» »

Janković gre na volitve, nastaja nova stranka

Janković gre na volitve, nastaja nova stranka

Temo vidijo: vsi
««
20 / 36
»»

Pšenični ::

"Kakorkoli že, imo bodo imele te volitve najbolj presenetljiv rezultat doslej."

Tud jaz mislim tako. Mislim da bo Jelinčič pospravil svoje padalo, Isto Zares, pa LDS. Ostali pa...težka borba, onda nekom opanci nekom obojci. Veliko je odvisno od SD. Če bo ta ostala močna, Zoky nima kej praskat.

"Ja, k bo zmagal Hanžek :)"

Kot vedno, Yipe je optimist. Hanžek je tko mlačen in nekarizmatičen....da bi težko prišel v parlament tud, če bi bil edini kandidat.

Zgodovina sprememb…

Ramon dekers ::

jaz pa mislim da bi bil Hanžek dober mandatar. On je pravi in samo on se bori za pravice in enakost vseh. Lahko je res pain in the ass ZJ.

Loocas ::

Jankovič+Virant+TRS

niti ne tako slaba kombinacija.. s tem, da bi raje videl Viranta za premierja in pa Jankoviča za ministra za javno upravo. TRS pa prevzame par ministerstev kot npr za delo, kulturo.

+ vsi so precej nove face v najvišji politiki

Truga ::

Karaya 52 je izjavil:

jype je izjavil:

Karaya 52> Kako vam je bilo vsec Ambrozicinih "40 minut za levico in Zorana"? Pozna kdo ta partizanski komad, ki se je vrtel v ozadju (bi rad downloadal)?

Če daš link in timestamp, ti mogoče lahko povem, kateri partizanski komad je.

Evo, pri 1:10.

USS Liberty ::

Okapi je izjavil:

In kaj imam jaz s tem? Jaz zagovarjam ukinitev pokojninskega sistema, ker je to, kar imamo sedaj, piramidna shema, ki se bo slej ko prej podrla. Tako da - kot običajno - bleješ na napačnega.
O.

Še nedolgo tega si pa zagovarjal tezo, da bi ukinitev sedanjega pokojninskega sistema bila katastrofa, saj ljudje namesto, da bi varčevali za starost, bi ta denar pogonili in potem bi imeli armado klošarjev. Odloči se že kaj sploh hočeš. Najbrž čakaš na tisto, kar bo sedaj predlagal tvoj novi bog janković... in karkoli bo on predlagal boš ti tukaj slepo zagovarjal, pa magari je to popolnoma v nasprotju s tem kar si doslej govoril.... nič novega za tebe in tebi podobne levake...

Buggy ::

jaz pa opazam ravno nasprotno...da desnjaki radi pripisujejo lastnosti sebe in njihovga duceja vsem ostalim, ki jih zelijo neargumentirano diskreditirati ...zanimivo ker so tako pronicljivi pa ni vidijo kako jih duce scat vodi on pa se vedno salutirajo v ponos in komaj cakajo, da jih bo veliki vodja spet peljaj zejne cez potok...saj jim na drugi strani obljublja kozarec vode.

tsh2 ::

jaz pa opažam da se levaki bojijo janše kot hudič križa. čudno da niso že atentata na njega naredili.

Buggy tvoja opažanja so napačna. Ko se začne govoriti o botru ZJ in njegovih sinovih, začnete z izjavami tipa: Janša je pa orožje kradel lol.
Sicer pa če je kdo koga peljal scat čez vodo je to samo ZJ + levi trojček. No ja saj vem da zj ni politik je bolj gospodarstvenik, zato še enkrat predlagam da mu damo kakšno podjetje ki ga bo upravljal.
Kaj pa če bi se združili LDS + VIRANT + SD + ZJ? Lahko bi si nadeli ime levi "štorček"? Že vidim polno Ljubljano ljudi, ki govorijo zelo slabo slovensko kako jim salutira.

tsh2 je izjavil:

jaz pa opažam da se levaki bojijo janše kot hudič križa. čudno da niso že atentata na njega naredili.

malo še počakaj, Kučan je kar živčen... Me ne bi presenečilo če bi ga in potem izjavili da je to storil sam za večjo medijsko pozornost.

Zgodovina sprememb…

leiito ::

Sicer mi je bil Jankovič vedno antipatičen, njegova sinova pa sploh, toda danes pri maši je imela starejša gospa slučajno v žepu zadnji izvod Ognjišča z njegovo sliko. Ne samo gospa, še trije na njeni levi, trije na desni, trije naprej in trije nazaj, vsi so naenkrat ozdraveli. Drži, niso bili vsi bolani, toda od teh 10ih ljudi jih je imelo vsaj 6 resna zdravstvena obolenja, ki so izginila, kot bi mignil. Starejši gospod, amputiranec, poznam ga že leta, me je po maši poklical na stran in mi pokazal: zrasla mu je nova roka. Tega pa tudi v Lourdesu in Medjugorju ne vidiš pogosto. Zoki pa samo s sliko v Ognjišču!

In veliko pozitivne energije seveda.

Zoki +
ostali -

Okapi ::

Še nedolgo tega si pa zagovarjal tezo, da bi ukinitev sedanjega pokojninskega sistema bila katastrofa, saj ljudje namesto, da bi varčevali za starost, bi ta denar pogonili in potem bi imeli armado klošarjev.
Preberi še 3-4x, kaj sem zagovarjal, počasi, lahko tudi naglas, če ti bo lažje, mogoče boš potem razumel.

O.

Karaya 52 ::

Zivimo v prelomnem obdobju. Baje se bo njegovo ime dodalo med litanije vseh svetnikov, pod ime Zoran ljubljanski, pri cemer bi se naj menjalo svetega Cirila in Metoda, vse za ekumensko gibanje.

P.S.: hvala za linka na komad Domovina nasa je svobodna

o vidim da ste ze od mase prisli. No lepo, spet lepo opran v nov teden z jansizmi opletat kjer se le dan.

Ja janse se pa res za bati...nekak tako kot kuge

jype ::

Mene je samo njegovega, well, klana strah.

Limit-sky ::

jype je izjavil:

A daš link do liste kandidatov in programa, prosim? Da vidimo ta klan.

Limit-sky je izjavil:

jype je izjavil:

A daš link do liste kandidatov in programa, prosim? Da vidimo ta klan.

ta klan imas tudi tukaj, samo beri prispevke njegovih slepih obozevalcev

Mr.B ::

Za vse ki ne veste, kako se dela :http://24ur.com/novice/slovenija/sds-ne...
 Jankovičev sin

Jankovičev sin

Lol se Hutiji delajo Facpalm USA:
A Navy fighter jet fell overboard Monday when the USS Harry S. Truman
aircraft carrier veered to avoid fire from the Houthis

Limit-sky> A daš link do liste kandidatov in programa, prosim? Da vidimo ta klan.

Naj bo tole dovolj:

Ramon dekers> glej če bi bil Zoranovi sinovi res tako pošteni zakaj se jim to ne dokaže? mislim, saj smo v pravni državi!!

Libertarian> najslabše vlade

Zakaj je pa najslabša? Čist objektivno me zanima.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

Zokita hočmo, takoj.

Kdo, če ne on in kdaj, če ne zdaj?

Za Zokita
Usi, čizzusi.

Zoki, Putin in Ginseng Kan, to so največji vodjati vseh časov.

random ::

Še dobro da imamo SDS da nam povejo komu se ni bilo treba ponižati, kdo je zahrbten in kdo je neokusen. Sveti Ivan res vedno misli na nas!

Limit-sky ::

jype je izjavil:

Limit-sky> A daš link do liste kandidatov in programa, prosim? Da vidimo ta klan.

Naj bo tole dovolj:

Ramon dekers> glej če bi bil Zoranovi sinovi res tako pošteni zakaj se jim to ne dokaže? mislim, saj smo v pravni državi!!

Če te je tako strah Ramona, poten ti priporočam, da se oglasiš pri strokovnjakih za fobije, ki bi ti znali pomagati.

Double_J ::

Tudi če bi bilo vse, kar je omenjeno v poročilu, legalno, o čemer pa zelo dvomim, ocenjujem, da gre za etiko, ki je nesprejemljiva za naš kulturni prostor. Če vse to, kar piše, drži, potem obstaja sum, da smo imeli opravka z družinskim despotizmom najbolj vulgarnega balkanskega tipa, ki je lahko v drugačnih okoljih uspešen, v Evropi pa je popolnoma nesprejemljiv," opozarja Zdolšek.

http://www.dnevnik.si/tiskane_izdaje/dn...

Janković bi poglobil vse tiste prakse, zaradi katerih je Slovenija nekonkurenčna. Tako da z moje strani, dovolj besed o tem tipu... vsak pa lahko vpraša koga, ki je kdaj posloval z Jankovićem.
Dve šivanki...

sarkazem detektor je očitno vsem crknil. Sinovom se mora bolj kot nepoštenost dokazati vsaj kanček poštenosti, da so nepošteni že vemo, če pa bomo ugotovili da so vsaj malo pošteno in moralno odgovorni, lahko našo družbo pripeljemo v boljši svet. Jure(yipe) sicer tokrat ne bo volil za LDS bo za ZJ. Nevem zakaj ne bi podprl Hanžka, ta isto kot so LDS ovci na prejšnih volitvah oznanjajo enakopravnost, se mi zdi da so kar podobni, in zna biti Hanžek celo boljši pri uresničevanju svojega programa.

Double_J je izjavil:

Tudi če bi bilo vse, kar je omenjeno v poročilu, legalno, o čemer pa zelo dvomim, ocenjujem, da gre za etiko, ki je nesprejemljiva za naš kulturni prostor. Če vse to, kar piše, drži, potem obstaja sum, da smo imeli opravka z družinskim despotizmom najbolj vulgarnega balkanskega tipa, ki je lahko v drugačnih okoljih uspešen, v Evropi pa je popolnoma nesprejemljiv," opozarja Zdolšek.

http://www.dnevnik.si/tiskane_izdaje/dn...

Janković bi poglobil vse tiste prakse, zaradi katerih je Slovenija nekonkurenčna. Tako da z moje strani, dovolj besed o tem tipu... vsak pa lahko vpraša koga, ki je kdaj posloval z Jankovićem.

naj raje kdo vpraša kmete kako jih je na Tomačevem po hitrem postopku razlastinil, dal v ZK plombo in basta. Čez nekaj časa se je pojavil samo nov lastnik MOL. No ti kmetje so že bili v medijih, ampak nevem zakaj sedaj ne upajo tja, da se vidi kako se dela v pravni državi in da to opazijo tudi slepi osebki tipa yjpe:|

Zgodovina sprememb…

Ramon dekers> Jure(yipe) sicer tokrat ne bo volil za LDS bo za ZJ.

Ne, za LDS bom.

"Ne, za LDS bom."

upam da bodo sestavili levi štorček

leiito, ti verjetno živiš v žaluziji, da si neverjetno duhovit. Upam, da te ne bo preveč pretreslo, ampak si samo skrajno dolgočasen.;((

O.

jype je izjavil:

Ramon dekers> Jure(yipe) sicer tokrat ne bo volil za LDS bo za ZJ.
Ne, za LDS bom.

Ne boš, ne.

http://www.finance.si/forumi/?t=124868&...

"Gregor Virant (Ima dosje UDBE, pripis OPS)

Svojo usmerjenost nekaj časa niti ni preveč skrival, kajti zaradi poročenega statusa se je počutil povsem varnega. Druženje s Pogorevcem in Repom po posebnih sobah ljubljanskih lokalov so si mnogi očividci znali razložiti po svoje, vsak dvom pa je za poznavalce odpadel, ko si je Virant v vlogi ministra v Janševi vladi po nasvetu Pogorevca za državnega sekretarja izbral ravno Romana Repa. Z njim sicer nista imela intimne zveze, kajti Virantov intimni partner je bil takrat ambasador EU v Sloveniji Foure. Ta svoje istospolne usmerjenosti ni pretirano skrival.

Med drugim je bil vsako leto svojega mandata goreč govornik na ljubljanskih paradah ponosa.

Po kočanem mandatu v Sloveniji je Foure služboval v Makedoniji, Virant pa si je po volitvah 2008 nemudoma organiziral svetovalno delo pri Makedonski vladi. Skopje, kjer je Virant po cele tedne učil Makednonce evropskih navad, je bilo skupaj z rezidenco ambasadorja Foureja idealno mesto za skrivno intimno zvezo. Velikokrat pa sta se sestala tudi v Bruslju.

Ustanove EU so zaradi odmaknjenosti od domačega okolja in razmeroma velike anonimnosti posameznikov v labirintih desettisočih birokratov prav tako kot druge velike mednarodne institucije ugodno okolje za prikrito zadovoljevanje skrite spolne usmerjenosti.
Z Gregorjem Virantom sta Marko Pogorevc in Miroslav Senice imela velike načrte in vanje je bil do afere Barićević vključen velik del omrežja. Virant bi kot elokventen govornik in sposoben organizator ter politik umirjenih stališč ob pomoči omrežja in morebitni eliminaciji Janše z afero Patria z lahkoto Zbor za republiko preoblikoval v stranko.

Afera Baričević in zavlačevanje sodnega razpleta s Patrijo je načrte prekrižala ali vsaj odložila, čeprav se imeni Pogorevca in Viranta po velikem trudu celotnega omrežja javno z Baričevićem nista povezovali. Virantov nekdanji intimni prijatelj je predsednik računskega sodišča Igor Šoltes, s katerim imata sicer še vedno redne stike."

Na forumu finance je tole. Je samo del. Celota kroži po internetu....pošta itd....

Zgodovina sprememb…

leiito; Okapi ti je ze naredil psiholoski oris. To je dober znak, pomeni da si na pravi poti, po drugi strani pa ne vem kdo se skriva za vzdevkom Okapi ... to bi lahko bil slab znak.

Ivo Boscarol, dobitnik treh NASA nagrad, podprl Viranta, zanimivo, zanimivo.

Zgodovina sprememb…

ok.. Jankovič+Virant+TRS+SLS

evo tole podpiram

telbanc: pričakovana diskriminacija iz Janševih arhivov in Paravomota

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Loocas ()

Loocas zakaj pa ne daš notri še LDS? Zares? Potem bo to lahko levi šestorček! Kjut ime.Nevem no saj Golobič ni niti tako napačen. Zakaj ga levaki ne podprete še enkrat.

Obriši si tisti šmrkelj izpod nosa, pa komentiraj samo stvari, katere razumeš.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Loocas ()

Program TRS in Sustersica iz Virantove liste je popolnoma, POPOLNOMA nekompatibilen.

Mipe ::

Vseeno, Boscarol podpira Viranta, tako da lahko Janković kar pozabi na svoje ambicije.

itak da ni tako

sicer pa čakamo še na program Viranta

Okapi, zelo si me prizadel. Čemu taka nizkotna osebna obračunavanja z drugače mislečimi?

Moje osebno mnenje je, da je Okapi tajkun, v slabem pomenu besede, oligrah, kot bi rekli Rusi in se že boji, da bo moral vrniti vse premoženje, ker ne si delat utvar, Zoki bo izpeljal de-denacionalizacijo in revizijo privatizacije in vsak, ki si ni s svojimi rokami dokazljivo ustvaril premoženja iz zanj plačal davka, bo šel v keho.

Valvoline ::

Loocas je izjavil:

itak da ni tako

sicer pa čakamo še na program Viranta

Knockout as many communists as possible...

:))

Karaya 52> Ivo Boscarol, dobitnik treh NASA nagrad, podprl Viranta, zanimivo, zanimivo.

Res čudno, ane, da ni Janše, za katerega vsi vemo, da je nadčloveško sposoben. Tebi se to zdi zanimivo? Meni se zdi edino smiselno in ne predstavljam si scenarija, po katerem bi Boscarol lahko storil drugače.

Valvoline> Knockout as many communists as possible...

Tebe, telbanca in Ramon dekersa? Ker nobenih drugih komunistov ne vidim.

Mipe> Vseeno, Boscarol podpira Viranta, tako da lahko Janković kar pozabi na svoje ambicije.

Tudi to je neumnost. Platforma, na kateri bo Janković prodajal svojo blagovno znamko, ne le da ni jasna, sploh je še nihče ni videl.

Zgodovina sprememb…

Valvoline ::

Boscarol je itak narodni izdajalec,ko talajo subvencije udriha SLOVENIA! z vso močjo,ko pa je treba kej davke plačat pa spoka pri sosedih. Dvoličnež.

no Ivo Boscarol bi lahko podprl recimo ZJ. Ki je gopspodarstvenik in ne politik. Oz bi moral ostati v gospodarsvu da bi nam šlo bolje.

Dvoličnež? Poslovnež je. Od njega se pričakuje, da skrbi za podjetje.

Če bi bil politik (je poskusil, pa je ugotovil, da je nesposoben - kar je super, redko se ljudje zavedajo lastnih omejitev), potem bi bil pa dvoličnež itak po službeni dolžnosti.

Valvoline je izjavil:

Boscarol je itak narodni izdajalec,ko talajo subvencije udriha SLOVENIA! z vso močjo,ko pa je treba kej davke plačat pa spoka pri sosedih. Dvoličnež.

seveda, tamo so mu nepremičnino ponudili skoraj zastonj. Sicer pa kaj pa je Boscarol? Ne rečem če bi bilo to podjetje tipa Helios, Krka, Lek...

edit: ne rečem da ni sposoben daleč od tega. Upam da se bo razvil še naprej ter zrastel v večje podjetje, ampak glede na dano situacijo, nemogoče.

Zgodovina sprememb…

A našteta podjetja si ti ustanovil?

Zakaj? Bi jih moral? Gre pač za podjetja ki dejansko še kaj proizvajajo in se njihovim managarjem dejansko gre za še večji brand podjetij, proizvodnjo... Torej ne gre se po znanem sistemu čimprej v stečaj da pobašem veliko €.

Čemu taka nizkotna osebna obračunavanja z drugače mislečimi?
Od kdaj se iskrenemu izražanju osebnega mnenja reče obračunavanje z drugače mislečimi?

O.

"Tebe, telbanca in Ramon dekersa? Ker nobenih drugih komunistov ne vidim."

Ker te ne jemljem resno, še nimam kakšne oznake pri nicku. Lep dan še naprej.

V bistvu me žalosti, ker ne vidim nobene želje po sodelovanju s strani Levičarjev. Slovenski voz je do osi že v blatu, kako bo šel ven je vprašanje.

Na koncu bo prišel MDS in povedal svoje. Tko zgleda.

Zdej dopovedat takim kot sta Okapi in Yipe da je leve ere konec - to je problem. al pa drugač, z tem režimom je konc.
Oba me spominjata na ladjo-tanker....ki se ustavlja par kilometrov....preden se ustavi. Sicer zelo spoštujem njuno mnenje..različnost pogledov na eno stvar nam odpira nova obzorja. To pa tud nekej ane. To da bi bila ta dva zastojn tako zagreta, se mi zdi skoraj nemogoče,....ampak če se motim se kar takoj opravičujem.

Torej če je že bla morda še kakšna spletna anketa o gospodu Jankoviču in ostalih rešiteljih, bi bilo dobro da bi jo videli. In malo pokomentirali.

http://www.reporter.si/slovenija/radova...

Sicer se bojim, da bo kmalu konec evforije....tako pri gospodu Jankoviču, kot gospodu Virantu.

Nimata kandidatov...nimata programa....pa ja ne mislite, da bojo šli ljudje kar obkrožat nekej neznanega...nekej brez veze, samo, da bo od Jankoviča ali Viranta. Imata le vsak po 20% - virtualnih...po neki anketi v delu. narejeni v Ljublajni center ali kar v Murgelstanu.

Zgodovina sprememb…

Ramon dekers> Torej ne gre se po znanem sistemu čimprej v stečaj da pobašem veliko €.

Kolk podjetij, ki jih je Boscarol ustanovil, je pa šlo "čimprej v stečaj" ?

telbanc> V bistvu me žalosti, ker ne vidim nobene želje po sodelovanju s strani Levičarjev. Slovenski voz je do osi že v blatu, kako bo šel ven je vprašanje.

Jaz nisem tisti, ki je zavrnil nujne reforme - ti pa si. Jaz sicer sam sebi pravim levičar, ker to desničarje jezi, ampak komunist pa nisem (ti pa si).

Zgodovina sprememb…

Okapi je izjavil:

Čemu taka nizkotna osebna obračunavanja z drugače mislečimi?
Od kdaj se iskrenemu izražanju osebnega mnenja reče obračunavanje z drugače mislečimi?

O.

Zato ker gre za nizke udarce, šibiš mojo že tako ranljivo samopodobo. Vem da si med najbolj duhovitimi in ipso facto bolj od mene, to bom vedno priznal.

Spoštujem tudi tvojo samozavest, da se, ko poveš šalo, prvi začneš smejati sam, pogosto celo sam v smislu edini, meni te samozavesti manjka.

Sej boš volu za Jankovića, pa se boš prec bolš počutu!

"Jaz nisem tisti, ki je zavrnil nujne reforme - ti pa si. Jaz sicer sam sebi pravim levičar, ker to desničarje jezi, ampak komunist pa nisem (ti pa si)."

Okrog tega se ne mislim prepirat s teboj. V demokraciji lahko vsak misli, kar si hoče. Če praviš, da nisi levičar, kaj pol si? To me zanima? Če praviš, da sem komunist, imaš vso pravico da tako misliš. Tega ti ne morem preprečiti.

Če se ne bo vspostavila pravna država, bom proti reformam še naprej in ne samo jaz. Jaz zahtevam pravno državo, ti pa me karikaš zato s komunistom.

Ker mislim, da ti politični kompas ne kaže pravilno si za začetek preberi....vsaj to....

Komunizem @ Wikipedia

Reforme so bile ravno zato zavrnjene.....ker se po eni strani krade, po drugi pa bi folk oželi do konca, da se taka praksa lahko nadaljuje.

Referendumi so bili zavrnjeni kljub nabijanju režimskih medijev in prirejenim anketam........kljub nabijanju na slo-techu...

Ko ste mi nekaj brisali sem vam lepo napisal, vi nas jebete na forumu, mi vas bomo na referendumu....in smo vas.

Za te volitve velja isto.

Zgodovina sprememb…

««
20 / 36
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Volitve 2011 (strani: 1 2 3 429 30 31 32 )

Oddelek: Problemi človeštva
1588182691 (154713) Ziga Dolhar

Več podobnih tem