Forum » Šola » A. Blaznik: Realna števila, linearna funkcija pomoč
A. Blaznik: Realna števila, linearna funkcija pomoč
eyefinity ::
Pozdravljeni,
obiskujem 1. letnik in sem dobil že vse potrebne knjige, razen A. Blaznik: Realna števila, linearna funkcija; DZS (učbenik). Na Bolhi sem pregledal že veliko oglasov, klical v veliko knjigarn, a nikjer nimajo učbenika - le zbirko nalog. Zanima me, ali ima še kdo probleme z iskanjem tega učbenika, je to kakšna napaka ali kaj tretjega?
Če kdo slučajno najde učbenik, naj mi prosim pošlje povezavo.
Hvala!
obiskujem 1. letnik in sem dobil že vse potrebne knjige, razen A. Blaznik: Realna števila, linearna funkcija; DZS (učbenik). Na Bolhi sem pregledal že veliko oglasov, klical v veliko knjigarn, a nikjer nimajo učbenika - le zbirko nalog. Zanima me, ali ima še kdo probleme z iskanjem tega učbenika, je to kakšna napaka ali kaj tretjega?
Če kdo slučajno najde učbenik, naj mi prosim pošlje povezavo.
Hvala!
amigo_no1 ::
Preveri stanje v okoliških knjižnicah.
Drug avtor, enak naslov:
http://www.dzs.si/eshop/guest/showProdu...
Drug avtor, enak naslov:
http://www.dzs.si/eshop/guest/showProdu...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
eyefinity ::
Hvala, tole sem že videl, ta verzija, ki je od Legiše, a nevem, če je prava.. Bom moral vprašati profesorja
koro13 ::
Iz katerega kraja si? vem te so rasprodane ker sem jih tudi sam iskal. V Celju imamo prodajalno Antiko, ki prodaja nekaj novih in večino rabljenih knjig- tudi za šolo. Jaz sem jih kupil rabljeni ravno tam in sta v odličnem stanju. Poskusi v antiki oz. podobnih prodajalnah ;)Drugače pa si jih prekopiraj v celoti od sošolca...
LP
LP
tinkatinca ::
Si prepričan, da gre za učbenik, ne zbirko nalog?
Drugače če boš rabil, sama ravno ugodno prodajam to zbirko nalog (Blaznik), prav tako od Legiše, ki je tudi zgoraj omenjena. Pa tud ogromno drugih učb, dz ...
Kontakt: tinnie92@gmail.com
LP
Drugače če boš rabil, sama ravno ugodno prodajam to zbirko nalog (Blaznik), prav tako od Legiše, ki je tudi zgoraj omenjena. Pa tud ogromno drugih učb, dz ...
Kontakt: tinnie92@gmail.com
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Andrej Smrdu: Kemija: Snov in spremembe 3Oddelek: Šola | 3911 (3430) | lebdim |
» | matematika za srednje šoleOddelek: Šola | 2430 (2161) | drvo |
» | Alfa 2 NalogeOddelek: Šola | 523 (490) | Isotropic |
» | spletna stran, kjer se prodajajo učbenikiOddelek: Loža | 4692 (3872) | fctirol |
» | Matematika. Tezje nalogeOddelek: Šola | 1920 (1726) | Tic |