Forum » Pomoč in nasveti » ASUS problem
ASUS problem
MarkoAsus ::
Zdravo
Imam problem s prenosnikom asus x53sj. Nekaj dni nazaj sem ga naročil prek spleta, posnel windows na dvd in vse je zgledalo da dela normalno. Kar naenkrat mi med brskanjem po spletu računalnik zamrzne in pojavljajo so neke črtice po ekranu, kot na sliki spodaj. Ne preostane mi drugega, kot da izklopim napajalni kabel, da računalnik ugasne in ga ponovno prižgem. To se dogaja na približno eno uro ali več pogosto.(odvisno od uporabe). Sem že veliko pregooglal pa nisem našel nič konkretnega.
Intel Core i5
GT520M 1GB
8GB RAM
Windows 7 64bitni
[.slika ]
Tukaj je priklopljen na večji ekran ampak zmrzuje tudi če ni.
Imam problem s prenosnikom asus x53sj. Nekaj dni nazaj sem ga naročil prek spleta, posnel windows na dvd in vse je zgledalo da dela normalno. Kar naenkrat mi med brskanjem po spletu računalnik zamrzne in pojavljajo so neke črtice po ekranu, kot na sliki spodaj. Ne preostane mi drugega, kot da izklopim napajalni kabel, da računalnik ugasne in ga ponovno prižgem. To se dogaja na približno eno uro ali več pogosto.(odvisno od uporabe). Sem že veliko pregooglal pa nisem našel nič konkretnega.
Intel Core i5
GT520M 1GB
8GB RAM
Windows 7 64bitni
[.slika ]
Tukaj je priklopljen na večji ekran ampak zmrzuje tudi če ni.
MarkoAsus ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se mi ne zažene (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15301 (5052) | acookook |
» | Restartanje računalnikaOddelek: Strojna oprema | 2615 (2285) | s1ck |
» | Problem pri nalaganju windowsov-neskončni restartOddelek: Pomoč in nasveti | 654 (574) | polde66 |
» | PC po ciscenju ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 2388 (1881) | oemdzi |
» | Čudna težavaOddelek: Pomoč in nasveti | 1169 (1064) | eboycina |