» »

TUŠMOBIL - paketi FREE

TUŠMOBIL - paketi FREE

1 2 3
4
»

franckranc ::

Danes sem ob prebiranju forumov naletel tudi na tole:

Neuradni Tušmobil-ov forum - tema v zvezi s FREE40 paketom.


Noro! Kaj vse je pri nas se vedno mozno! :O

JamesQ ::

Živjo.

V časopisu Finance piše, da naj bi kitajski proizvajalec Huawei in Tušmobil prekinila sodelovanje, posledično odpuščanja. Včeraj sem gledal Tušmobilovo ponudbo Huawei-jevih android mobilnikov in so bili sila ugodni, danes pa šok, podražitve naveliko. Škoda, bo treba še malo počakat z menjavo mobilnika.

LDŽ

Valvoline ::

Kak je z pošiljanjem SMS sporocil iz Slovenije v tujino? A se racuna ekstra za to ali ne? Mam free 20 paket pa ne vem kak je z tem.

Zgodovina sprememb…

bajsibajsi ::

Naceloma ne. Vsaj obicajno je posiljanje SMS (in MMS v kolikor imajo z doticno drzavo sploh sklenjen sporazum) v tujino racunano enako, kot posiljanje znotraj maticne drzave. Ampak da bo ziher, najbolje storis, da jih poklices in vprasas. Pri Mobitelu je cena enaka.

Assass1n ::

Plačaš za sms, je nekih 8 centov, slabost paketa free...mene ne moti ker v tujino posiljam zelo redko, ce pa bi, bi blo pa kar moteče, v brezmejnih 1000 mas pa sms tudi v tujino vstet v enote.
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne

Onlyx ::

Sem tušmobilov uporabnik in sem včeraj menjal paket na free 20. Me pa zanima ali imam na voljo 2gb podatkov ali 1gb, kajti do včeraj sem bil prepričan, da je v tem paketu meja 2gb (potem se hitrost samo zmanjša), vendar me je včeraj prodajalec na tušmobilovi poslovalnici prepričeval, da imam normalno na voljo samo 1gb prenosa podatkov? se mi zdi zelo čudno, ker v pogojih (ki naj bi veljali od 9.1.2012) na njihovi spletni strani navajajo normalen prenos do 2gb preden se sama hitrost zmanjša. Obstaja sicer verjetnost, da svetovalec/prodajalec pač ni natančno vedel (zakaj potem je tam?), vendar glede na vse nejasnosti, ki se dogajajo zadnje čase na tušmobilu tudi mene malo bega vse skupaj, da ni spet kakšen nateg.

Lonsarg ::

Jao kaki prodajalci, ne 2GB je! Jasno ne bi pisalo na spletni strani kar pol več. Z tem, da ko to prekoračiš ti pade hitrost na 128kbs, torej ni sploh bojazni, da bi kaj plačal.

No edino data roaming na mobitelu izklopi, za vsak slučaj, čeprav zna biti da že mobitel zazna mobitelovo gostovanje kot "roaming" in itak ne bi uporablal, ampak ziher je ziher. Preko tuškabine ali pa SMSa se to da.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Lonsarg ()

jusv ::

Prenosa podatkov je 2GB. Je res da je to napaka prodajlaca, samo dobro sej to se tu pa tam zgodi povsod in vsakemu prodajalcu. So pa zato točni podatki na spletnih straneh in pa na pogodbah, ki jih ob sklenitvi ali pa prenosu podpišeš. Imaš pa sedaj novo opcijo plačevanja telefonov. Z Opcijo telefon si lahko v katerem koli paketu znižaš ceno aparata na 1EUR hkrati pa prejmeš dodaten prenos podatkov k izbranemu naročniškemu paketu. To pomeni da imaš še več telefonov dostopnih že za 1€ v vseh naročniških paketih. Maš opcijo 3, 9, 16 in 23. Meni zgleda zadeva super!

djordjevic ::

Malo manj prikrito oglašuj, no. ;) Super je glih v toliko, da lahko plačuješ telefon na obroke, malo manj super pa, da so se s to potezo določeni aparati konkretno podražili. Kar je imo fail.
No grave is deep enough to keep us in chains.

Izaso ::

Saj tako tudi piše v drobnem tisku pod pogoji, ne vem kaj je tukaj narobe. Fajn je da človek ve kaj podpiše. Glede plačevanja telefonov, je pa za nekoga ki ima denar ta informacija da lahko plačuješ na obroke brezvezna in neuporabna, recimo za mene ki ga pa nima toliko da bi si lahko privoščil telefon za 300€ in več pa je ta zadeva še kako fajn, da si lahko tudi jaz kupim nekaj kar si morda želim. Pa saj tudi drugje lahko kupuješ na obroke ali ne?

djordjevic ::

Saj nisem napisal, da je plačevanje na obroke slabo. Napisal sem, da so se hkrati z uvedbo te 'prijazne možnosti' aparati podražili do te mere, da te v 75% primerov pridejo ceneje, če jih naročiš neposredno z amazona. Brez vezave.
No grave is deep enough to keep us in chains.

Lonsarg ::

Kar velja za ostale operaterje itak že skoz. V bistvu če hočeš direktno plačat map 25% popust na naročnino pa mobisvet, še amazona ne rabiš.
Aparat se ti splača edino na kredit zdaj. Še posebaj če nucaš podatke, potem lahko namesto zdajšnih 419€ za SGS2 + 20€/mesec plačaš 552€ po 24 obrokih(dodatnih 23€/mesec) za aparat in 15€ na mesec, ker lahko greš na nižji freee15 paket, ker podatke itak že pri opciji dobiš.

In viola, isto te pride skupaj v dveh letih računica kot te je do sedaj, nobene podražitve za tiste, ki dejansko koristijo prenos podatkov in bi imeli Free20 paket pa izberejo raje Free15+Opcija23. Dejansko si na bolšem, ker imaš res brezobrestni nakup mobitela v tem primeru, pa vemo da dejanske 2letne obresti niso tako nizke.

Je pa smešno, zakaj Tušmobil tistim, ki uporabljajo podatke najbolj ugaja(meni je to sicer všeč). Namreč lih ti uporabniki so tisti, ki zasedajo omrežje, te logike edino ne razumem.

So pa opcije fajn za idiote, ki kupijo smarthphone, potem pa se čudijo, zakaj njihov obstoječ paket nima zadosti podatkov .

Izaso ::

djordjevic je izjavil:

Saj nisem napisal, da je plačevanje na obroke slabo. Napisal sem, da so se hkrati z uvedbo te 'prijazne možnosti' aparati podražili do te mere, da te v 75% primerov pridejo ceneje, če jih naročiš neposredno z amazona. Brez vezave.


Te razumem in vem kaj želiš povedati, to je jasno. Samo zopet se moraš postaviti z drugega zornega kota. Na nekoga ki nima toliko denarja, pa tudi na kakega takega (pa verjemi da jih je kar veliko) ki niti ne vedo kaj je amazon ali pa ebay, kaj šele da bi kupovali prek neta. V tem primeru pa je tale opcija za nekatere rešitev in jo verjamem tudi izkoristijo.

djordjevic ::

Lepše zavito sem hotel povedati, da so cene, kot se jih trenutno gredo vsi slovenski operaterji, nateg na suho. ;)
No grave is deep enough to keep us in chains.

bajsibajsi ::

Saj sploh ni potrebe po Amazonu in Ebayu. Npr. S2 dobis pri nas vec kot 100 evrov ceneje in brez vezave (nov in z garancijo).

Paramedic ::

Pred kratkim sem sklenil pri njih najcenejši free5, pa sem zaenkrat zadovoljen, tudi če občasno res prekline klic :))
Bolj me motijo neki cenovni nesmisli, kot so tile dragi telefoni...plačaš npr. Opcijo, ki ti močno podraža vse skupaj, ampak s tem telefon že močno preplačaš... Ampak telefon že imam, jaz bi zdaj rabil še nekaj minut, ker sem presegel vključene min, pa ponujajo za ceno 5€ dodatnih 75 min klicev - ampak sicer je cena ene minute 0,05€. Bolj se splača govorit po ceni 5c kot vzet teh 5€/75 min :D
End transmission.

Poldi112 ::

Ne skrbi, ta cenovni nesmisel, ki te moti, bodo s 1. februarjem odpravili - cena na minuto se ti bo povišala iz 0.05 na 0.12.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Poldi112 ()

Paramedic ::

Ok super...potem naj samo še dajo redno ceno aparatov kakšnih 50% višjo, pa bo vzpostavljeno ravnovesje...šalabajzerji. Zgleda (očitno) je namen tega prodat višje free pakete, ker bom zgleda ravno to moral naredit...čeprav nočejo ničesar prenest v nalednji mesec. Če preklopim, pa ne dobim tistegq 50% popusta, ki je za nove naročnike. No, saj sem vedel kaj bo :/
End transmission.

kokiy ::

sej 50% lahko še vedno dobiš če spremeniš v free15/free20 in se vežeš s popustom al pa novim telefonom... je pa vse odvisno od tebe če rabš tak paket.

fr4nc ::

Pozdravljeni,

zanimam se za paket FREE20, glede na to, da je nekako najbolj ugoden paket za moje potrebe(predvsem internet) na tržišču.

Telefon že imam, zdaj pa me zanima če bom dobil -25% popust pri vezavi, če ne vzamem telefona, glede na to, da je sedaj akcija (6 mesecev po 10€)?

Torej a bom imel prvih 6 računov za 10€ ali za 7,5€ (-25% popust, ker ne vzamemm telefona) in nato 18 mesecev po 15€ (20€ - 25%)?

Lp in hvala
"Rad pomagam, če je le možno" by Fr4nc; blog(2): http://cpuwars.wordpress.com/
"I just love to share the truth!!" by Fr4nc; http://intelvsamd.wordpress.com/

tado6 ::

V primeru, da izberete mobilni telefon boste prvih 6 mesecev plačevali polovično mesečno naročnino naslednjih 18 mesecev pa polno mesečno naročnino. V primeru, da izberete 25% popust boste prvih 6 mesecev dobivali 50% popusta na mesečno naročnino, naslednjih 18 mesecev pa 25% popusta na mesečno naročnino.

fr4nc ::

@tado6

Aha torej prvih 6 mesecev ni razlike če vzamemm telefon ali ne... nato pa je razlika 5€x18=90€...

Kaj pa v primeru, da na zacetku ne vzmamem telefona, nato pa recimo po 1 letu vzmamem telefon, a potem moram vrniti 6x5€(v primeru, da sem koristil popust), ali se s tem spet vežem za dodatno leto ali 2?

Lp
"Rad pomagam, če je le možno" by Fr4nc; blog(2): http://cpuwars.wordpress.com/
"I just love to share the truth!!" by Fr4nc; http://intelvsamd.wordpress.com/

tado6 ::

Vežeš se ponovno če se ne motim.

fr4nc ::

Rabil bi kupon za brezplačno priključnino pri Tušmobilu. A mi ga lahko kdo kako pošlje (na ZS)?

Lp
"Rad pomagam, če je le možno" by Fr4nc; blog(2): http://cpuwars.wordpress.com/
"I just love to share the truth!!" by Fr4nc; http://intelvsamd.wordpress.com/

tado6 ::

Piši mi na ZS.

echo ::

A je kdo opazil zadnjo podražitev pri FREE paketih? Iz 5 centov za dodatno minuto/sms/mb (ko porabiš zakupljene enote) na 12 centov.
140% brez opozorila, vsaj jaz nisem vedel, da se spreminja cenik.

Paramedic ::

Jaz sem to zvedel iz tega posta http://slo-tech.com/forum/t483834/p3401... sicer je pa med obvestili bilo objavljeno http://www.tusmobil.si/obvestila.html (30.12.2011).
End transmission.

jusv ::

Kako lagano sportski se Bob Saap pripravlja na nedeljski dvoboj z našim Štruclem. Jaz samo upam, da se mu bo tole maščevalo in da ga Štrucl kljub temu da je Saap favorit, zmelje :)

 Bob Saap in mobilni internet

Bob Saap in mobilni internet

Pametne smo podnevi z lučjo iskali!

fr4nc ::

V cem je razlika med FREE 20 in Mingl 17, razen v ceni (3€)??

Lp
"Rad pomagam, če je le možno" by Fr4nc; blog(2): http://cpuwars.wordpress.com/
"I just love to share the truth!!" by Fr4nc; http://intelvsamd.wordpress.com/

ziga1990 ::

pri free imaš to da če kje ni signala preklopi na mobitel in je še vedno zastonj dokler ne greš na internet mingl tega nima
Ryzen 1700, 16gb RAM, GTX1070, NH-D15, Bequiet Darkbase pro 900

fr4nc ::

Aha... potem je po eni strani vredno dat 3€ zraven...
"Rad pomagam, če je le možno" by Fr4nc; blog(2): http://cpuwars.wordpress.com/
"I just love to share the truth!!" by Fr4nc; http://intelvsamd.wordpress.com/

Lonsarg ::

Za 3€ lahko v Mobitelovem omrežju pošleš že kake 30SMSov, tak da večina ljudi pride z Mingl17 bolje skozi.

OChack ::

problem so klici, sms če se ne motm niso problem v romaingu pri minglu, klici se pa posebej zaračunavajo v kerokol omrežje
Int€l inside, IDIOT Outside

fr4nc ::

Mam on kupon za 80€:
FREE 20: (20€ - 3,33€) - 25% (ne bom vzel telefona) = 12,50€
MINGL 17: (17€ - 3,33€) - 25% = 10,25€
_______________________
Razlika: 2,25€... mogoče pa res grem na mingl ;)
"Rad pomagam, če je le možno" by Fr4nc; blog(2): http://cpuwars.wordpress.com/
"I just love to share the truth!!" by Fr4nc; http://intelvsamd.wordpress.com/

Lonsarg ::

25%popust je zdaj že par mesecev znižan na 10%.

OChack ::

pomoje da dajejo samo še 10%off
Int€l inside, IDIOT Outside
1 2 3
4
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Tušmobil omrežje

Oddelek: Mobilne tehnologije
499990 (8049) Dzhimen
»

tušmobil - nov paket najbližji 1500 (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
6319782 (13497) Filipko
»

Tušmobil DA/NE? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
16527485 (17100) Reycis
»

Tušmobil paketi vs. Mobitel (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
5811553 (8907) Lonsarg
»

Paket All Inclusive pri Tušmobilu

Oddelek: Mobilne tehnologije
305830 (4574) Lonsarg

Več podobnih tem