» »

Google Chrome in Torrent files

Google Chrome in Torrent files

Tralala999 ::

Pozdravljeni!

Naložil sem si google chrome, moram reč, pozitivna izkušnja.

Za zdaj edina malenkost, kako nastaviti v omenjenem brskalniku, ko kliknem na torrent download, da mi ga odpre direktno bittorent. Google chrome ga želi na vsak način shraniti in ne ponudi opcije za odpiranje uporabi (kot mozzila).

Iskal sem po netu, pa nič konkretnega.

Je kdo rešil mojo zagato?

Hvala

t-slav ::

Zakaj torrent datoteke preprosto ne shraniš na računalnik in jo potem odpreš s bittorentom?

Mal več dela je, sam zaenkrat edini način k ga js poznam...

LP

pijavka ::

Za zdaj edina malenkost, kako nastaviti v omenjenem brskalniku, ko kliknem na torrent download, da mi ga odpre direktno bittorent. Google chrome ga želi na vsak način shraniti in ne ponudi opcije za odpiranje uporabi (kot mozzila).

To tudi mene precej moti, vendar glede tega ne moreš nič narediti. Naredi tako kot je t-slav predlagal, druge ni zaenkrat.

St235 ::

Meni ga brez težav odpre direktno v utorrent, edino kar je nadležno je. da naredi kopijo tudi v mapo Prenosi in moraš pol ročno brisat.

IceBoX ::

Chrome ti bo torrent avtomatsko shranil (ni možnosti da odpre). Ko se ti bo torrent prenesel, ti bo spodaj prikazalo pasico prenosi. Klikni na gumb zraven ikone od torrenta in označi "vedno odpri to vrsto datotek" oz. nekaj takega. Tako ti bo vedno odprlo v tvojem torrent odjemalcu, samo shranilo ti ga bo vseeno.
Huh...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Utorrent problem...

Oddelek: Pomoč in nasveti
185617 (4929) Mare2
»

utorrent težava

Oddelek: Programska oprema
297228 (6195) Saul Goodman