Forum » Pomoč in nasveti » AMD...help me
AMD...help me
MadMax ::
Na plosco QDI Kinetiz7(VIA KT133) +AMD duron 700 sem instaliral WIN98SE (tudi WIN98). Ce mi ze uspe instalacija do konca, zadeva zmrzuje, veckrat pa se niti winsov ne da naloziti. RAM je Kingmax (probal tudi z drugimi), napajalnik 250W, razlicni diski, graficne razlicne... Aja: to je PCX-ova masina EXAM 36. Any idea, please?
- spremenil: MadMax ()
Lith ::
sem kot en PCX serviser, pa ti ne bi vedu rečt druzga, k tole:
1. al je bil računalnik že naložen in je delal, k si prinesu domov
2. v BIOS vklop pod power manag. ACPI (ENABLED), ker zadeva v WinX naredi čudno stvar, k je še Mirkosoft ne ve, ampak deluje
3. RAM CAS latency dej na 3 (zato ker ni 2)
4. serijsko št. compa zapiš, poklič na pcx LJ servis 01 58 19 850 in povej serijsko oni pa teb kaj imaš in kaj je delalo pri njih na testiranju, preden si comp. kupil/dobil v roke TI
1. al je bil računalnik že naložen in je delal, k si prinesu domov
2. v BIOS vklop pod power manag. ACPI (ENABLED), ker zadeva v WinX naredi čudno stvar, k je še Mirkosoft ne ve, ampak deluje
3. RAM CAS latency dej na 3 (zato ker ni 2)
4. serijsko št. compa zapiš, poklič na pcx LJ servis 01 58 19 850 in povej serijsko oni pa teb kaj imaš in kaj je delalo pri njih na testiranju, preden si comp. kupil/dobil v roke TI
¤ black holes rule; I like the speed, speed kills ¤
MadMax ::
Hja, CAS sm kr pustu na 3, okol ACPIja bom pa pogledal. Comp je pa kot 36G, drgac bi ga ze nazaj nesel.
10x, Lith!!
10x, Lith!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Leclerc ma ubijalsko akcijo (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5979 (4337) | dexter_II |
» | kdaj bodo prisle nove graficne karticeOddelek: Strojna oprema | 1477 (1020) | kuglvinkl |
» | rabim geslo za BIOSOddelek: Pomoč in nasveti | 1461 (1268) | root987 |
» | Kje kupiti: računalniške trgovine v SlovenijiOddelek: Kaj kupiti | 4184 (2979) | Fish <>< |
» | Kje kupiti komplet PC?Oddelek: Kaj kupiti | 1972 (1611) | tedybear |