Forum » Pomoč in nasveti » tv kartica TechnoTrend ct-3650 ci usb problem z namestitvijo, POMOČ!
tv kartica TechnoTrend ct-3650 ci usb problem z namestitvijo, POMOČ!
alestopol ::
Nabavil sem tv kartico tt ct-3650 ci dvb-c usb. Priklopil bi jo rad na laptop kot digitalno tv z telemachovo conax kartico.
Problem je sledeč:
Uporabljam os win 7 32bit, naložil sem driverje 1.0.3.8 iz spletne strani proizvajalca,v windows media center mi na zazna naprave, ne morem najti nobenega tv kanala.
Če ima kdo izkušnje bi lepo prosil če mi pove kaj moram storiti, hvala.
Napravo sem priključil pravilno,(telemach pametna kartica je v napravi), vendar po iskanju kanalov mi napiše naj preverim če je naprava pravilno nastavljena, oz priključena.
Zanima me če moram naloži še kakšen program, oziroma kako kartico aktiviram, da jo bo wmc našel.
PROSIM ZA POMOČ, MNENJA, HVALA!
Problem je sledeč:
Uporabljam os win 7 32bit, naložil sem driverje 1.0.3.8 iz spletne strani proizvajalca,v windows media center mi na zazna naprave, ne morem najti nobenega tv kanala.
Če ima kdo izkušnje bi lepo prosil če mi pove kaj moram storiti, hvala.
Napravo sem priključil pravilno,(telemach pametna kartica je v napravi), vendar po iskanju kanalov mi napiše naj preverim če je naprava pravilno nastavljena, oz priključena.
Zanima me če moram naloži še kakšen program, oziroma kako kartico aktiviram, da jo bo wmc našel.
PROSIM ZA POMOČ, MNENJA, HVALA!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | n 150Mbps ~5MBps (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6154 (4754) | b3D_950 |
» | PCI kartica IDE RAID ne pa klasična PCI IDEOddelek: Strojna oprema | 1605 (1203) | solatko |
» | Kateri kabelOddelek: Zvok in slika | 3315 (2942) | axee |
» | nakup Tv karticeOddelek: Zvok in slika | 3303 (2540) | gruntfürmich |
» | Satelitska oprema free to air?Oddelek: Zvok in slika | 3677 (3480) | Bagr |