» »

Gingerbread

Gingerbread

pronto ::

Mene zanima ali si kdo lasti Htc Desire HD in ali je na voljo uradni android gingerbread (2.3.x). Ogledujem si nakup pri simobilu vendar se mi zdi predrag kot vsi ostali telefoni ki so v ponudbi ze par let in imajo absurdno visoko ceno(off topic:)).Zanima me tudi ce kdo svetuje kaksen alternativni telefon v istem rangu.LP

KoMar- ::

Torej, zanima te marsikaj o HTC Desire HD, v subject si pa napisal zgolj "Gingerbread" :|

In ja, OS 2.3 naj bi bil na voljo: HTC Desire HD @ Wikipedia

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: KoMar- ()

pronto ::

Sem ze bral da je na voljo ampak rabim informacijo iz prve roke.Glavno mi je samo ce bom kupil DHD ce bom lahko takoj nadgradil na GB. Saj imam samsung wave-a ki caka ze eno leto na nadgraditev in htc trophya ki se vedno caka na mango. Tako da sem ze vsega sit in hocem pri naslednjem telefonu takoj imeti najnoveso programsko opremo. Drugi dve vprasanji sta bolj podvprasanji, vasi odgovori lahko vplivajo na spremembo telefonskega aparata ki ga bom kupil vendar res z dobrimi argumenti.LP

PS Pisem s trophya ki nima slovenske tipkovnice. Zato ni sumnikov in sicnikov.

Dr_M ::

Sem imel ene 2 mesca nazaj od kolega DHD doma za kaksen teden, kupljen je bil pri simobilu konec maja in je ze imel 2.3.3 nalozen.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

SLO_Matej ::

pronto je izjavil:

Saj imam samsung wave-a ki caka ze eno leto na nadgraditev in htc trophya ki se vedno caka na mango. Tako da sem ze vsega sit in hocem pri naslednjem telefonu takoj imeti najnoveso programsko opremo.

Jah Mango pač uradno še ni na voljo. Ta verzija še ni izšla in ko bo uradno izšla, boš takoj lahko svojega Trophyja posodobil. Lahko kaj takega tudi pri Androidu? Ne. Gingerbread pa je že nekaj časa zunaj, pa še vedno ni na voljo za vse. ;) To je tako, kot bi bil naveličan čakanja na naslednjo verzijo Androida (torej naslednika 2.3) in imel vsega dovolj, ker je še ni (čeprav uradno še ni izšla).

Zgodovina sprememb…

KoMar- ::

Android ima pred WP7 in Bada prednost, da je skupnost zelo aktivna in boš za praktično vsak model telefona dobil neuradne nadgradnje.

pronto ::

Slo_matej Mango bi ze moral prispeti pa so ga spet predstavili.

Komar Bada in Wp 7 sta meni cisto mimo. Za bado oz samsung sploh nimam komentarja.WP pa je prevec zaprt da o brskalniku in dragih aplikacijah sploh ne govorim. Neuradnih nadgradenj ne mislim uporabljati zaradi garancije ker mobiteli niso poceni.

deyco5 ::

Pronto... Od kje tebi informacija da bi MANGO že moral prispeti? Post si napisal 24.9.2011. Če bereš razne kvazi novice po netu, potem si si sam kriv! V takih novicah so verjetno takšni kot ti omenjali mango že JUNIJA. URADNO (torej upam da veš da to pomeni s strani MICROSOFTA) je bil MANGO napovedan za JESEN 2011, ker pomeni OD 23.9.2011 do 22.12.2011 ko se uradno začne ZIMA. No medtem je Mango že izšel 27.9.2011, kar je presenitilo vse poznavalce (mimogrede, nihče tega ni pričakoval tako brez nekih velikih pompov, kot to počne konkurenca). In ti kljub MANGU razmišljaš o Androidu? Sorry for you :)!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

HTC Desire vs. Samsung Galaxy S (vs. Google Nexus S)

Oddelek: Mobilne tehnologije
407247 (4302) freesty
»

Samsung potrdil: ICS-a za Galaxy S / Galaxy Tab ne bo (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Android
11420360 (15260) RejZoR
»

Navigacija po Evropi za Windows Phone 7.5

Oddelek: Novice / Windows Mobile
368467 (6935) Tilen
»

Prosim pomoč: Htc Trophy 7 ali Samsung Galaxy Ace?

Oddelek: Mobilne tehnologije
91333 (1049) gunserman

Več podobnih tem