Forum » Pomoč in nasveti » samsung x10 plus standby
samsung x10 plus standby
cici5ka ::
dobila sem rabljen prenosnik samsung x10plus.
vse zgleda super, samo ko gre v standby mode ali pa v hibernate (saj ne razumem razlike med tema dvema), ga ne znam več zbuditi.
kaj vse sem poskusila:
- pritisniti na kratko gumb za "on" (prižgala se je modra lučka, ki baje označuje wifi, računalnik je zvenel, kot bi se prižgal (začel je nekaj mleti) a v resnici ni bilo od njega nič - tudi če sem poskušala pritisniti kakšno tipko); edina resna reakcija ki je bila po tem, je bilo, če sem pritisnila fn in enter, se je računalnik ugasnil
- pritisniti na dolgo gumb "on" in računalnik se je seveda ugasnil
- pritiskati vse mogoče tipke pa ni bilo nobene reakcije
ker nimam navodil, sem preiskala že vse mogoče na intenretu, pa mi ni uspelo najti nič uporabnega. ima kdo kakšno idejo?
vse zgleda super, samo ko gre v standby mode ali pa v hibernate (saj ne razumem razlike med tema dvema), ga ne znam več zbuditi.
kaj vse sem poskusila:
- pritisniti na kratko gumb za "on" (prižgala se je modra lučka, ki baje označuje wifi, računalnik je zvenel, kot bi se prižgal (začel je nekaj mleti) a v resnici ni bilo od njega nič - tudi če sem poskušala pritisniti kakšno tipko); edina resna reakcija ki je bila po tem, je bilo, če sem pritisnila fn in enter, se je računalnik ugasnil
- pritisniti na dolgo gumb "on" in računalnik se je seveda ugasnil
- pritiskati vse mogoče tipke pa ni bilo nobene reakcije
ker nimam navodil, sem preiskala že vse mogoče na intenretu, pa mi ni uspelo najti nič uporabnega. ima kdo kakšno idejo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik ugasne v roku 5 sekundOddelek: Strojna oprema | 1045 (830) | SimplD |
» | Problem s napajalnikom?Oddelek: Strojna oprema | 1043 (915) | geek93 |
» | sem bil pregrob?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1562 (783) | Bojevnik |
» | pred vklopom gretje compaOddelek: Pomoč in nasveti | 1525 (974) | Pyr0Beast |
» | Zagon PC-ja preko podaljška!Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2267 (1853) | Pyr0Beast |