Forum » Strojna oprema » Število priklopov za tv na modemu
Število priklopov za tv na modemu
Aston_11 ::
Hitro vprašanje,
koliko priklopov imajo za tv imajo modemi, ki jih imaš na optiki. Enega, dva, morda več? Oziroma kako je to izvedeno?
koliko priklopov imajo za tv imajo modemi, ki jih imaš na optiki. Enega, dva, morda več? Oziroma kako je to izvedeno?
fosil ::
Pri siolu imaš skupaj 4 priključke, ki jim lahko sam določiš namen. Se pravi ali net ali tv.
Tako je!
drzni86 ::
To je seveda odvisno od modema...
Sam imam pri amisu tri priklope za TV, enega za net in dva za telefon. Se jim pa ne da spremeniti namena!
Sam imam pri amisu tri priklope za TV, enega za net in dva za telefon. Se jim pa ne da spremeniti namena!
betko007 ::
To je sigurno odvisno od modema.
Jaz sem ravnotako kot predhodnik na Amisu in imam 4 porte za TV ali net. Kar priklopim noter na tisto se bo port nastavil. Porti so samodejni in se jih ne da naštimat, npr. da bo 1 in 2 za TV.
Jaz sem ravnotako kot predhodnik na Amisu in imam 4 porte za TV ali net. Kar priklopim noter na tisto se bo port nastavil. Porti so samodejni in se jih ne da naštimat, npr. da bo 1 in 2 za TV.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Klic s strani T-2ja - flooding mrezeOddelek: Omrežja in internet | 2446 (1688) | mzakelj |
» | Vezava UTP kablov - internet in TVOddelek: Omrežja in internet | 3338 (3142) | d4vid |
» | Amis težave (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 13689 (8077) | Cowboy6 |
» | Hitrost optikeOddelek: Pomoč in nasveti | 15527 (14125) | Dr_M |
» | Problem z internetomOddelek: Pomoč in nasveti | 2202 (1856) | ...:TOMI:... |