Forum » Slo-Tech » Hej, big kahune, ni odgovora na članek
Hej, big kahune, ni odgovora na članek
BoGo ::
Pred kratkim sem vam poslal en članek, pa mi niti odgovorili niste. Če je res članek tako zanič, a vas je to sram povedati?
Primoz ::
Ne bit živčen pa počaki... ne gre vse prvo sekundo, ko kdo kaj pošlje.
There can be no real freedom without the freedom to fail.
alien-w ::
Problem je v tem, da se odločamo, če bo dovolj za članek. Predvsem nas matrajo slike, ki jih nekako ni. Sicer so skice, a potrebovali bi tudi slike praktičnega izdelovanja. Imaš kakšen predlog?
bf4ed ::
Jaz sem napravil eno ohišje (ne modificiral!), no ni ravno še 100% končano.
Pa me zanima koliko slik je lahko max. za en članek?
Pa me zanima koliko slik je lahko max. za en članek?
BoGo ::
Eh, to sem rabil, odgovor. Sicer sem že izrezal iz pleha vse praktično, samo mislim da ne bi bil problem nabaviti slike praktičnega izdelovanja. Naj članku torej dodam praktičen primer s slikami?
Moram si nekje izprositi digitalca.
LP
Boris
Moram si nekje izprositi digitalca.
LP
Boris
Sergio ::
Če bi poslal še nekaj slik, kako zadeva dejansko izgleda, bi bilo odlično. Kajti članek je v redu napisan, težava pa bi nastala, če ne bi bilo nekih slik končnega izdelka. Poslikaj, pa je .
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kater kompaktni digitalec, DMC-LX3, DMC-TZ7 ... ?Oddelek: Kaj kupiti | 2465 (1775) | swamigi |
» | Nova anketa: ali si v gospodinjstvu lastite vsaj en digitalni fotoaparat?Oddelek: Novice / Ankete | 4586 (3802) | MrM |
» | Katerega digitalca kupiti do 400evrovOddelek: Kaj kupiti | 2394 (1909) | leonius |
» | ideje za člankeOddelek: Slo-Tech | 1296 (915) | mchaber |
» | Imam leseno kisto!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2191 (1416) | pozorhudmaček |