» »

Matična plošča P6T SE driverji za Windows 7 (64-bit)

Matična plošča P6T SE driverji za Windows 7 (64-bit)

Fendt ::

Živjo!

Dolgo časa sem po spletu iskal driverje za matično ploščo P6T SE za Windows 7 (64-bit) in jih na žalost nisem najdel. Je kdo, ki ve kje bi jih dobil?

Lp

solatko ::

Delo krepa človeka

solatko tudi to stran sem že gledal ampak sem mislil, da je "kr nekej", ker so BIOS datoteke v ROM-u. Ostale so pa uredu.

Na originalnem DVD-ju od matične plošče sem pogledal v mapo drivers in videl vse te sledeče driverje:

- Audio (sem inštaliral) - Realtek ALC1200 Audio Driver V6.0.1.5859,
- Chipset (sem inštaliral) - Intel Chipset Inf Update Program V9.1.1.1014,
- ExpressGateHDD (sem inštaliral), zanima me še kaj pomeni HDD, ker jaz sem inštaliral ASUS Express Gate Installer V1.4.6.2?,
- LAN (ga ne potrebujem),
- Raid (ne najdem - ali kdo ve zakaj je RAID uporaben?),
- SixEngine (sem inštaliral) - ASUS EPU-6 Engine V1.03.04,
- TurboV (sem inštaliral) - ASUS TurboV V1.02.04,
- USB2 (ne najdem - ali kdo ve zakaj je to potrebno imeti?).

- Pa še eno vprašanje: kako se naloži BIOS datoteke, ker so .ROM?
- Še nekaj me zanima zakaj je uporaben ASUS AI Suite?
Aha pa prosim, da mi lepo po alinejah odgovorite na vprašanja, npr. ali se strinjate s temu kar sem inštaliral itd..

Greste na to stran, ki jo je posredoval solatko in daste pod izberite izdelek - Motherboard, pod izberite serijo - LGA1366, pod izberite model - P6T SE in ko vam napiše kateri operacijski sistem pa daste Windows 7 - 64-bit..

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Fendt ()

Bios nadgradiš direktno iz Win. Orodje potegneš iz te strani. Pazit moraš samo na to, da imaš povezavo stabilno in da med nalaganjem ne izgubiš napetosti.
Delo krepa človeka

Xserces ::

tut za to se ni treba vec tako bat :) se mi je naredilo in ce se ti bios sesuje das samo cd od maticne not in ti reflasha bios :)
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|

Kaj pa kej od gor naštetih, kot so: Raid, USB2.... dajta prosim še gor malo pogledat pa bosta vidla, pa če kaj vesta od tega mi prosim povejta.

Zgodovina sprememb…

Jah pod BIOS-pripomočki sem zloudal AFUDOS 2.41 in mi je napisalo, da ne podpira mojega opracijskega sistem 64-bit.

Zgodovina sprememb…

Zakaj sploh menjaš bios, če ti vse dela v redu. Drugače je pa rešitev v tem, da si instaliraš na drug disk 32 bitni sistem, poštimaš bios in potem to instalacijo zbrišeš in pač delaš s 64.
Delo krepa človeka

Aja a pol če mi BIOS lepo dela mi ga ni treba nič updatat?

Zgodovina sprememb…

DeeCoy ::

Zakaj bi ga pa?

Ja nwm jst sm mislu da bi ga mogu zato kr sm skorej komej fromatiru računalnik. A mogoče kdo ve za kkšn odgovor na tista vprašanja k sm jih napisu?

Zgodovina sprememb…

Poglej za katere sisteme so gonilniki. Za USB2 je gonilnik v windows-u, za RAID ga inštaliraš, če boš imel diske v tem načinu, drugače pa sedmica itak instalira vse potrebne gonilnike sama, samo za grafiko je dobro inštalirat tovarniške, da imaš več funkcij. Včasih je potrebno takoj na začetku, namestit gonilnik za mrežno kartico, potem pa gre samo od sebe. Bios posodobiš, če rabiš kakšne funkcije, ki v prejšnjih niso bile podprte (podpora za določen procesor, rame,... Kadar deluje je pametno pustiti pri miru.
V upravitelju naprav vidiš, če ti kak gonilnik manjka, saj so naprave brez, označene s klicajem v trikotniku. Če tega ni, je vse tako kot mora biti.
Delo krepa človeka

solatko hvala lepa za razlago :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Čuden zagon in počasen BIOS (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
519642 (8618) Amadeuss
»

Ko naložim ATI gonilnike se računalnik ne 'zbudi'

Oddelek: Zvok in slika
8678 (522) franci
»

i7 komplet-KJE?

Oddelek: Kaj kupiti
163266 (2441) TOP
»

Ima kdo Intel (P35) ICH9R SATA adapter ? (štekanje diska)

Oddelek: Pomoč in nasveti
111796 (1704) ender
»

Pri instalaciji Win XP ne zazna HDD (!)

Oddelek: Pomoč in nasveti
151875 (1875) bluefish

Več podobnih tem