Forum » Loža » Delo voznika z B-kategorijo, je kaj ?
Delo voznika z B-kategorijo, je kaj ?
wcpapir ::
Pozdravljeni,
zelo me veseli delo voznika kombija ali kaj podobnega, kaka pošta ala. door to door, GLS, TNT, UPS, delo potnika, prevoz raznih stvari itd.
Zaenkrat še nimam svojega kombija, ob resni ponudbi pa bi ga lahko kupil. Na zgoraj omenjene poštne firme sem že poslal zanimanje in čakam sedaj odgovor, zanima me še kak pameten predlog, ponudba, ideja. Možna je tudi tujina...plača me ne zanima toliko kot delo, ki me veseli.
zelo me veseli delo voznika kombija ali kaj podobnega, kaka pošta ala. door to door, GLS, TNT, UPS, delo potnika, prevoz raznih stvari itd.
Zaenkrat še nimam svojega kombija, ob resni ponudbi pa bi ga lahko kupil. Na zgoraj omenjene poštne firme sem že poslal zanimanje in čakam sedaj odgovor, zanima me še kak pameten predlog, ponudba, ideja. Možna je tudi tujina...plača me ne zanima toliko kot delo, ki me veseli.
Jernej88_ ::
Registriraj/prijavite se v zaposlitveni portal MojeDelo
Tam boš našel sigurno kaj.
Tam boš našel sigurno kaj.
No more Slovenia!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Neprofesionalnost in nezanesljivost Door to Door (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8001 (3705) | slo81 |
» | Dostava prenosnika po pošti?Oddelek: Kaj kupiti | 4307 (3253) | Loaded |
» | Dostavne službeOddelek: Loža | 3445 (2729) | Tody |
» | Pošiljanje trdega diska po pošti?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1060 (908) | McHusch |
» | Mlacom po pošti.Oddelek: Kaj kupiti | 1437 (977) | ABX |