» »

Janković gre na volitve, nastaja nova stranka

Janković gre na volitve, nastaja nova stranka

Temo vidijo: vsi
««
2 / 36
»»

Double_J ::

Po zadnji javnomnenjski raziskavi agencije Ninamedia sicer še vedno vodi stranka SDS, ki bi na volitvah dobila 27 odstotkov glasov. Na drugem mestu sledi morebitna stranka Zorana Jankovića z desetimi odstotki podpore. Na tretjem mestu so Socialni demokrati (SD) z 9,5 odstotka, sledi SLS z devetimi odstotki in Gibanje za trajnostni razvoj Matjaža Hanžka s slabimi devetimi odstotki glasov. Desus bi dobil 8,6 odstotka glasov, poroča POP TV. Zadnja raziskava še razkriva, da Janševi SDS tako ne bi uspelo oblikovati koalicije, več možnosti za uspeh pa bi imel Janković.


Haha... to gibanje v resnici nima več kot 2%. Tako da bo tipo na obrobju parlamenta...
Dve šivanki...

Ramon dekers ::

Furbo je izjavil:

Aja, zdaj je že nekako kriv za tvoje napačno parkiranje?



jankovičev sin parkira kjer hoče, kadar hoče, in zato ne dobi kazni. Če mu vzamejo avto mua ata kupi novega.

Sicer pa jaz predlagam Tomaža Drolca za mandatarja, ta bo vsaj kdaj pa kdaj povedal resnico.

Zgodovina sprememb…

sergejevic ::

Res je, Janković lahko pokaže nakradenih 30 miljonov evrov, medtem ko Janša tega ne more. Res je sposobnejši tale Janković, sploh ima pa sposobna sinova... Bodite resni, še na loteriji ne moreš zadeti to, kar je Zoki "ustvaril" v svojih desetih letih.

LuiIII ::

Če kandidira Janković, ki je Ljubljano tako lepo zadolžil, potem pa res mislim, da levici, če jo sploh imamo (Hnžek je ultralevak), ni več pomoči. V bistvu je s tem dejanjem, če bo do njega prišlo, že očitno, da ji ni.

cekr ::

Če bo Janko Zokovich zmagal, se bo dobro spomnit Cankarjevih besed, če bodo potem sploh še dovoljene: Slovenci smo narod hlapcev. Komaj si izborimo državo izpod Srbov, si že izberem ravno takšnega za voditelja.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: cekr ()

Looooooka ::

cekr je izjavil:

Če bo Janko Zokovich zmagal, se bo dobro spomnit Cankarjevih besed, če bodo potem sploh še dovoljene: Slovenci smo narod hlapcev. Komaj si izborimo državo izpod Srbov, si že izberem ravno takšnega za voditelja.

Matr...direktive iz Nemcije, ZDA in Anglije pa pozres kot, da so zlata vredne a ne?
Pizdenje glede Ljubljane...me prav nic ne briga koliko je stalo.Prejsnji zupani so isto zapravljali(s tem, da njim niso odvzeli sredstev).Center Ljubljane koncno ne zgleda kot, da se je cas ustavil 20 let nazaj.
Ce smo pripravljeni na pufe in kredite kupovati avtomobile in stanovanja zakaj se ne bi zapufali se malo za okolico.Eni govorite kot, da vam je cilj srat po Ljubljani in potem spizdit cez 1 leto stran.Guess what...eni Ljubljancani bi mogoce celo radi ziveli v tem mestu.Pa bi mogoce clo meli malce prenovljen center.
Zakaj hudica bi blo zapravljanje za druge bedarije v tej drzavi dopustno(patrije,letala,butaste bojne ladje za 5 metrov morja,2xne cene za avtocesto), ki jih ne "uporabljas" vsak dan OK...ce se pa okolico okol bajte uredi je pa vse narobe.

Kar se tice mafije in kraje...ce mate papirje pejte na sodisce.Vas Jansa ni cisto nic bolj "cist" pa kokr sledim novicam tud ne bo za nic odgovarjal.Sojenje je ze vnaprej dogovorjeno na propad z razlogom "pomanjkanje dokazov".Tko da...ne bi tle razpravljal o zlorabi polozajev.They all do it.

Zgodovina sprememb…

gruntfürmich ::

jype je izjavil:

Nope, rad bi videl, da se skini zaprejo v klet in jokajo.

žalostno je brati take komentarje jypeta, ki bi s slabimi stvarmi zdravil druge slabe...:O
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

sergejevic ::

Mislim, da Janšev sin ni v dveh dnevih zapravil 600.000 eurov, medtem ko Jankovičev sin je. Pa ne mi govorit, da je toliko sam zaslužil.

gruntfürmich ::

Alencica je izjavil:

Bistvo demokracije je menjava oblasti in menjavanje oblasti. Demokracija je bullet-proof sistem - na vsakih volitvah podpreš opozicijo.


tko jo podpreš, da je potem vseeno vsako 4. leto v parlamentu 90% istih fac? zares pametni volilci, če mene uprašaš, ja...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Mare3 ::

Tako vsaj vem koga bom volil ker do sedaj sploh nisem vedel za druge kandidate. Zoki legenda...

-valvoline- ::

Baje prostovoljno prideta Ceca in Karleuša z močno podporo in ponujajo brezplačni turbofolk entertainment na Janukovičevih predvolinih nastopih in zborovanjih.Živela Srbija !!!

;((

Constantine ::

Kaj pa če bi ljudje končno enkrat ravnali pravilno in bojkotirali volitve? Šli masovno na ulice in pokazali svojo spremembo??

Če Jankovič dobi mandat dobi Ljubljana novega župana, Jakliča :) lahko se poslovite od proste izbire ;)

jype ::

Ne ne, najprej je treba Jankovića volt, on bo vse spedenu, pa še tile naciji bodo zaripli od jeze odcepetali nazaj v Argentino!

Mare3 ::

Njabolj mi gredo pa na živce tisti ki obsojajo Jankovića, da samo zapravlja denar in gradi nevem kaj vse. Me zanima kdo drug bi ta denar, ki ga seveda ljubljana dobi od nas, vložil v kakšen tak projekt kot ga je Zoki? Vsak do sedaj je samo vzemal denar in nič gradil in vsak naslednji ki bo župan bo delala isto kot vsi pred Zoranom.

Double_J ::



Haha... kako bi šele postal aroganten, če bi Januković res prišel do položaja. Predvidevam manj nasmeškov in bistveno več brezobzirnosti.:P
Dve šivanki...

Okapi ::

Prav smešno je gledati, kako nekatere že grabi panika:D

O.

-valvoline- ::

Leva desna leva desna jedan dva leva desna leva desna jedan dva.......

:D;((

Double_J ::

Tiste iz SD grabi panika, v naslednjem mandatu bodo imeli power-struggle kdo bo opozicijski vodja. Tako kot je to svoj čas potekalo med LDS in SD.:)
Dve šivanki...

sergejevic ::

Levaki se bojo pojedl med sabo... To smo ravnokar videli...

Double_J ::

Čeprav sedaj se bodo pa mobilizirali tudi vsi Slovenski volilci, ki ne bi radi gledali povolilnega slavja iz Fužin.>:D

Dve šivanki...

Constantine ::

kaj je pa Jankovič zgradil? štadion, ki ne pije vode, dobesedno teče skozi :) in dvorano v kateri lahko še murko poje in bo slišat dober zareadi "vrhusnke" akustike. da ne omenjamo, da dejansko nobena tekma ni bila razprodana ampak "pošenkana". tisti ki plačajo za karto so naravnost...no ja :) kongresni trg je obnovljen a glej ga zlomka, že popravljajo razpoke na hišah za katere so trdili na vse pretege da do njih ne bo prišlo...ampak tega se danes noben več ne spomni :) pa zdej tud ne vem, center se zapira za promet, radi bi da bi se parkiralo na obrobju mesta in uporabljalo javni prevoz...vse lepo in prav...ampak denar za garaže v strogem centru je, za nova parkirišča na obrobju pa ne...kaj še mamo? aja, edina dobra stvar v ljubljani...bicikelj, to pa priznam, tuki pa nimam stvari za pripomnit. Pocen, kvalitetna, skor povsod je, pa še z urbano se lahko plača...aja, ne čaki urbana, a ni to una k je blo povezna z...aja ne, sej tuki ni mel noben osebne koristi, vse v korist občanov. Sej verjamem da vas je lahko prepričat, da je vse ok in da čez 20 let ko ne bo nobenega več ne bomo gledal dokumentov in se praskal po glavi...od kje bomo dobil denar da vse te obresti poplačamo, kaj šele glavnico :)

ne me narobe razumet, vsi so isti, pahor na koki, janša na lsdju, jelinčič na...nima imena itd. :)

gendale ::

seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)

Black Dragon ::

Desni (Janša, Jelinčič,...) - Coca Cola - Republikanci

Levi (Jankovic, Kučan,...) - Pepsi - Demokrati

Deli in vladaj.

Sheepole - people
Time will tell.

gendale ::

jelinčič ni desni ampak rl troll
seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)

random ::

gendale, tukaj se predvsem pljuva brez osnove, tako da zbrisi svoj link ker ni v duhu tega threada :))

Constantine ::

Uau, cel link :) polhn enih zneskov, ki noben ne ve od kje so pršli...aja čaki, vi mate vse papirje doma in veste točno vse, ajaaaa, pol pa v redu ;) kako sem vesel da me obkrožajo sami doktorji ekonomije, pfijuuu, me je že mal zaskrbel na trenutke.

Sej ne rečem da je vse slabo, vsekakor obvlada marketinško retoriko, sem imel čast z njim delat ko je bil še v mercatorju in če bi prodajal prazne škatle bi jih vi še vedno kupovali za ozimnico :) samo si zapomnite, ko se prah poleže se marsikaj opazi kar se med predstavo ni videlo :)

random ::

To je pa razlika med Zokijem in ostalimi, Zoki ti lahko za vsak evro pove od kod je bil in zakaj ga je porabil.

Mogoče mene in vse ostale vrti okoli prsta, ampak na vseh soočenjih zaenkrat še ni bilo vprašanja, kakorkoli neumni so bili, na katerega ni imel odgovora. Predlagam da kontaktiraš svojega predstavnika najljubše stranke, da ga bo na soočenjih izzval z vprašanjem, ki me bo prepričal da Zoki ni dober kandidat.

-valvoline- ::

random je izjavil:

To je pa razlika med Zokijem in ostalimi, Zoki ti lahko za vsak evro pove od kod je bil in zakaj ga je porabil.


A ti to resno?

random ::

Zdej si me pa dobil, predlagam da podaš to vprašanje na soočenju, in sem prepričan da ga ne bo nihče volil.

Brias ::

Zoki ma samo eno ambicijo ... Da je bl pun kot njegov brat Milan. Zoki ma brata Milana :)...

Milan Janković (Serbian: ????? ????????, born November 23, 1950 in Veliko Gradište, SFR Yugoslavia), most known as Philip Zepter (????? ??????) is a Serbian entrepreneur and one of the richest Serbs in the world with an estimated net worth of $5 billion.[2]

He completed primary school in Kozarska Dubica before graduating from University of Belgrade Faculty of Economics.

At the age of 29, he went to Vienna following his wife Madlena Zepter (then Madlena Janković) who got a temporary job there and in order to study German, and liked it so much there that he decided to stay.

He later founded Zepter International,[3] which has over time grown into a conglomerate focusing on production and sale of high-quality[citation needed] consumer products.

According to Serbian press, he is interested in buying Serbia's famous football club Red Star Belgrade. However, he has postponed the purchase because of the financial crisis.

Zepter lives in the Villa Trianon in Monte Carlo.[4]

Philip Zepter @ Wikipedia

Constantine ::

Kot prvo, nimam najljubše stranke oz. je sploh nisem nikoli imel. Zame so vsi ISTI. Upam da je to dost razumljivo napisan. Lahko se nehaš truditi, da bi me popredalčkal. Sej vem da vam je to hobi :)

Ko drugo: verjetno ti verjameš čarovniku, da je klobuk prazen preden potegne zajca ven? zgledaš že tak naivnež če vse verjameš na besedo :)

Buggy ::

kot vidim po odzivih tukaj je res najbolje, da bi Zorane mal strene pomesal :D Bi znala biti to zbistrilna klofuta za bolano slovensko telo in degradirano politiko, ki se 20 let vrti samo se v krogih.

Ozdravit gospodarstvo rakove rane in mu dati novega zagona, s pufi lobiranjem ali pa cim tretjim ...vazno da bodo tisti ki so nagrabli po kremplckih dobil in da bodo se kaksni drugi do seskov prisli ;D

Ce nisi priden, je potrebno kaznovat...naj bo to bic bozji ...HAHAHA

Bellatrix ::

Kot je Thomas velikokrat rekel: Dejmo izvolit še enkrat levico, magar Jankoviča, tko da pride do popolnega razsula. Potem se bomo morda spametovali.
People are quick to judge and slow to correct themselves.

Mr.B ::

Bolje biti hlapec Srbu, kot Nemcu:D
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Bellatrix ::

Mr.B je izjavil:

Bolje biti hlapec Srbu, kot Nemcu:D

Sploh ne.
People are quick to judge and slow to correct themselves.

USS Liberty ::

Bolje biti hlapec Srbu, kot Nemcu


Nemcev pri nas ni več, za tiste Nemce, ki pa živijo v Nemčiji, smo pa mi toliko pomembni kot Fidži, to je nič. Srbi in njihov lobij pri nas pa še vedno ne morejo preboleti leta 91, ko smo šli stran od njih. Leta 91 so v KR Srbi pred blokom na Planini plesali šumadijsko kolo od veselja, ko so videli, da njihovi avioni bombardirajo oddajnik na Krvavcu in zmaga Jankovića, bi za Srbe pomenila, da so po porazu 91 sedaj pa oni končni zmagovalci, Slovenci pa poraženci...

Nekoč smo imeli pri nas nemškutarje in vindišarje, teh nimamo več, na žalost pa imamo pri nas ogromno prosrbskih janičarjev. Popisa prebivalstva pri nas nimamo več, bodo pa te volitve popis prebivalcev. Na eni strani Slovenci, na drugi strani pa Srbi in njihovi slovenski janičarski hlapci...

Ce nisi priden, je potrebno kaznovat...naj bo to bic bozji ...HAHAHA


Če bi to držalo, bi Janković in njegova mafijska sinova že zdavnaj sedeli v zaporu..
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

Good Guy ::

Kar se tice mafije in kraje...ce mate papirje pejte na sodisce.Vas Jansa ni cisto nic bolj "cist" pa kokr sledim novicam tud ne bo za nic odgovarjal.Sojenje je ze vnaprej dogovorjeno na propad z razlogom "pomanjkanje dokazov".Tko da...ne bi tle razpravljal o zlorabi polozajev.


brat pa lihk ne znaš kajne?

Citiram Janšo
Pričakujem tudi, da če bo v nasprotnem primeru sodišče in tožilstvo vztrajalo na teh standardih, se pravi da je lahko nekdo obtožen zaradi nečesa, kar naj bi storil neugotovljenega dne, na neugotovljenem kraju in na neugotovljen način, da bo tožilstvo tudi nemudoma sprožilo kazenski postopek zoper predsednika vlade gospoda Pahorja. Ta se je namreč nedavno na ugotovljenem kraju, na ugotovljen način in ugotovljenega dne sestal z libijskim diktatorjem Gadafijem, zato da bi od njega pridobil za gospoda Jankovića materialne koristi, zase pa politične koristi. Pa nobene preiskave."


Upam Loka da ti bo šlo
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

Mr.B ::

Good Guy, če bi imeli pri nas gopodarstvenike, ki bi bili tako uspešni, kot Jankovičevi sinovi, bi bila slovenija boljša kot Swizerland. No ata pa kot kaže nima pojma o gopodarstvu in ekonomiji, rezultat so stozice...
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Karaya 52 ::

Hehe, pestro bo pestro! Sicer cez Jankovicevo poreklo nikoli nisem nic zalega rekel, ceprav bom vedno trdil, da ima balkanske manire, ki se jih s palico ne dotaknem. Bodo pa vsekakor manjsine, ki so praviloma najbolj rasisticne, volile "svojega". Tako kot so skoraj vsi crnci, ki so sli na zadnje ameriske volitve volili za Obamo. Tudi kljukca, ki dopoldne zeli legitimizirati bivsi totalitarni rezim s Titovo cesto, popoldne pa igra liberalca s korakanjem na paradi ponosa ... se ne dotaknem s palico. Pa nazadnje, clovek ki nima nic s slovensko drzavljansko vojno med leti 41-45, drzavljanom modruje kdo je bil na kateri strani in trosi sol na rane ... TO pa lahko pozrejo samo najbolj tupi Slovenci.

Ramon dekers ::

kja ga no lomite jankovič nima za burek. Volil ga bo delček Ljubljanje, štajerska, gorenjska, primorska... ni šans da ga podpre. Sicer pa nevem kaj nekateri tu tumpate koliko je ustvaril. Tudi Tomaž Drolec je ustvarjal, in kar s svojim denarjem 26k ali 16k je plačal da je projekt stekel.

Ne ga no lomit, ko se naredi oz začne določen projekt da investitor kakšno stanovanje ker se mu je posel začel...Tomi je majhna muha proti Jankoviču.

Jankovič ima podporo v fužinah, štepancu, kjer mrgoli bošnjakov, srbov in ostalih južnih prebivalcev. Enim je naredil štadion drugim bo đamijo. Simpl.

Hitler bi verjetno že porihtal Jankoviča in njegove sinove, Drolca ter ostale kolaborante ki delajo v škodo države.

Sicer pa tu ste tudi tumpali da bo zakon o malem delu podprt prav tako pokojninski reformi. Pa je gladko padel. Tudi Jankovič mora če je ta država vsaj malo še normalna.

Karaya 52 je izjavil:

Hehe, pestro bo pestro! Sicer cez Jankovicevo poreklo nikoli nisem nic zalega rekel, ceprav bom vedno trdil, da ima balkanske manire, ki se jih s palico ne dotaknem. Bodo pa vsekakor manjsine, ki so praviloma najbolj rasisticne, volile "svojega". Tako kot so skoraj vsi crnci, ki so sli na zadnje ameriske volitve volili za Obamo. Tudi kljukca, ki dopoldne zeli legitimizirati bivsi totalitarni rezim s Titovo cesto, popoldne pa igra liberalca s korakanjem na paradi ponosa ... se ne dotaknem s palico. Pa nazadnje, clovek ki nima nic s slovensko drzavljansko vojno med leti 41-45, drzavljanom modruje kdo je bil na kateri strani in trosi sol na rane ... TO pa lahko pozrejo samo najbolj tupi Slovenci.



obama je samo lutka v rokah Bena Bernankija, če njega ne bi bilo sploh do tja ne bi prišel. Tu se zgodba konča. Mogoče bo pa Kučan dal kakšno besedo za zokija.

Zgodovina sprememb…

amigo_no1 ::

Obama je lutka v rokah Wall Streeta !
Inside Job %28film%29 @ Wikipedia

Looooooka ::

Ramon dekers ker studentom in delavcem je po padcu tega zakona zdaj tako fino a ne?
Da o pokojninski reformi sploh ne govorim?
Pa ŠOS, ki ga tko vneto poslusate res fino deli pogaco z vami a ne?
Get real.

Mr.B ::

O glje, so že začeli sanirati, ko je Ata klonil : http://www.finance.si/326241/Jure-Janko...
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Ramon dekers ::

Looooooka je izjavil:

Ramon dekers ker studentom in delavcem je po padcu tega zakona zdaj tako fino a ne?
Da o pokojninski reformi sploh ne govorim?
Pa ŠOS, ki ga tko vneto poslusate res fino deli pogaco z vami a ne?
Get real.



hoho, z njima pa bi si utrli pot v sam vrh svetovnega gospodarstva kajne.
Še dobro da ga ima ŠOS, v nasportnem bi se še s temi sredstvi napajali JANKOVIČ&CO, TOMAŽ DROLEC in ostali dobrotniki.

Šos je meni pomagal izterjati plačilo od določene firme, tako STFO. Če bi bile te zadeve pod državo bi si ji fučkalo tako kot za vse.

Mr.B je izjavil:

O glje, so že začeli sanirati, ko je Ata klonil : http://www.finance.si/326241/Jure-Janko...



imata oba podnjetniško žilico.:))takšne potrebujemo v gospodarstvu!

Zgodovina sprememb…

Mipe ::

Kar smeji se mi, ko se spomnim komentarjev, kjer so se ljudje pridušali pri svoji stari mami, da se odselijo iz Slovenije, če Janković zmaga na volitvah.

Keyser Soze ::

Če že moraš izbirat al Janković al Janša. Je to no brainer. Noben ne rabi hormonsko neuravnovešene dojilje na stolčku predsednika vlade. Si predstavljate, da tip sredi sestanke zapada v neutolažljiv jok, ker se mu sesujejo hormoni?>:D

Jebi ga, kdor je delal kdaj z Janšo mu je jasno kaj in kako. Nekak približno tako je sicer tudi z Jankovićem. Samo da tip vseeno proba kaj konkretnega dat od sebe, ma mal kulture in pameti. Janša je pa samo desna verzija Pahorja. Zlobni diktatorček z neusahljivimi apetiti in znanjem prodajanja megle naivnim ljudem. Kar poglej koliko jih je že na tem forumu, ki verjamejo v svojega odrešenika.:)
OM, F, G!

Mipe ::

Ni nobene tretje opcije? Demokracija pa taka.

Karaya 52 ::

Jakovic in kultura? :)):)):))

rejven ::

Kar poglej koliko jih je že na tem forumu, ki verjamejo v svojega odrešenika.:)


pššš, te bo liberty slišu pol bo pa hudič:))

jype ::

Mipe> Ni nobene tretje opcije? Demokracija pa taka.

Sej je Janković tretja opcija. Njega politika ne zanima, on bi samo rad stvari spravil v red, tako kot v Ljubljani!
««
2 / 36
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Volitve 2011 (strani: 1 2 3 429 30 31 32 )

Oddelek: Problemi človeštva
1588163555 (135577) Ziga Dolhar

Več podobnih tem