Forum » Pomoč in nasveti » USB ključ "read only"?
USB ključ "read only"?
PALOMINO ::
Pozdrav,
na MAC OS X sem pred časom sformatiral USb ključ v FAT-32 in naložil nanj nekaj glasbe, da imam v avtu...
Danes sem hotel narediti update in malo glasbe dodati...in glej ga zlomka usb ključ je kar naenkrat read only.
Sem probal še v Win 7, nekako narediti re-format pa nič...vztrajno javlja read only.
Se komu sanja kaj storiti? Ali je problem v USB ključu...?
na MAC OS X sem pred časom sformatiral USb ključ v FAT-32 in naložil nanj nekaj glasbe, da imam v avtu...
Danes sem hotel narediti update in malo glasbe dodati...in glej ga zlomka usb ključ je kar naenkrat read only.
Sem probal še v Win 7, nekako narediti re-format pa nič...vztrajno javlja read only.
Se komu sanja kaj storiti? Ali je problem v USB ključu...?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PANIKA - Usb z pomembnimi podatki ni dosegljivOddelek: Programska oprema | 1129 (832) | s6c-gEL |
» | Dva izmed treh USB-ključev okužena, pazite na osebne podatke!Oddelek: Novice / Varnost | 13492 (10423) | fosil |
» | Kako zakleniti datoteko na USB ključu pred brisanjem?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1656 (1544) | connel |
» | Program za zaklep USB ključaOddelek: Programska oprema | 2304 (1926) | Midnas |
» | Nekaj vprašanj pred nakupom iPhoneOddelek: Mobilne tehnologije | 6640 (5511) | r0ker |