Forum » Mobilne tehnologije » Kater pameten telefon kupiti
Kater pameten telefon kupiti
noob96 ::
Hej
Potreboval bi nasvet za nakup novega telefona v paketu.
Telefon bi naj omogočal WLAN, e-pošto, GPS, in ostale stvari ki sodijo zraven... (GPS ni obvezen). Telefon bi lahko bil na dotik ali pa s popolno (qwerty) tipkovnico, mi je vseeno. Operacjiski sistem je lahko katerkoli tako da to ni problem. OD znamk bi se nekako izogibal LG-ju (slabe izkušnje iz preteklosti), drugače pa mi je vseeno.
Zanj sem pripravljen odšteti do tam nekje 150€, kakšen evro gor ali dol (raje dol). Zanj bi bil pripravljen plačevati do 10€ naročnine pri katerem koli ponudniku.
kaj bi bilo najbolj optimalno zame?
lp
Potreboval bi nasvet za nakup novega telefona v paketu.
Telefon bi naj omogočal WLAN, e-pošto, GPS, in ostale stvari ki sodijo zraven... (GPS ni obvezen). Telefon bi lahko bil na dotik ali pa s popolno (qwerty) tipkovnico, mi je vseeno. Operacjiski sistem je lahko katerkoli tako da to ni problem. OD znamk bi se nekako izogibal LG-ju (slabe izkušnje iz preteklosti), drugače pa mi je vseeno.
Zanj sem pripravljen odšteti do tam nekje 150€, kakšen evro gor ali dol (raje dol). Zanj bi bil pripravljen plačevati do 10€ naročnine pri katerem koli ponudniku.
kaj bi bilo najbolj optimalno zame?
lp
;-) ::
Mislim da nemore biti nič več optimalno če kupiš tako da si potem 2 leti vezan. Za to kar rabiš dobiš Huawei Ideos x5 recimo na bolhi za podoben denar in nisi vezan.
ameba ::
Odvisno kateri paket imaš...
Vsekakor pa ti priporočam da kupiš Andorida in s tem ne moreš zgrešiti...
Sam si bom kupil, LG Optimus X2 za 150€ pri Mobitelu ....
Vsekakor pa ti priporočam da kupiš Andorida in s tem ne moreš zgrešiti...
Sam si bom kupil, LG Optimus X2 za 150€ pri Mobitelu ....
deyco5 ::
Tudi moj glas jasno za Windows Phone 7! Sploh sedaj ko je verzija 7.5 MANGO telefon nima konkurence! Predlagam da v TRGOVINI vzameš v ROKE WP7 napravico (katerokoli) in eno ANDROIDNO. Takoj boš videl o čem govorim!
PINki ::
Tudi moj glas jasno za Windows Phone 7! Sploh sedaj ko je verzija 7.5 MANGO telefon nima konkurence! Predlagam da v TRGOVINI vzameš v ROKE WP7 napravico (katerokoli) in eno ANDROIDNO. Takoj boš videl o čem govorim!
In kaj bo videl? Na zaslonu polno ikonic, ki so nezanimive in ne mores skoraj nic customizirat. Jaz ne vem kaj vidite na WP7 ampak zase vem, da z Androida ne morem. Sem uporabljalal wp7 dva dneva pa sem ze tako pogresal android, da mi ni blo nc jasno.
Ene stvari se ne spomnem, ki mi je bila vsec pri wp7... no ja, tisto ko poslajdas iz kamere in si takoj v galeriji. Ta mi je super. Brez manga je to bil polizdelek.
Nenazadnje je to moje osebno mnenje in se nihce ne rabi spotikat ob moje izjave. Vem, da vsakemu nekaj drugega odgovarja. Vec OSov -> vec zadovoljne populacije in razlicnih okusov.
Kupcu pa valda svetujem naj poizkusi oba in pregleda youtube reviewu in se pametno odloci.
Lp
deyco5 ::
Heheh. WP7 ima na zaslonu polno ikonic KI JIH SAM POSTAVIŠ TJA in vse te ikonice so za razliko od drugih siostemov ŽIVE. To pomeni, da niti ne rabiš it v FB, ko na ekranu že vidiš kaj je nekdo objavil... Ne rabiš it v vreme, ko že vidiš kakšno bo jutri v sosednem kraju. WP7 ima domač pogled narejen TAKO, da v vsakem trenutku vidiš ZADNJE infomracije TOČNO tistega, kar te zanima.
Je pa res da je še vedno pol izdelek, kot bo VEDNO vsak telefon. Če bi bil dokončen, ne bi potrebovali posodobitev in tudi novih tehnologij ne bi bilo. Po tem takem je vsaka naprava polizdelek. Preizkusi ga sedaj z Mangom! Glede nastavitev pa ti omogoča TOČNO toliko, kolikor je pametno za povprečno uporabo! Prej sem imal WM 6 (katastrofa zaradi preveliko nastavitev) enako Android. Posledica? Štekanje in roštanje... Vsekakor naj bodoči kupec VZAME OBA APARATA V ROKE, samo to!
Je pa res da je še vedno pol izdelek, kot bo VEDNO vsak telefon. Če bi bil dokončen, ne bi potrebovali posodobitev in tudi novih tehnologij ne bi bilo. Po tem takem je vsaka naprava polizdelek. Preizkusi ga sedaj z Mangom! Glede nastavitev pa ti omogoča TOČNO toliko, kolikor je pametno za povprečno uporabo! Prej sem imal WM 6 (katastrofa zaradi preveliko nastavitev) enako Android. Posledica? Štekanje in roštanje... Vsekakor naj bodoči kupec VZAME OBA APARATA V ROKE, samo to!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung Omnia 7 (strani: 1 2 3 4 … 24 25 26 27 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 276290 (181051) | clix |
» | Android vs Windows Phone vs Symbian (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 22243 (19598) | Tilen |
» | Nove nokie: Lumia 710 in 800, Asha 200, 201, 300 in 303 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nokia / Symbian | 25230 (21255) | rio972 |
» | Nokia pokazala svoj prvi prototip z Windows Phone (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 13437 (10535) | Tody |