Forum » Navijanje » OC manli Geforce 2MX200
OC manli Geforce 2MX200
Flamer ::
A kdo ve za kakšne ovire pri postaljanju hladilnih teles na tole grafično!
Pa vaše izkušnje prosim!
Pa vaše izkušnje prosim!
ali3n ::
Verjetno se sprašuješ, če bo kak kratek stik... najlažje boš ugotovil sam - vzam kartico ven, položi kako ravnilo čez RAM čipe in poglej, če je kaj višjega/enako visokega na kartici... v skrajnem primeru, daš rebra samo na čipe (tako, kot je narejeno v članku na desni strani...)
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
ali3n ::
grafično daj v vrečko, iztisni čimveč zraka iz vrečke, vse skup za eno uro v skrinjo - da se dobro ohladi, dobro ohlajeno vzami ven; nato proaj z rokami odpulit (Z OBČUTKOM!!!!!!) hladilnik dol, če ne re si pomagaj s kakim vzvodom. Jaz sem uporabil šraufenciger, pod njega sem dal mobikartico, da nisem fental kartice/procesorja... verjel al ne, metoda deluje - temelji pa na tem, da lepilo, s katero je hladilnik pritrjen na kartico bolj drži pri višjih temperaturah.
Delaj z občutkom in pazi da ne poškoduješ kartice ali procesorja na njej. Za morebitne poškodbe ne odgovarjam!
Delaj z občutkom in pazi da ne poškoduješ kartice ali procesorja na njej. Za morebitne poškodbe ne odgovarjam!
- "Rozi vidm." "S psom!"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Arctic-Cooling VGA Silencer INSTALACIJAOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1292 (1192) | tiborrr |
» | Kako odstraniti hladilna rebra iz ATI 9100Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1049 (923) | Realist |
» | S čim prilepit rebra? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5836 (4963) | sharp |
» | TRdovratna HLadilNa REBRAOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1263 (1102) | Loki |
» | blue orb na platoOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1543 (1377) | texhex |