» »

router sitecom wl 366

router sitecom wl 366

kristjan26 ::

Imam sledeč problem z routerjem sitecom wl 366: Ko zmanjka elektrike routerja nikakor ne morem ponovno vzpostaviti, da bi internet deloval pravilno. Poskusil sem z resetom, tovarniškimi nastavitvami in ponovno nastavitvijo PPPOE, a brez uspeha. Router sploh noče več vzpostaviti PPPOE povezave. Enkrat je sam od sebe začel nazaj delovati, a nimam pojma kako, danes pa je ponovno zmanjkala elektrika in ga ne morem nikakor spraviti nazaj v delovanje!!!??? GRRRR:P Ima kdo kakšen nasvet? Je router morebiti fuč?

Zakaj se to dogaja vedno ko zmanjka elektrike? Je komu jasno:) Do sedaj je vse delovalo OK z nastavitvami, ki sem jih nastavil. Ko zmanjka elektrike pa konec zgodbe:) Nimam več idej vse sem že sprobal pa noče in noče več delovati. Najbolš da ruknem v zid tole škatlo sm obupal:P

Zgodovina sprememb…

Res nima nihče nobene ideje? Vse nastavitve so iste kot prej ko je delovalo, a noče na noben način spet delovati odkar nam je zmanjkala elektrika? Zgleda da ni druge kot router nest na servis?

marc100 ::

nsjbolje da poskusiš s kakih drugim routerjem, če pri tistem ne bo nobene napaka-izpadom, potem je tvoj router fuč

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Router se ne poveže po izpadu elektrike

Oddelek: Pomoč in nasveti
151673 (1412) Highlag
»

Cisco prodaja Linksys

Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi
246982 (4750) kmetek
»