Stožice in uboge delavce. In tistega ki je skočil s strehe stadiona. Tistega podizvajalca.

In? Si šel Ivanu povedat, da je prasec, ker je s "proračunskim kaznovanjem zgolj in izključno Ljubljane" izpulil kos kruha podizvajalcu dobesedno iz ust?

Double_J ::

Ne bodite smešni... tudi če se ne bi vzel ta denar LJ, bi bila Ljubljana enako zadolžena. Izvajalci kljub temu nepoplačani, denar pa poniknil bog si ga vedi kje.
Dve šivanki...

Double_J> Ne bodite smešni... tudi če se ne bi vzel ta denar LJ, bi bila Ljubljana enako zadolžena. Izvajalci kljub temu nepoplačani, denar pa poniknil bog si ga vedi kje.

To je pa skrunjenje lika in dela, fant!

LordTado ::

Mislim da se mu zaradi dejstev prej napisanih na mojem linku mudi na mandatarski stolček,da bo dal sinčekoma injekcijo,se razume finančno,ampak prej morajo seveda sprejet radikalne ukrepe in zakone,da bo to možna še večja "legalna" kraja kot do sedaj...

Buggy ::

ja bister si...verjetno se Jajotu toliko bolj mudi na stolcek, da bo spet dokumente "pocistil", ki so se nabrali o njegovih podvigih v tem casu, se kot mali otrok podlo revansiral tistim, ki so mu ocitali stvari, katere je pac pocel tako suvereno in da bo spet zajebal vse, kar se je zajebat dalo....praslovan.TM :D

Jankovič je predstavil svojo strokovno ekipo, "ki deluje do 4. decembra".

- konkurenčno gospodarstvo Jadranka Dakić, Jože Mencinger,
- nacionalna uprava Vasja Butina,
- stabilizacija javnih financ Alenka Bratušek,
- pravna država in politična participacija Maša Kociper, Lojze Ude,
- socialni dialog Rajko Kenda, Mateja Kožuh Novak,
- življenjsko okolje Miran Gajšek, Janez Koželj

Ekipa

Ekipa

RTVS: Janković predstavil "modrece" svoje stranke, sam glede kandidature skrivnosten
"To je strokovni svet, ki deluje do 4. decembra," je ob predstavitvi "modrecev", ki se bodo osredotočili vsak na svoje področje, dejal Janković. Sam je odločitev o kandidaturi že sprejel, vendar je javnosti še ni razkril.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gregor P ()

Kr hud dream team.

Zdej se pa tudi meni že zdi, da se pišem Kafka.

Libertarian ::

Gregor P je izjavil:

Jankovič je predstavil svojo strokovno ekipo, "ki deluje do 4. decembra".

- konkurenčno gospodarstvo Jadranka Dakić, Jože Mencinger,
- nacionalna uprava Vasja Butina,
- stabilizacija javnih financ Alenka Bratušek,
- pravna država in politična participacija Maša Kociper, Lojze Ude,
- socialni dialog Rajko Kenda, Mateja Kožuh Novak,
- življenjsko okolje Miran Gajšek, Janez Koželj

Ekipa

Ekipa

RTVS: Janković predstavil "modrece" svoje stranke, sam glede kandidature skrivnosten
"To je strokovni svet, ki deluje do 4. decembra," je ob predstavitvi "modrecev", ki se bodo osredotočili vsak na svoje področje, dejal Janković. Sam je odločitev o kandidaturi že sprejel, vendar je javnosti še ni razkril.

Če bi bil tiho in rekel da ma ljudi, bi več dosegel ko pa da predstavi tole kontinuiteto...kdo od njih je sploh pol-sposoben?
Sic semper tyrannis

Libertarian> kdo od njih je sploh pol-sposoben?

Jah, Koželj. Je pokazal, da ve, kaj dela. Kaj bo delal z "življenskim okoljem" mi pa ni popolnoma jasno.

Škoda, da mu nasproti stoji toliko dokazano nesposobnih.

Meni se trenutno Jankovićeva opcija žal zdi ena najmanj zanimivih.

"Zdej se pa tudi meni že zdi, da se pišem Kafka."

"Tojk" kot si ti..."Jure Kafka", je verjetno tud, da da bo ZokyLjubljanski zmagal?

"Če bi bil tiho in rekel da ma ljudi, bi več dosegel ko pa da predstavi tole kontinuiteto...kdo od njih je sploh pol-sposoben?"

Jeah, sej ankete mu slabo kažejo, tam okol 6%. To je tojk k nič. Če predpostavimo, da so mu "medijski kreatorji", dodali še 4%. Torej je na 2%. Realno.

Sej sem že povedal...bolj ko boste videli, kdo leze v te stranke, tud k Virantu, bolj boste postajali zamišljeni in se spraševali, ali je to, to?

Kaj bo sledilo, verjeten obrat drugam-volilcev, da bojo teli paraziti, ki se zdej sesajo na te dve "nove" stranke (Zokyijevo, Virantovo)....odpadli.

Zgodovina sprememb…

jype je izjavil:

Meni se trenutno Jankovićeva opcija žal zdi ena najmanj zanimivih.

Indeed. Virant it is.

Koga pa ti predlagaš kot alternativo, telbanc?

Na vprašanje ti seveda ni treba odgovarjati, ker že vemo, da boš do smrti volil klerofašistično mafijo.

Libertarian ::

http://www.lista-virant.si/Default.aspx...

Bo treba še mal počakat...sicer se tudi jaz bolj nagibam k Virantu...v koaliciji z SDS naj odplakneta to levo golazen iz političnega prostora in naj na njihovem pogorišču v 4ih letih nastane vsaj koliko-toliko znosna levica ala laburisti.
Sic semper tyrannis

There can be only one. :P

"Koga pa ti predlagaš kot alternativo, telbanc?

Na vprašanje ti seveda ni treba odgovarjati, ker že vemo, da boš do smrti volil klerofašistično mafijo."

(ni potrebo provocirat, bi vseeno odgovoril)

Zdej najbolj bi bilo da zmaga sedaj janša+Nsi. Tko je. Da zjebe sedanje omrežje. Če mu rata. Čez 4 leta na volitvah ne zmaga in nato zjebejo še njega, če ne doseže super rezultate na gospodarskem področju.....

Potem pa je čas za kakšnega Viranta. Na kratko. Jankovič kot sem že pred dvema mesecema napisal da bo kandidiral, kandidira za svoj obstoj...politični in materialni sicer....

Zgodovina sprememb…

Pšenični je izjavil:

janša+Nsi.

Ti nisi normalen.

Pšenični je izjavil:

"Zdej se pa tudi meni že zdi, da se pišem Kafka."

"Tojk" kot si ti..."Jure Kafka", je verjetno tud, da da bo ZokyLjubljanski zmagal?

"Če bi bil tiho in rekel da ma ljudi, bi več dosegel ko pa da predstavi tole kontinuiteto...kdo od njih je sploh pol-sposoben?"

Jeah, sej ankete mu slabo kažejo, tam okol 6%. To je tojk k nič. Če predpostavimo, da so mu "medijski kreatorji", dodali še 4%. Torej je na 2%. Realno.

Sej sem že povedal...bolj ko boste videli, kdo leze v te stranke, tud k Virantu, bolj boste postajali zamišljeni in se spraševali, ali je to, to?

Kaj bo sledilo, verjeten obrat drugam-volilcev, da bojo teli paraziti, ki se zdej sesajo na te dve "nove" stranke (Zokyijevo, Virantovo)....odpadli.

EH telbanc nevem kaj se mučiš. Saj je bilo za malo delo in ostala jajca isto. Napisanih 35 strani pa vsi so vse vedeli z Juretom in Đorđotom skupej, na koncu pa smo videli kakšen je bil rezultat.
Čudno da niso šli namesto anket Danya malo povprašat, on bi sigurno vedel kam peljejo zvezde jankovila oz kam pelje on zvezde.
Več šans kot zoki ima karl. Zoki bo dobil od 2 do 4 posto za več nima šans.

Virant je edini, ki lahko prepreči, da bi moral Janša sprejemati kompromise z norci, zaradi katerih mnogi ne moremo volit SDS, čeprav se z deli programa lahko strinjamo. Pa če ni top dog, se veliko manj obsceno obnaša.

telbanc> Potem pa je čas za kakšnega Viranta. Na kratko.

Potem ko bo gospodarska rast 9%, ker bo splav prepovedan, al kako že.

Ramon dekers> Čudno da niso šli namesto anket Danya malo povprašat, on bi sigurno vedel kam peljejo zvezde jankovila oz kam pelje on zvezde.

Čudno, ja, da smo glasovali po svojih potrebah, za razliko od idiotov, ki so si raje pljuvali v lastno skledo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()
««
30 / 36
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Volitve 2011 (strani: 1 2 3 429 30 31 32 )

Oddelek: Problemi človeštva
1588171596 (143618) Ziga Dolhar

Več podobnih tem