Forum » Mobilne tehnologije » Windows Phone 7
Windows Phone 7
Temo vidijo: vsi
Bor H ::
Nokia ima baje nekaj v beti, kej drugega pa bolj ne, obstaja pa moznost da posljes 'stanje' na 9443 in dobis povratni sms s podatki.
Bi pa 100mb mogl bit dost za sinhronizacije.
Bi pa 100mb mogl bit dost za sinhronizacije.
BlackGuard ::
Še enkrat hvala za hitre odgovore . Ednino glede network aplikacije pa bi lahko malo boljše zrihtali. Se mi zdi uporabna zadeva.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BlackGuard ()
flameir ::
Eno vprašanje. Obstaja aplikacija, ki ne rabi interneta pa pokaže nadmorsko višino? hvala!
Tilen ::
Eno vprašanje. Obstaja aplikacija, ki ne rabi interneta pa pokaže nadmorsko višino? hvala!
FREE:
Altitude Difference
Potrebuje le GPS.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()
Veš kaj me še zanima. Obstaja kakšna aplikacija v stilu sport trackerja, ki jo isto lahko uporabljaš brez vključenega prenosa podatkov?
Ali pa vsaj aplikacija v stilu nokia maps? Sem prav ugotovil, da za nokia maps ne morš prenest map na telefon?
Se opravičujem za takšna vprašanja, vendar grem na dopust na katerem bi potreboval taki aplikaciji. HVALA!
Ali pa vsaj aplikacija v stilu nokia maps? Sem prav ugotovil, da za nokia maps ne morš prenest map na telefon?
Se opravičujem za takšna vprašanja, vendar grem na dopust na katerem bi potreboval taki aplikaciji. HVALA!
SLO_Matej ::
Sej Sports Tracker dela tudi, če izključiš mobilni internet, rabi samo GPS. V tem primeru pač ne kaže zemljevida, vendar samo po praznem prostoru beleži pot, workout pa shrani na telefon in ga prenese na strežnik šele, ko dobi internetno povezavo. Seveda lahko potem normalno vidiš pot po zemljevidu na računalniku ali na telefonu, ko ima spet internetni dostop.
Obstaja kakšna aplikacija v stilu sport trackerja, ki jo isto lahko uporabljaš brez vključenega prenosa podatkov?
Endomondo
Sem prav ugotovil, da za nokia maps ne morš prenest map na telefon?
Nokia Drive (WP) deluje z offline zemljevidi katere preneseš preko wifi. Prav tako recimo Navigon, vendar ni free.
Zgodovina sprememb…
Malajlo ::
Katera aplikacija je pa po vaših izkušnjah boljša?
Sport tracker ali endomondo?
tilen@ ja sam na nokia drive ne morš vpisat koordinat, jaz pa rabim koordinate vpisat v aplikacijo...
malajlo@ zelo všečna aplikacija, hvala ti!
Sport tracker ali endomondo?
tilen@ ja sam na nokia drive ne morš vpisat koordinat, jaz pa rabim koordinate vpisat v aplikacijo...
malajlo@ zelo všečna aplikacija, hvala ti!
Jaz sem uporabljal Endomondo, ker je bil eden izmed prvih tovrstnih aplikacij na Marketplacu. Vendar mi čez čas od nekega workouta naprej ni več nalagal le-teh na njihove strežnike, tako da bi si jih lahko pogledaš tudi z računalnikom, tako da sem za en mesec workoutov izgubil ob izbrisu Endomondo aplikacije. Zato sem prešel na Sports Tracker, kjer takih težav nimam, vendar se pa zna zgoditi, da med workoutom pozabi le-tega, če ga npr. daš na pavzo in odpiraš druge aplikacije, ko čez čas Windows Phone OS potem zapre Sports Tracker, ker je bilo odprtih več drugih aplikacij. Saj ko Sports Tracker ponovno odpreš ni nikjer nadaljevanje workouta, ker ga ne shrani. Tako, da če športaš, moraš samo športat, brez kakšnega oddiha, hehe. Upam, da bodo tudi to popravili oz. dodali tako funkcionalnost za nadaljevanje nedokončanega workouta ob ponovnem odprtju aplikacije.
SuperKobeD ::
Še ena zanimiva aplikacija za tracking je Outdoor navigation. Aplikacija ima boljši UI in veliko več podatkov kot Endomondo ali Sports tracker. Slaba lastnost je ednio ta, da nima spletnega klienta.
[With the lights out]
luxxx7 ::
Evo še en nov uporabnik WP7, natančneje Omnie W. Prvi vtisi so super :)
Aha pa še to, koliko dolgo moram polniti baterijo ob prvem vklopu?
Aha pa še to, koliko dolgo moram polniti baterijo ob prvem vklopu?
LiOn nimajo nekih hudih problemov, nekajkrat napolni/sprazni do konca da se kalibrira pa bo.
luxxx7, no super. Samo da si zadovoljen.
Daj pojdi v Settings -> system in poglej, če imaš opcijo Internet Sharing.
Daj pojdi v Settings -> system in poglej, če imaš opcijo Internet Sharing.
jizzer ::
Če imaš ogromno prenosa podatkov lahko postaviš svoj Wi-Fi in se kak tvoj znanec, prijatelj poveže in porabi tvoje MBje.
Matic1 ::
Pejd zdaj na olimpjski paket. Po 600 vsega za borih 15 €.
Nekateri imamo na omnii od skoz, sam mal dela je blo treba.
Pejd zdaj na olimpjski paket. Po 600 vsega za borih 15 €.
Samo prve 3 mesece je 50% off.
* Telekom Slovenije, d.d., novim ali obstoječim naročnikom storitev Mobitel omogoča sklenitev naročniškega razmerja za naročniški paket Povezani 2400 s 50% popustom na mesečno naročnino za obdobje treh zaporednih mesecev.
Zgodovina sprememb…
Mene še za eno aplikacijo zanima :)
pouna kdo aplikacijo, ki bi oddajala fm signal, natančneje glasbo. Potem bi v avtu nastavil frekvenco in poslušal prek zvočnikov v avtu. Zdej ne vem, a je to sploh možno, al bi mogu met telefon FM oddajnik. Najlepša hvala za odgovore!
pouna kdo aplikacijo, ki bi oddajala fm signal, natančneje glasbo. Potem bi v avtu nastavil frekvenco in poslušal prek zvočnikov v avtu. Zdej ne vem, a je to sploh možno, al bi mogu met telefon FM oddajnik. Najlepša hvala za odgovore!
Hja...FM oddajnik bi kr prov prišel v tem primeru. Lahko pa kupiš univerzalnega za ne ravno veliko cvenka.
Matic1 ::
@Tilen: aaaa, sem šel pogledat, na plakatu nisem videl zvezdice ni malega tiska, ko sem se mimo peljal. Cigani :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matic1 ()
kljukusa ::
Pri mobitelu imajo sedaj znižane cene za Samsung Omnia W (po novem v splošni akciji 99 EUR) in Nokia Lumia 800 (po novem 249 EUR). Moje vprašanje je ali se splača dati 150 EUR več za Nokio? Ali je bolj pametno počakati pol leta na Windows phone 8 telefone in upati, da bo takrat kaj pametnega na izbiro? Nekako 250 EUR je max, ki bi ga bil pripravljen dati za telefon...
Hvala za odgovore/mnenja in LP
Hvala za odgovore/mnenja in LP
Čakej na WP8, bo precejšen preskok. Če pa ne moreš počakat pa kupi kak rabljen WP7 aparat pa ga pol prodaj.
Ka pa veš, Trophy je bil takoj ko je prišel 300€, čez mesec ali 2 pa je padel za 60€ (Simobil cene, Orto u nulo). Verjamem da se bo tudi kakšen cheap WP8 našel, je pa seveda stvar tvoje odločitve. Glavna stvar je, da čez kako leto več ne bo neki ful novih aplikacij za WP7, updejt bo pa sam še 7.8 (in mogoče kak bugfix).
Jaz bi na tvojem mestu probal dobit kak rabljen WP telefon, ki bi ga imel recimo ene 6-9 mescev, ko bodo pa tudi cene WP8 padle in ga boš lahko prodal naprej z recimo izgube 40€, na Bolhi se najde en Trophy za 100€, ni hudič da ga ne boš mogu čez pol leta še zmer prodat za cca 70€.
Jaz bi na tvojem mestu probal dobit kak rabljen WP telefon, ki bi ga imel recimo ene 6-9 mescev, ko bodo pa tudi cene WP8 padle in ga boš lahko prodal naprej z recimo izgube 40€, na Bolhi se najde en Trophy za 100€, ni hudič da ga ne boš mogu čez pol leta še zmer prodat za cca 70€.
martincek1 ::
Pred časom smo imeli debato na temo "aplikacije, ki jih ni na WP7, pa bi morale biti"...
Google Maps za WP7 sploh ne obstaja? Je sploh kakšna normalna alternativa? Interneta imam neomejeno, tako da me zanima izključno uporabniška izkušnja.
Google Maps za WP7 sploh ne obstaja? Je sploh kakšna normalna alternativa? Interneta imam neomejeno, tako da me zanima izključno uporabniška izkušnja.
Yoda Master ::
There is no emotion, there is peace.
There is no ignorance, there is knowledge.
There is no passion, there is serenity.
There is no death, there is the Force.
Pa tale Gmaps je tudi tako tako, sicer velik bolš kot je bil na začetku ampak še zmerej rahlo šteka. Škoda da ne da Google svoje verzije na WP
martincek1 ::
***We are not related to Google, Inc.** Pa smo spet tam. :D
Dobro ne bom kriitiziral več, moram prvo prizkusiti stvar ko dobim telefon v roke.
Dobro ne bom kriitiziral več, moram prvo prizkusiti stvar ko dobim telefon v roke.
LuGi ::
Ne rabis. Maps je dovolj http://www.bing.com/community/site_blog...
zadeve se izboljsujejo..je pa res da je bil app podn na zacetku
zadeve se izboljsujejo..je pa res da je bil app podn na zacetku
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LuGi ()
mihecbla ::
Potemtakem je boljše počakati ta mesec ali dva, na wp8? Ampak kot že omenjeno, je vprašanje cen samih telefonov. Osebno mi je všeč lumia 800, predvsem zaradi velikosti. Na žalost se obetajo samo še večji telefoni, ali lahko pričakujemo tudi velikosti nekje lumie 800 (govora je o Nokii)
Nokia ni še nič predstavila, nekaj je HTC pa Samsungu ušlo, sam če me spomin ne vara še nič pod 4".
2012. Skupaj z Windows 8 tablicami, seveda.
Zgodovina sprememb…
Zanima me, če se mogoče da to funkcijo izključit v WP7, ko ti samodejno nad vsako skupino aplikacij, da začetnice od A-Z. Uglavnem jaz bi hotel, da ne bi imel nad vsako skupino ene začetnice (npr. s----> settings..)
Takole nočem imet:
[url=http://shrani.si/?3v/H5/1i5pYLv8/segreg...
Takole pa:
[url=http://shrani.si/?Y/TK/2Wlli7Je/wp75dua...
Takole nočem imet:
[url=http://shrani.si/?3v/H5/1i5pYLv8/segreg...
Takole pa:
[url=http://shrani.si/?Y/TK/2Wlli7Je/wp75dua...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: luxxx7 ()
To se avtomatično začne pojavljat ko imaš veliko aplikacij, izklopit se mislim da ne da.
Pa ko linkaš iz shrani.si ne kopirat njihove "kode za forume" ker na STju ne deluje ;)
Pa ko linkaš iz shrani.si ne kopirat njihove "kode za forume" ker na STju ne deluje ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung Omnia 7 (strani: 1 2 3 4 … 24 25 26 27 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 275902 (180663) | clix |
» | Nokia Lumia 800 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 84517 (50937) | Ciklamen |
» | Kateri telefon?Oddelek: Mobilne tehnologije | 10020 (8719) | SLO_Matej |
» | Nova anketa: katere znamke je vaš mobilni telefon? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Ankete | 30083 (24246) | leiito |
» | Android vs Windows Phone vs Symbian (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 22168 (19523) | Tilen |