» »

print na DVD in print ovitka

print na DVD in print ovitka

rtmktl ::

Zdravo,
morda kdo pozna kakšno firmo, ki bi bila pripravljena samo na en DVD narediti print in izdelati samo en DVD ovitek po neki normalni ceni. Kar gledam po internetu imajo vsi ponudbe šele od 50kom naprej. Potrebujem pa samo en izvod, max dva.
Hvala!

pe3c ::

Kupi LightScribe ali LabelFlash DVDje na katere lahko s primernim pekacem narises svoj cover. Tudi ovitek za DVD lahko naredis sam in ga natisnes na kvalitetnejsem tiskalniku (fotokopirnica ali foto studio).

Tody ::

Oziroma kupiš nalepke, na katere zadevo naprintaš in nalepiš gor. Za en DVD ti noben ne bo šel delat matric in dizajna. Sploh ne "za pravo" ceno.

rtmktl ::

LightScribe pekač imam, a bi barve :/ Ovitek sem razmišlal da bi ga dal kar naprintati v nek foto studio kot sliko (hmmm). No saj to sem ugotovil, da ne bo šel noben printati samo za 1kom... a morda le kdo koga pozna, ki to dela ;)
Hvala

pe3c ::

Poisci koga (kolega, fotokopirnica, fotostudio), ki ima inkjet printer, ki omogoca tiskanje na printable medije. Vcasih kdo strankam predaja svoje delo v taki obliki in je to najcenejsa mozna varianta, da naredis personalizirane kopije.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: pe3c ()

floyd1 ::

Od kod si? Jaz imam (sicer zelo staro) Canonovo Pixmo IP3000, ki solidno printa na CD/DVD medije in ti lahko to naredim. No, upam, da še dela, ker inkjet printer zadnje leto ali dve zelo malo uporabljam. Sem pa iz MB.
Nalepke odsvetujem, so delali teste in menda večina proizvajalcev uporablja agresivna lepila, ki lahko po določenem času uničijo zapis na mediju. Za CD-je so jih ziher odsvetovali. Sam se spomnim, da smo na firmi naročili prazne CD-je z nalepkami za eno stranko in po 1 letu jih več niso mogli zapisovati (ca. vsak drugi je bil fuč, dobro, da so jih veliko večino že takoj po dobavi porabili). Ne morem trditi da ravno zaradi nalepk, sem pa sumil na to.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

LightScribe in LabelFlash

Oddelek: Pomoč in nasveti
156303 (1170) DoberDan
»

Nec DVD rekorderji in LabelFlash (strani: 1 2 )

Oddelek: Programska oprema
6828545 (18862) Mitko_R
»

NEC LabelFlash

Oddelek: Novice / Optične enote / mediji
496360 (3782) r0b3rt
»

dvd pekač in kako na dvd zapečti napis,sliko namesto etikete

Oddelek: Programska oprema
101800 (1652) JOKER
»

DVD + tiskalnik Philips DVDR16LSK LightScribe