» »

Monitor Samsung 959NF

Monitor Samsung 959NF

Damir1 ::

Kupil sem si samsunga 959NF in me nekaj zanima: Zakaj mi vsake toliko casa blinkne? Osvezevaje mam na 100Hz. Ali ima napako ali je normalno ???

aambro ::

Jest mam samsunga 900P, pa mi tud blinken.. cist na mehko rata ekran crn in se spet prizge - v pol sekunde se vse zgodi :)

Pa zanima me, ce se tud pr drugih Samsungih spremeni barva, k date ven pa not uno "tipkovnico" za spreminjanje nastavitev?

Meni se vse skupaj zgodi res zelo hitro, da komaj vidis, vendar slika ne ostane crna!!

vmlejnik ::

jst mam 957MB pa mi tud ene ka pa vem ko nism skoz za racunalnikom, recmo 2x na dan "blinkne"mal se zatrese slika, podobn ko degauss sam velik sibkejsi ucinek... mam isto na 100Hz... mnda ze more tak to bit, monitor je pa mesec dni star...

Meni se to dogaja tako: ko monitor prizgem, je vse O.K. par minut. po dolocenem casu, pa blinkne skoraj vsakih 10s.

boštjan ::

nisem neki expert za monitore ampak blinkanje monitorja ziher ni nekaj normalnega in če bi meni monitro blinko bi ga odblinkal :D na servis.ali je nekaj fuč,kar bodo ugotovili na servisu,al pa probajta znižat al pa zvišat(do dopustne meje)frekvenco osveževanja.jaz bi na servi pelo

-MiS- ::

jst mam isto 959NF pa zaenkrat še nič ne blinka in upam da tud ne bo,...

vam, ki pa vam blinka pa brž na SERVIS

ali3n ::

pri men tud nič blinkanja...
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

A je mozno, da me to MAUSCREEN zajebava!8-O

boštjan ::

what MAUSCREEN ???

ali3n ::

možno... probi izklopit usb... jaz ga ne uporabljam - vse nastavljam ročno prek tipk na monitorju (oz. sploh ne spreminjam!:D );
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

bastadu ::

jaz mam 900NF. Kaj je to blinkanje>:D Tukaj nič blinkanja:\

BadB0y ::

moj 959nf tud nic nena blinka

smash ::

757NF nč ne blinka

AtaStrumf ::

Moj 959NF tudi nič ne blinka, zato mi pa ko je ugasnjen a ne na gumb izklopljen torej v stand by-u, piska en sicer tih a zelo visok in moteč ton. Takoj ko ga ugasnem ni praktično nič pol pa počasi narašča do neke stalne jakosti in pol veselo piska dokler mi ne dopizdi in ga izklopim z gumbom. Ma kdo kaj podobnega?

Še eno vprašanje: a vam gonilniki v Winsih kot default dovolijo 100 Hz na 1280x1024. Meni samo 85Hz in pol moram izklopit tisto hide modes that monitor can not display, pol pa gre? Pa če lahk poveste še kolk star je vaš monitor, ker se mi zdi, da so nekaj spreminjali tile korejčki in so morda 100 Hz v novih modelih raje dali izven default možnosti.

Zgodovina sprememb…

Boky ::

AtaStrumf, zgleda da masina vidi monitor kot plug&play zadevo(poglej v sistem-u). Gonilnike za monitor imas nalozene?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Boky ()

AtaStrumf ::

Gonilniki so inštalirani brez skrbi. Tud na 1600*1200 mi default ne pusti 85 Hz, samo 75. Mam pa Win 2000.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Monitor blinka

Oddelek: Strojna oprema
222497 (2109) Nwanko
»

Zelena slika na 959NF

Oddelek: Zvok in slika
111369 (1159) Yamasaki450
»