» »

Incredible S navijanje

Incredible S navijanje

ModriN96 ::

Imam Htc Incredible S, rootan, naložen Custom ROM Android Revolution HD 1.1.7 kateri omogoča navijanje do frekvence 1.6ghz.

Imel sem setcpu in sedaj imam antutu cpu master(snet iz blackmart) in pri obeh sem nastavil minimalno frekvenco na 1,4ghz in pa max 1,53ghz. Ko dam apply se lepo nastavi frekvenca in dela ko šus. Ko zapustim program kiknem gumb back ali home in po določenem času, ko grem spet v program so frekvence naštimane pravilno, vendar jih program ne upošteva. Obkljukano je Set on boot in nastavljeno na Interactive.

Konkreten primer: nastavim frekvence, poženem antutu benchmark, pravilno pokaže frekvence in se opravi test, pokaže lep rezultat in po testu grem ponovno v setcpu oz antutu cpu master in frekvenc ne upošteva več EDINO če jih ponovno nastavim. Naj omenim šeda sem probal tudi perflock disabler in ne pomaga.

V čem je problem?

Naj dodam še:
Sm se še mal igrov in sm ugotovu da delajo nastavljene frekvence vse dokler telefona ne "zaklenem". Ko ga odklenem in grem v cpu master je vse na default in moram ponovno nastavljat frekvence.

V čem je res problem?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Premajhna frekvenca rama ?

Oddelek: Strojna oprema
141378 (1092) Xserces
»

Zvit cpu pin Amd phenom x3

Oddelek: Pomoč in nasveti
181550 (1354) gt55gre
»

Ubuntu 8.04 frekvenca osveževanja in resolucija

Oddelek: Operacijski sistemi
192374 (2007) c0ck4m0u53
»

Katero frekvenco AMD Athlona pokaže v sistemu nadzorne plošče?

9906 (744) jest10
»

CPU is unworkable or has been changed

5920 (794) pingo76

Več podobnih tem