Forum » Pomoč in nasveti » router sitecom wl 366
router sitecom wl 366
kristjan26 ::
Imam sledeč problem z routerjem sitecom wl 366: Ko zmanjka elektrike routerja nikakor ne morem ponovno vzpostaviti, da bi internet deloval pravilno. Poskusil sem z resetom, tovarniškimi nastavitvami in ponovno nastavitvijo PPPOE, a brez uspeha. Router sploh noče več vzpostaviti PPPOE povezave. Enkrat je sam od sebe začel nazaj delovati, a nimam pojma kako, danes pa je ponovno zmanjkala elektrika in ga ne morem nikakor spraviti nazaj v delovanje!!!??? GRRRR:P Ima kdo kakšen nasvet? Je router morebiti fuč?
- spremenil: kristjan26 ()
Zakaj se to dogaja vedno ko zmanjka elektrike? Je komu jasno:) Do sedaj je vse delovalo OK z nastavitvami, ki sem jih nastavil. Ko zmanjka elektrike pa konec zgodbe:) Nimam več idej vse sem že sprobal pa noče in noče več delovati. Najbolš da ruknem v zid tole škatlo sm obupal:P
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kristjan26 ()
Res nima nihče nobene ideje? Vse nastavitve so iste kot prej ko je delovalo, a noče na noben način spet delovati odkar nam je zmanjkala elektrika? Zgleda da ni druge kot router nest na servis?
marc100 ::
nsjbolje da poskusiš s kakih drugim routerjem, če pri tistem ne bo nobene napaka-izpadom, potem je tvoj router fuč
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Router se ne poveže po izpadu elektrikeOddelek: Pomoč in nasveti | 1673 (1412) | Highlag |
» | Cisco prodaja LinksysOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 6982 (4750) | kmetek |
» | UPS za domači strežnik + routerOddelek: Kaj kupiti | 1935 (1443) | ABX |
» | Do modema preko routerjaOddelek: Omrežja in internet | 2161 (1988) | Veron |
» | Kateri UPSOddelek: Kaj kupiti | 4072 (3056) | Muzo |