Forum » Programska oprema » Girder 3.2.6b in Winamp 2.79
Girder 3.2.6b in Winamp 2.79
|Luka| ::
Zadeva je sledeča:
dljam najnovejsi Girder(3.2.6b) in zelim z njim upravljati Winamp 2.79. Nakar ugotovim,da ne gre, ker je plugin pisan samo za Winamp 3, ki mi pa smrdi.
Torej, če je kdo sam napisal plugin, ali pa ga kje nasel se priporočam
LP Lix
dljam najnovejsi Girder(3.2.6b) in zelim z njim upravljati Winamp 2.79. Nakar ugotovim,da ne gre, ker je plugin pisan samo za Winamp 3, ki mi pa smrdi.
Torej, če je kdo sam napisal plugin, ali pa ga kje nasel se priporočam
LP Lix
|Luka| ::
Uh, sorry.
Skratka, girder je program, s katerim lahko preko daljinca za TV, VCR, RA, upravljate različne programe na compu, ali pa tudi comp sam. Seveda potrebujete se ustrezen hardware...
To je to
vec na http://www.girder.nl
Skratka, girder je program, s katerim lahko preko daljinca za TV, VCR, RA, upravljate različne programe na compu, ali pa tudi comp sam. Seveda potrebujete se ustrezen hardware...
To je to
vec na http://www.girder.nl
MadMax ::
Imam Girderja 3.0.24 + IgorPlugIn za najenostavnejši IR vmesnik, kar jih je.
Winamp imam pa 2.7, z novejšimi se mi ne da ukvarjat, dokler ta zadovoljuje...
Skratka, nobenega novejšega Girderja nisem mogel pripravit do delovanja z omenjenim Winampom
Pluginov pa pisat ne znam
Winamp imam pa 2.7, z novejšimi se mi ne da ukvarjat, dokler ta zadovoljuje...
Skratka, nobenega novejšega Girderja nisem mogel pripravit do delovanja z omenjenim Winampom
Pluginov pa pisat ne znam
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
Ag.Smith ::
Saj ni treba pisat pluginov. Jest mam plugin samo za hardvare - Hollywood+ daljinec.
Za vsak program, ki ga hoces poganjat si pa lepo naredis skupino, vanjo nameces gumbe, naucis daljinca in to je to. Malo je terba pogledat navodila tocno kako se kaksna stvar naredi pa je. Sam sem si naredu zaenkrat podporo za winamp in pa radlight. Ce kdo hoce naj mi maila, pa mu posljem GML file (konfiguracijska datoteka). Moj mail je v profilu.
Girder(3.2.6b)
Winamp 2.81
Za vsak program, ki ga hoces poganjat si pa lepo naredis skupino, vanjo nameces gumbe, naucis daljinca in to je to. Malo je terba pogledat navodila tocno kako se kaksna stvar naredi pa je. Sam sem si naredu zaenkrat podporo za winamp in pa radlight. Ce kdo hoce naj mi maila, pa mu posljem GML file (konfiguracijska datoteka). Moj mail je v profilu.
Girder(3.2.6b)
Winamp 2.81
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | program Girder - dejte mi prossim pomagatOddelek: Programska oprema | 1852 (1381) | maticm |
» | Daljinec za računalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 2447 (2251) | jerry2000 |
» | IR sprejemnik!!!Oddelek: Strojna oprema | 2469 (1977) | msmiha |
» | Upravljanje Winampa z daljincemOddelek: Zvok in slika | 1307 (1065) | _pobesneli_ |
» | MP3-ji in stolpiOddelek: Zvok in slika | 1454 (1255) | Opkow |