Forum » Mobilne tehnologije » Androd tablice in video predvajalnik podnapisov
Androd tablice in video predvajalnik podnapisov
laguna1 ::
Pozdravljeni
Kot že izhaja iz same teme me zanima, kateri video predvajalnik (npr kot je vlc plajer za windovs) si naj naložim na tablico z androidom 2.2, da bom lahko gledal filme (mp4, flv) s podnapisi, ki bi bili v istem direktoriju in z istim imenom. Originalni predvajalnik, ki je na tablici predvaja samo video brez podnapisov.
Hvala za odgovore.
LP
Kot že izhaja iz same teme me zanima, kateri video predvajalnik (npr kot je vlc plajer za windovs) si naj naložim na tablico z androidom 2.2, da bom lahko gledal filme (mp4, flv) s podnapisi, ki bi bili v istem direktoriju in z istim imenom. Originalni predvajalnik, ki je na tablici predvaja samo video brez podnapisov.
Hvala za odgovore.
LP
GeForce ::
Nevem če je za tablico ampak na telefonu sem jaz uporabljal MoboPlayer. Je zastonj in je prilagojen za vsako "generacijo" oz. "družino" procesorjev posebej - vsaki imajo svoje kodeke, tako da naj bi predvajal tekoče skoraj vse.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: GeForce ()
floyd1 ::
Samsungov player brez težav predvaja tudi SRT podnapise (s šumniki) zato za drugimi sploh nisem gledal. Mogoče pa se ga da tudi na druge naprave inštalirat?
Geforce, hvala, mobopleyer deluje, le malce vecji bi lahko bili podnapisi, drugace pa deluje super. Hvala
Lp
Lp
Geforce, našel nastavitve za velikost, tako da je sedaj moboplayer tisto kar sem iskal.
LP
LP
GeForce ::
Ni problema. Aja, pa še če ti kakšen format ne deuje v nastavitvah obkljukaj "software decoding" oz. nekaj takega in bi moralo delati (če ne misliš predvajati ravno 1080p ).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: GeForce ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | chromecast 2 (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 13417 (8313) | lojzze1 |
» | Samsung smart TV (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 35531 (14063) | kralnahribu |
» | Nakup mobitelaOddelek: Mobilne tehnologije | 2932 (2635) | HDvideo |
» | tablični računalnik prestigioOddelek: Pomoč in nasveti | 2838 (2618) | KoMit |
» | Apple iPad kompatibilnostOddelek: Mobilne tehnologije | 7277 (6782) | MedusasPath |