Forum » Hlajenje in modifikacije » Hlajenje P4, 2.4ghz
Hlajenje P4, 2.4ghz
markz ::
Naj samp preden začnem pripomnem, da so italjani vsi po vrsti farabutti in da ko ne bo vec IVE ne bom vec kupoval pri njih!!! ;)
No, naročil sem nov procesor, pentium 4 2.4ghz in ko pridem v trgovino essedi v gorizi ugotovim, da mi prodajajo oem verzijo in ne boxed variante... res je zalostno videt en toliko vreden kos silicija in kovine nebogljeno zavitega v kos papirja...
no - u glavnem... zadevo sem vseeno vzel, kaj cmo...
zdaj mi pa valjda manjka ventilator...
ali imate kaksen predlog, kaj naj si omislim, da bo dostojno nadomestilo ventilator, ki obicajno pride v boxed razlicici... in... se boljse... ali se da kje dobiti tisti ventilator, ki mi manjka...
No, naročil sem nov procesor, pentium 4 2.4ghz in ko pridem v trgovino essedi v gorizi ugotovim, da mi prodajajo oem verzijo in ne boxed variante... res je zalostno videt en toliko vreden kos silicija in kovine nebogljeno zavitega v kos papirja...
no - u glavnem... zadevo sem vseeno vzel, kaj cmo...
zdaj mi pa valjda manjka ventilator...
ali imate kaksen predlog, kaj naj si omislim, da bo dostojno nadomestilo ventilator, ki obicajno pride v boxed razlicici... in... se boljse... ali se da kje dobiti tisti ventilator, ki mi manjka...
Asgard ::
jah tko je to de mas hladilnikov malo morje, ceprav najbolsi je od Zalmana, cena je pa res visoka, sam plačas kvaliteto. Drugace pa dobis standardne kolerje za tam okol 4 jurje, zalman se mi zdi de je tam okrog 8 do 10 jurjev.
strinjajte se z mano ali umrite !
strinjajte se z mano ali umrite !
neki123 ::
Mislm da sploh ni tolk važno kakšen je hladilnik. Jest mam P4 1,8A navit na 2,4 z original box hladilnikom pa ima samo 35 ˙c pa dela noč in dan. Nikoli ni ugasnjen.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri cooler kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 1341 (1126) | Han |
» | hladilnik za grafično kartico in procesorOddelek: Pomoč in nasveti | 2507 (2269) | zavajon |
» | cim tisji in cim cenejsi racunalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 3919 (3030) | Pyr0Beast |
» | (pre)glasen računalnikOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3815 (3218) | djem |
» | kakšen računalnik do 325kOddelek: Kaj kupiti | 1066 (787) | pingec |