» »

Crknil kuhinjski mešalnik

Crknil kuhinjski mešalnik

boss-tech ::

Doma imam kuhinjski mešalnik ki ima nastavek za mešanje testa in tega sem uporabil za delanje kremnega medu.
Sedaj včeraj je šlo vse ok, lepo je mešal, čeprav se mi je zdelo da je bil malo bolj vroč kot ponavadi. Mešal sem 10min.
Danes pa sem vzel ta kremni med iz hladilnika(je malonkost bolj trd) in ga mešal 5 min in mešalnik crkne. Ni bil vroč in da bi kaj smrdelo tudi ne...
kaj je hin in če se da kaj na hitro popravit? Ali raje grem po novega.

mat xxl ::

Vprašanje je preveč v stilu avto je crknu kaj je narobe.... svetujem obisk kake jasnovidke, sicer pa kaki podatki o modelu ....... manjkajo .....

rebro ::

Model mešalnika niti ni važen, ampak le, kako se aparat obnaša: motor se suče, metlice pa ne; motor boli a se ne suče; motor sploh ne da nič od sebe....
Ker si nazadnje aparat kar močno obremenjeval, lahko, da se odpovedal kakšen element: varovalka v navitju motorja, če jo ima, ščetka na statorju, kakšna žica pregorela, stikalo hin....vglavnem preprost aparat ampak kar nekaj možnosti okvare

barbarpapa1 ::

Pozdrav

Si lahko malo bolj natančen. Je to ročni mešalnik z dodatnim podstavkom s posodo, ki se med mešanjem vrti, ali pa gre za kuhinjski aparat (pogosto jih poimenujejo tudi multipraktiki)? Pa proizvajalec in pa opis, kako se obnaša sedaj, ko se je napaka pojavila.

LP

Jože

RejZoR ::

Je važno, predvsem moč motorja. Folk vzame najbolj švoh napravce in hoče z njimi delat stvari za katere rabiš vsaj 750W motor, da ti ne crkne po 2 dneh uporabe. Predvsem gre tle za testo, ki je zelo gosta zmes in zelo obremeni motor. Med v povsem tekoči obliki ni neko breme, iz hladilnika pa je običajno tako gost, da bo zamoril tud močnejše mašine.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri kuhinjski robot? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
17679126 (4427) DePalmo
»

Kateri blender? (strani: 1 2 )

5728895 (10912) ales85
»

Aparat za izdelavo sladoleda Delimano...

1914527 (14039) Sims
»

Bosch najslabši gospodinjski aparati (strani: 1 2 )

8324514 (21610) Nummy
»

Kako izračunati porabo energije električnega motorja?

96574 (6356) telexdell

Več podobnih tem