» »

odgovarjanje

odgovarjanje

OZZY ::

Mene skoraj vedno, ko oddam kak odgovor preusmeri na stran, kjer piše, da nimam dostopa in ne na forumovo topic stran. Da nimam dostopa ni res, saj se vedno registriram ko odgovarjam. Odgovor se sicer upošteva in se pokaže na forumu samo ne vem zakaj pol pokaže da nimam dostopa. Mogoče kak bug.

Pa še neki o naslovih in zvezdicah. Vem, da je bilo nekaj govora o tem, da dobivaš za odgovore neke pike in podobno. A ne bi mogli npr. pokazati na posameznikovi uporabniški strani koliko ima točk. Sicer je neka statistika koliko odgovorov si oddal in povprečje na dan ampak mislim, da bi bile lahko tudi te točke. Mogoče zato, da bi folk vedu, kako se cenijo njegovi odgovori in nasveti in ne bi kar povprek pisal.
thnx

  • spremenil: OZZY ()

Tomi ::

Ok, poglej, kaj bi se zgodilo, če bi vsakdo videl svoje zvezdice:
Ljudje bi ugotovili, kaj je bolj, kaj je manj in kaj sploh ni produktivno in perspektivno.. Posledica tega bi bila, vsaj, kar se stanja izpred dveh tednov tiče, da bi nekaj procentov ljudi ( raje nekaj 10 ), pisalo samo stvari, ki bi jim prinašale točke.. Posledica tega bi bil monoton forum.. Poleg tega je tisto, kar je prikrito, vedno bolj mamljivo, ker ne veš, kaj se zadaj skriva.. ( samo reklame z nežnejšim spolom poglej, pa boš videl:D.. Seveda je to samo moje mnenje, ampak verjetno bi se še marsikdo strinjal z mano:\.
Tudi posti, ki ne prinašajo točk, so lahko "začimba" teme...
metrodusa.blogspot.com

OZZY ::

Tomi. Sej men ne gre zato, da bi dobil čimveč pik in zvezdic. Tako ali tak sodelujem na vseh forumih, če je kaj takega, kar lahko povem,svetujem itd. Sej men niso tok pomembne te stvari. Men gre bolj za informacijo kako se odrežem in koliko so cenjeni moji odgovori in ne toliko za točke in zvezdice. Če bi imel te podatke to še ne pomeni, da bi sodeloval samo tam, kjer dobivam točke. Je pa res, da bi se eni ful trudil za te stvari.

Tomi ::

Ja, in na žalost je teh vse več:(..
Ampak je pa sedaj bolje, vsaj dozdeva se mi tako..
metrodusa.blogspot.com

OZZY ::

Se strinjam s tabo Tomi.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Točke

Oddelek: Slo-Tech
221603 (1202) Primoz
»

trivia

Oddelek: Loža
351209 (888) ||_^_||

Zvezdice

Oddelek: Slo-Tech
10933 (834) Tomi
»

Forum poln debilov in smeti (strani: 1 2 )

Oddelek: Slo-Tech
645364 (4242) OZZY
»

Rešimo se nesnage v forumu!

Oddelek: Loža
322867 (2287) Tomi

Več podobnih tem