Forum » Loža » Janković gre na volitve, nastaja nova stranka
Janković gre na volitve, nastaja nova stranka
Temo vidijo: vsi

GregiB ::
Dejmo se najprej zment... ali je ZJ prvenstveno politik, ali je gospodarstvenik? Politikov in "politikov" je na volilnih lističih precej...
https://www.dugout-online.com/ fajna slow pace football mgt igrica

Loocas ::
ZJ niti približno ni politik.
Prav želel bi si, da bi prevzel ministerstvo za javno upravo. Ker če ga je kdo sposoben spravt v produktivne okvire, je po mojem mnenju to prav on.
Prav želel bi si, da bi prevzel ministerstvo za javno upravo. Ker če ga je kdo sposoben spravt v produktivne okvire, je po mojem mnenju to prav on.

Mr.B ::
Gopodarstvenik definitivno ni. Ok za Slovenijo da, ampak kot kaže počasi tudi gopodarstva v sloveniji ne bo več.
Lol se Hutiji delajo Facpalm USA:
A Navy fighter jet fell overboard Monday when the USS Harry S. Truman
aircraft carrier veered to avoid fire from the Houthis

Ramon dekers ::
Ja, sam je ustanovil Merkator, delal ogromne dobičke, z dobički od Ljubljane je ustvaril štadion, mesarski most in ostale skulpture...
Njegova sina pa sta tako sposobna da morata priti na min. za finance in gosp.
edit: in vo ta dela enačite z gospodarstvom, razvojem...ni čudno da se nikamor ne premaknemo.
edit: in vo ta dela enačite z gospodarstvom, razvojem...ni čudno da se nikamor ne premaknemo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ramon dekers ()

Mr.B
Eni tukaj ste res bogi. Niti tako enostavne stvari niste sposobni sprejeti. Verjetno ima več izkušenj iz gospodarstva na vodstvenih pozicijah kot vsi ostali predsedniki večjih strank SKUPAJ.
saj kot pravim.. osnove ti niso jasne.. osnove od osnov.
kako že gre.. en kapital, dva kapitala, trije kapitali...
Eni tukaj ste res bogi. Niti tako enostavne stvari niste sposobni sprejeti. Verjetno ima več izkušenj iz gospodarstva na vodstvenih pozicijah kot vsi ostali predsedniki večjih strank SKUPAJ.
Ramon dekers je izjavil:
Ja, sam je ustanovil Merkator, delal ogromne dobičke, z dobički od Ljubljane je ustvaril štadion, mesarski most in ostale skulpture...
saj kot pravim.. osnove ti niso jasne.. osnove od osnov.
kako že gre.. en kapital, dva kapitala, trije kapitali...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Loocas ()

Vprašanje sem postavil zato, ker bi osebno rad videl na čelu države emkrat gospodarstvenika z iskušnjami "s terena"... ne pa aparatčikov, ki nimajo pojma o ničemur razen lapanju o boljših časih...
Pa ne pravim, da bom volil ZJ... ampak iščem alternativo vsem tem "novim obrazom"...
Pa ne pravim, da bom volil ZJ... ampak iščem alternativo vsem tem "novim obrazom"...

Valvoline ::
Mr.B
Jah,kot direktor monopolističnega giganta v tistih časih praktično brez konkurence.
Na kar se največ spomnim Merkatorja,so cene kruha in jogurta pred in po prihodom konkurence.
Šele po prihodu Špara,Hofra,Lidla,Leclerca nama je postalo jasno za kolk nas je golazen obirala. FUJ !!! Nikol več ne grem nakupovat v Merkator,enega centa jim ne dam več.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Valvoline ()

Tako tako. Kar nesi denar tujcem. Tvoj Vodja bo zadovoljen.
Kar bom,dobavitelji so redno plačani,nabavne cene podobne(marže 2-3x višje v Merkatorju),plače zaposlenih tudi boljše. Papa.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Valvoline ()

Tarzan ::
Naj se še kak kandidat najde. Tokrat želim v predvolilnih soočenjih videti masaker. Več sposobnih kandidatov kot bomo imeli, bolj kvalitetne programe bodo prisiljeni spisat. Konkurenca je zakon in velja tudi za volitve. Na žalost so obljube nekaj drugega, kot pa kasnejša realizacija.

Pšenični ::
"Na kar se največ spomnim Merkatorja,so cene kruha in jogurta pred in po prihodom konkurence.
Šele po prihodu Špara,Hofra,Lidla,Leclerca nama je postalo jasno za kolk nas je golazen obirala. FUJ !!! Nikol več ne grem nakupovat v Merkator,enega centa jim ne dam več."
Ja obiral so nas "ko majmune". Ampak tisti časi so mimo. Tud z minimalnimi plačami prodajalk ne bodo prišli skozi. Po novem letu grejo še pike.....papa Mercator
Tud jaz grem mimo Mercatorja v BOrovnici in se lepo peljem na Vrhniko. Tam imam Špar, Hofer in Lidl. Akcije pa kar naprej....
Imamo tud Tuš v Borovnici. Svaka jim čast, zdej so še oni boljši od Mercatorja.....Danes u Tušu krompir po 15 centov, čebula po 18 centov kila....majke mi raj....u Tušu....hruške po 49 centov, če naštejem le par zadev.........sem kupoval sam po par komadov....po 10 kg.....od sadja naprej.....avto sem parkiral čist pred vhodom da smo lahko naložil, ker je bil vozek tojk pohn, da ni šel več nkamor....
Sej vem da pretiravam, ampak kaj hočem povedat, da male ljudi zanima kako bojo preživeli ne pa neko nabijanje na stadijonu u Stožicama. Zato se Zokyju slabo piše.
Šele po prihodu Špara,Hofra,Lidla,Leclerca nama je postalo jasno za kolk nas je golazen obirala. FUJ !!! Nikol več ne grem nakupovat v Merkator,enega centa jim ne dam več."
Ja obiral so nas "ko majmune". Ampak tisti časi so mimo. Tud z minimalnimi plačami prodajalk ne bodo prišli skozi. Po novem letu grejo še pike.....papa Mercator
Tud jaz grem mimo Mercatorja v BOrovnici in se lepo peljem na Vrhniko. Tam imam Špar, Hofer in Lidl. Akcije pa kar naprej....
Imamo tud Tuš v Borovnici. Svaka jim čast, zdej so še oni boljši od Mercatorja.....Danes u Tušu krompir po 15 centov, čebula po 18 centov kila....majke mi raj....u Tušu....hruške po 49 centov, če naštejem le par zadev.........sem kupoval sam po par komadov....po 10 kg.....od sadja naprej.....avto sem parkiral čist pred vhodom da smo lahko naložil, ker je bil vozek tojk pohn, da ni šel več nkamor....
Sej vem da pretiravam, ampak kaj hočem povedat, da male ljudi zanima kako bojo preživeli ne pa neko nabijanje na stadijonu u Stožicama. Zato se Zokyju slabo piše.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pšenični ()

Tako je. Glavno mesto države, pa brez stadiona. Vsi zgrajeni stadioni v Sloveniji so prejeli subvencijo države, le ljubljanski ne bi smel. Po mnenju enih. Tako je to z vami. Nobene kredibilnosti nimate. Tako kot vaš Vodja.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Loocas ()

djordjevic ::
Nič ne rečem glede cen v Mercatorju, ker je res drag, vendar Spar prav nič ne zaostaja. Tuš je dejansko nekoliko cenejši, ko nanese debata na sadje in zelenjavo, pa dejansko Hofer in Lidl šijeta gladko vse te 'priznane' trgovce, ki prodajajo samo 2. klaso za ceno 1. Edino, kar Tuša vleče ven, je, da je odvisno od franšize do franšize. Naš ima recimo ponudbo bolj meh, pa je eden večjih, medtem ko ima en drugi v bližnjem kraju običajno zelo solidno ponudbo pridelkov.
No grave is deep enough to keep us in chains.

Ma telebanc... tole tvoje nabijanje pa že presega meje "normalnega" političnega fetišizma... Vsi dosedanji kandidati za bodočega premijeja so OLD NEWS... VSI! A nekateri so od volilcev že dobili nezaupnico... celoten LDS, celotna desnica, JJ na zadnjih volitvah, Pahorja še čaka... Te bi morali že zdavnaj sami na politično smetišče... A na žalost volilcev in naše rodne grüde vstrajajo... In tu sta Zoki in Grega vsaj malo "drugačna"... do sedaj še nista dobila volilne "klofute"...

Odprava pik pomeni samo to, da bodo spustili cene za vse nakupe. Tako kot imata to Lidl in Hofer.

"Nič ne rečem glede cen v Mercatorju, ker je res drag, vendar Spar prav nič ne zaostaja. Tuš je dejansko nekoliko cenejši, ko nanese debata na sadje in zelenjavo, pa dejansko Hofer in Lidl šijeta gladko vse te 'priznane' trgovce, ki prodajajo samo 2. klaso za ceno 1. Edino, kar Tuša vleče ven, je, da je odvisno od franšize do franšize. Naš ima recimo ponudbo bolj meh, pa je eden večjih, medtem ko ima en drugi v bližnjem kraju običajno zelo solidno ponudbo pridelkov."
Tuš je mel danes še pišance po 2,59 centa kg. Slučajno mam tist njihov oglas pr sebi. Mercator je v primerjavi z Tušem "drag ko pes".
"Odprava pik pomeni samo to, da bodo spustili cene za vse nakupe. Tako kot imata to Lidl in Hofer."
Sanja svinja kokuruz. Nemogoče sem že razložil zakaj pa se mi ne da več.
"Zoki in Grega vsaj malo "drugačna"... do sedaj še nista dobila volilne "klofute"..."
Tedva bosta dobila predvolilno klofuto.
Kampanja se še ni začela.....razen Zokijankoviča ni še nobeden šel na poln gas.
Tuš je mel danes še pišance po 2,59 centa kg. Slučajno mam tist njihov oglas pr sebi. Mercator je v primerjavi z Tušem "drag ko pes".
"Odprava pik pomeni samo to, da bodo spustili cene za vse nakupe. Tako kot imata to Lidl in Hofer."
Sanja svinja kokuruz. Nemogoče sem že razložil zakaj pa se mi ne da več.
"Zoki in Grega vsaj malo "drugačna"... do sedaj še nista dobila volilne "klofute"..."
Tedva bosta dobila predvolilno klofuto.
Kampanja se še ni začela.....razen Zokijankoviča ni še nobeden šel na poln gas.
Zgodovina sprememb…

Okapi ::
Nič ne rečem glede cen v Mercatorju, ker je res drag,Ima pa zato štacune na vsakem koraku. Če svoj čas ceniš na 0 evrov na uro, greš seveda lahko tudi na drug konec mesta po pet centov cenejši krompir.
O.

dronyx ::
Po moje ima Jan(u)kovićeva kandidatura eno res veliko pozitivno stran in sicer to, da bodo upam tokrat izpadle še nekatere stranke iz parlamenta. SLS, LDS, Zares in močno upam tudi SNS. Če mu to uspe, je zame že zmagal.

jype ::
Karaya 52> Kako vam je bilo vsec Ambrozicinih "40 minut za levico in Zorana"? Pozna kdo ta partizanski komad, ki se je vrtel v ozadju (bi rad downloadal)?
Če daš link in timestamp, ti mogoče lahko povem, kateri partizanski komad je.
Če daš link in timestamp, ti mogoče lahko povem, kateri partizanski komad je.

Koj k*c Žabarsiti rabi Stožice? Povsem dovolj bi bila prenova in povečanje kapacitete Bežigrajskega stadiona,1/1000 cene Stožic. Aja Balkapone Janukovič rabi žabarsko marakano za svojih *južnjaških kamaradov* in razkazovanje političnih mišic(aka balkanskega idiotizma).
Za avtohtone Slovence nogomet je balkanski *tujek*,vsaj jaz ga nikol ne gledam in me bol k**c za Slovensko nogometno reprezentanco,če ji sploh lahko rečemo Slovenska. Press
Za avtohtone Slovence nogomet je balkanski *tujek*,vsaj jaz ga nikol ne gledam in me bol k**c za Slovensko nogometno reprezentanco,če ji sploh lahko rečemo Slovenska. Press

"Ima pa zato štacune na vsakem koraku. Če svoj čas ceniš na 0 evrov na uro, greš seveda lahko tudi na drug konec mesta po pet centov cenejši krompir."
Ta njegova logistika ga bo zjebala in trgovine, ki imajo ravno tojk prodajalk ko Hofer, le da je ta 10x večji in ima 20X večji promet. Cene smo pa že dal skoz. Če hočeš met nižje cene moraš met velik promet........zato bojo šle sam pike, cene pa ne dol. V Mercatorju.
"Da. Rad bi vidu fris Plemenitega. Letos mu ne kaže dobro."
Tista parcela na morju ga je zjebala, in zastojn fasada. Z njim je konc.
"Ima pa zato štacune na vsakem koraku. Če svoj čas ceniš na 0 evrov na uro, greš seveda lahko tudi na drug konec mesta po pet centov cenejši krompir."
Noben nima časa zgubljat vsak dan z nakupi, greš enkrat na teden in nakupiš, takrat se pa že pozna. Poleg tega so cene v Mercatorju ohoh višje.....ne le 5 centov.
Ta njegova logistika ga bo zjebala in trgovine, ki imajo ravno tojk prodajalk ko Hofer, le da je ta 10x večji in ima 20X večji promet. Cene smo pa že dal skoz. Če hočeš met nižje cene moraš met velik promet........zato bojo šle sam pike, cene pa ne dol. V Mercatorju.
"Da. Rad bi vidu fris Plemenitega. Letos mu ne kaže dobro."
Tista parcela na morju ga je zjebala, in zastojn fasada. Z njim je konc.
Noben nima časa zgubljat vsak dan z nakupi, greš enkrat na teden in nakupiš, takrat se pa že pozna. Poleg tega so cene v Mercatorju ohoh višje.....ne le 5 centov.
Zgodovina sprememb…

Da. Rad bi vidu fris Plemenitega. Letos mu ne kaže dobro.Se bojim, da tiste 4% ali kolikor jih že mora dobiti, da pride v parlament, bo vseeno še vedno napraskal, koliko poslancev bo imel, ga pa itak ne zanima, zanj je važno, da je on notri.
O.

leiito ::
ZJ niti približno ni politik.
Zdaj mi je vsaj jasno kdo so Mesijini volilci. Ministerstvo? A zato, ker se reče minister?
Spravt minist(e)rstvo v produktivne okvire pomeni kaj? Da bodo delali profit ali kaj? Mi rabimo čim manj. čim hitrejšo in čim cenejšo birokracijo, kjer se le da e-upravo. Tu je Virant naredil velik korak naprej, pa če sicer jé majhne otroke za zajtrk in ga polomil s plačno reformo (pač še ni bilo krize, Karmen Jožerita pa ni delala zanj).

Koj k*c Žabarsiti rabi Stožice? Povsem dovolj bi bila prenova in povečanje kapacitete Bežigrajskega stadiona,1/1000 cene Stožic. Aja Balkapone Janukovič rabi žabarsko marakano za svojih *južnjaških kamaradov* in razkazovanje političnih mišic(aka balkanskega idiotizma).Za avtohtone Slovence nogomet je balkanski *tujek*,vsaj jaz ga nikol ne gledam in me bol k**c za Slovensko nogometno reprezentanco,če ji sploh lahko rečemo Slovenska. Press
Amm... lokacija stadiona je bila določena že pred Jankovičem. Prav tako Bežigrajski stadion ni primeren za nič, ker tam sploh ni nobenih parkirnih mest. Kaj čem ti razlagat, če pa prideš 1x na leto v Ljubljano. Če nič drugega smo nujno potrebovali novo dvorano.

"Se bojim, da tiste 4% ali kolikor jih že mora dobiti, da pride v parlament, bo vseeno še vedno napraskal, koliko poslancev bo imel, ga pa itak ne zanima, zanj je važno, da je on notri."
Za Jelinčiča je najbolje da se upokoji.
Za Jelinčiča je najbolje da se upokoji.

Tako je. Glavno mesto države, pa brez stadiona. Vsi zgrajeni stadioni v Sloveniji so prejeli subvencijo države, le ljubljanski ne bi smel. Po mnenju enih. Tako je to z vami. Nobene kredibilnosti nimate. Tako kot vaš Vodja.
ker stadion bo pa rešil vse probleme. Tudi tiste v vaših glavah. Kruha in igre...Hihi

Da. Rad bi vidu fris Plemenitega. Letos mu ne kaže dobro.Se bojim, da tiste 4% ali kolikor jih že mora dobiti, da pride v parlament, bo vseeno še vedno napraskal, koliko poslancev bo imel, ga pa itak ne zanima, zanj je važno, da je on notri.
O.
Po moje pa ne. Volitve so za njega prišle prehitro.
Tole bo zanimivo gledat LDS, Zares, SNS in pa novi TRS. Ker bodo vsi tam nekje na meji.
Ša najmanj škode bi naredili v parlamentu TRS.

Ma telebanc... tole tvoje nabijanje pa že presega meje "normalnega" političnega fetišizma... Vsi dosedanji kandidati za bodočega premijeja so OLD NEWS... VSI! A nekateri so od volilcev že dobili nezaupnico... celoten LDS, celotna desnica, JJ na zadnjih volitvah, Pahorja še čaka... Te bi morali že zdavnaj sami na politično smetišče... A na žalost volilcev in naše rodne grüde vstrajajo... In tu sta Zoki in Grega vsaj malo "drugačna"... do sedaj še nista dobila volilne "klofute"...
"malo" drugačna? Kako? Sta vesoljca? Kakšni vidnejši dosežki? Stara garda ki hoče do €. Samo to. Aja sem že omenil Gregorjevo izjavo pol leta nazaj da ne bo vstopil v politiko. Mater so ovce tumpaste.

Ramon dekers je izjavil:
ker stadion bo pa rešil vse probleme. Tudi tiste v vaših glavah. Kruha in igre...Hihi
Ja hvala za kruh no. Sam tega nisi mislil, a?

"Ša najmanj škode bi naredili v parlamentu TRS."
To so sami preverjeni kadri. Se ve kateri.
To so sami preverjeni kadri. Se ve kateri.

Ramon dekers je izjavil:
"malo" drugačna? Kako? Sta vesoljca? Kakšni vidnejši dosežki? Stara garda ki hoče do €. Samo to. Aja sem že omenil Gregorjevo izjavo pol leta nazaj da ne bo vstopil v politiko. Mater so ovce tumpaste.
In kaj hočeš povedat zdaj s tem? Nikoli ne reči nikoli.

Mr.B ::
Loocas, da imaš prav, poskrbel je zase do leta 2005 v Mecatorju. Saj najbolje obvlada dve stvari, kako zaslužiti pri polnjenju polic in mešanju malte. Zato pa je imel Merkator takrat in ima posledično še danes problem z nepremičninami. In če se Janezek odloči, da pa on nebi več dokapitaliziral NLB, se bo zgodilo, da bo vrednost vsakega Merkator centra, manj kot pridejo letne obresti za kredit, s katerim je bil le ta zgrajen.
Veš čudi me , da se nobena tuja trgovska veriga ne tepe za Mercator ? Oni že vejo, da če bi imel monopol, se bilanca izide.
Loocas, in čudi me, če smatraš da je on tako uspešen Maneger s toliko izkušenj, da ni ustanovil kakšno uspešno podjetje. Aja sej res, so sinovi bistveno bolj uspešni kot on
Veš čudi me , da se nobena tuja trgovska veriga ne tepe za Mercator ? Oni že vejo, da če bi imel monopol, se bilanca izide.
Loocas, in čudi me, če smatraš da je on tako uspešen Maneger s toliko izkušenj, da ni ustanovil kakšno uspešno podjetje. Aja sej res, so sinovi bistveno bolj uspešni kot on

Lol se Hutiji delajo Facpalm USA:

Tako tako. Kar nesi denar tujcem. Tvoj Vodja bo zadovoljen.
Kar bom,dobavitelji so redno plačani,nabavne cene podobne(marže 2-3x višje v Merkatorju),plače zaposlenih tudi boljše. Papa.
Japajade. Dobavljal sem trgovskim verigam in nihče te ne stisne kot Mercator. Plačati moraš že za to, da si sploh na policah, bolj vidno mesto (višina oči), višja cena.
Dobavitelji so plačani redno, če pristanejo na cassasconto. Če nisi proizvajalec ali uvoznik peščice produktov z enormno maržo, ti cassasconto poje profit.
Glede plač ne morem trditi, hvalijo se ravno ne, ampak to velja za vse v trgovskih centrih. Prihodnost so itak vozički, ki sproti sami seštevajo in elektronske samopostrežne blagajne (kar vidiš že v Sparu).

Electa je bila načeloma njegovo podjetje, nato je predal krmilo sinovoma.

Ramon dekers je izjavil:
Ja hvala za kruh no. Sam tega nisi mislil, a?
Hihi, ja tega nam bo trgal še Zoki, ker mu je zavoljo takšnih kot si ti uspelo postavit "gradove".
Sreča je bila neizbežna, orgazmična. Si ne morem zamišljati kaj si takrat doživljal. Je bila to katarza?

random ::
Ramon, kateri župani po tvojem mnenju opravljajo funkcijo župana veliko boljše kot Janković?
Ker te tako moti štadion in dvorana, me zanima kateri župani so imeli boljši program in so ga tudi uspešno realizirali. Če nam pokažeš da je ljubljanski župan res tako slab v primerjavi z ostalimi, mislim da mu bo podpora padla. To je tvoja priložnost da rešiš Janeza.
Ker te tako moti štadion in dvorana, me zanima kateri župani so imeli boljši program in so ga tudi uspešno realizirali. Če nam pokažeš da je ljubljanski župan res tako slab v primerjavi z ostalimi, mislim da mu bo podpora padla. To je tvoja priložnost da rešiš Janeza.

Ramon dekers je izjavil:
"malo" drugačna? Kako? Sta vesoljca?
V smislu, da še nista bila diskvalificirana s strani volilcev... vsaj neposredno ne... V razvitih demokracijah velja... ko padeš, se odmakneš... pri nas pač ne...
Ramon dekers je izjavil:
Kakšni vidnejši dosežki?... v primerjavi s čim ali čigavimi? Jih kdo od "aktivnejših" politikov lahko predloži?

jype ::
Valvoline> Koj k*c Žabarsiti rabi Stožice?
Kaj maš pa ti s tem? A živiš tukaj, da se te to tiče?
Kaj maš pa ti s tem? A živiš tukaj, da se te to tiče?

Prihodnost so itak vozički, ki sproti sami seštevajo in elektronske samopostrežne blagajne (kar vidiš že v Sparu).
In glej ga, zlomka - pa res nočem zagovarjati Mercatorja, ker tam ne kupujem - tudi, denimo, mariborski Hipermarket jih ima.

Plačati moraš že za to, da si sploh na policah, bolj vidno mesto (višina oči), višja cena.Ja, za razliko od Hoferja in Spara, kjer je vse to brezplačno, ne?
elektronske samopostrežne blagajne (kar vidiš že v Sparu).In v Mercatorju.
O.

Ramon dekers je izjavil:
In kaj hočeš povedat zdaj s tem? Nikoli ne reči nikoli.
da imenujete farso novost... Mi potrebujemo stabilno vlado ne pa polovičke pa neko jajcanje. In potem če zmagata JJ, Virant, ZJ, kaj potem? Spet bo en kup natolcevanja in oviranja...

Štadion je pa nekaj drugega, to je falični simbol mesta, jaz sem še za enega, pa če jaz in moji otroci jemo travo. še enkrat Vuga in ekipa, zdaj ne pločevinka, ampak stolp špica, najvišji na svetu, na vrhu antene pa vrteči se pokriti štadion.

Sej pravim, najboljše, da kar podelimo JJ blanche carte in 70+. To bomo prosperirali. Get help, ramon.

Ramon, kateri župani po tvojem mnenju opravljajo funkcijo župana veliko boljše kot Janković?
kateri? Tomaž Smolnikar je bil eden izmed njih, poglej si malo finančno stanje Kamnika. Ostali niso nič boljši/slabši od Jankoviča. Jankovič je imel samo več sredstev od ostalih, in vam je dal tisto kar ste želeli, beton.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ramon dekers ()

Ramon dekers je izjavil:
In potem če zmagata JJ, Virant, ZJ, kaj potem? Spet bo en kup natolcevanja in oviranja...
Tako, kot se je dogajalo zadnje 3 leta, marbit?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Volitve 2011 (strani: 1 2 3 4 … 29 30 31 32 )Oddelek: Problemi človeštva | 182908 (154930) | Ziga Dolhar |