Forum » Šola » Vpis na faks
Vpis na faks
TehDucky ::
Vpisujem se na FE pa sem zdej dobil položnico oz. vzorec, pa je refernčna le 00-008 za tem pa prazne cifre. Zdej sem nekje najdu da je za referenco treba vpisati vpisno številko, ki pa mislim da jo dobiš šele ko se vpišeš. Kaj v tem primeru pustim to prazno ?
XsenO ::
Najboljše, da napišeš mail na referat ali jih pokličeš in povprašaš kako je s tem.
1 + 1 = 1
ducttape ::
Tudi jaz sem se v 2. roku vpisal na FE... kot sklic sem navedel samo 00-008, saj vpisne še nimamo.
P.S.: So tudi tebi poslali star list, kjer so avgustovski datumi za vpis? :D
P.S.: So tudi tebi poslali star list, kjer so avgustovski datumi za vpis? :D
Zero0ne ::
Vpisujem se na FE pa sem zdej dobil položnico oz. vzorec, pa je refernčna le 00-008 za tem pa prazne cifre. Zdej sem nekje najdu da je za referenco treba vpisati vpisno številko, ki pa mislim da jo dobiš šele ko se vpišeš. Kaj v tem primeru pustim to prazno ?
Tole z vpisno št. je samo za višje letnike mišljeno.
uname -o
TehDucky ::
Sem glih iz pošte prišel in je tudi tam rekla gospa, da bo referenca 00-008 čisto dovolj. I was like ok.
@ducttape, ne sem dobil novega,ki je bil napisan 20.09.2011. V ponedeljek 26.9.2011 8.30-11.00 se mamo za prijavit. Si isto VŠ ?
@ducttape, ne sem dobil novega,ki je bil napisan 20.09.2011. V ponedeljek 26.9.2011 8.30-11.00 se mamo za prijavit. Si isto VŠ ?
ducttape ::
Aa, no cool. Jaz sem UN, vpis mamo pa v torek (according to the web site).
Srečno pri študiju. ;)
Srečno pri študiju. ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kdaj študentska izkaznica oz. indeks ?Oddelek: Šola | 8955 (8577) | Lonsarg |
» | Nekateri prav izzivajo (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5261 (3709) | bluefish |
» | FE Prestop iz UNI na VSŠOddelek: Šola | 5766 (4849) | stalker |
» | Brezplačen WLAN dostop v SlovenijiOddelek: Omrežja in internet | 8085 (6405) | Damjan Jagar |
» | [Java][Naloga] Seznam študentov, majčken problemOddelek: Programiranje | 2322 (2009) | VASkO |