Forum » Izdelava spletišč » Fireworks pomoč
Fireworks pomoč
Fukomuko ::
Iz spleta sem si prenesel template, ki zraven ni imel priloženih izvornih datotek. Sedaj bi rad spremenil logotip, ki je v formatu png. Z Adobe Fireworks CS5 sem ga sicer odprl, naredil približek z enakim fontom, velikostjo, barvo (čeprav mi ni uspelo narediti enakih senc/prelivov), itd., ampak ko ga shranim, enostavno to ni to. Ni enake barve, robovi niso tako ostri in mehki, ampak bolj megleni, itd. V čem je trik? Primerjavo mi uteži še prosojnost nekaterih grafik v template-u.
#000000 ::
Kdor je delal ta napis je namerno zlepil dva layerja skupaj zato da ti ne moreš zadeve spreminjat, je pa simpl k pasulj, pod tem napisom narediš še enega v svetlejši barvi in ga zamakneš za en piksel dol in desno.
Dobra ideja, čeprav mi je v Fireworksu ni uspelo realizirat, sem pa naredil v Photoshopu. Hvala!
Vice ::
No, web designerji, sigurno poznate rešitev?
Adobestično
Poznaš kak boljši program?
Ni stvar v programu ampak v izgledu
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vice ()
Kako bi pa najlažje tole spremenil v modro barvo? Imel bi pa #639dbf.
Jaz sem s hue/saturation, ampak to ni ravno najelegantnejša pot, ali pač?
Jaz sem s hue/saturation, ampak to ni ravno najelegantnejša pot, ali pač?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Fukomuko ()
Zelnick ::
V Photoshopu:
-Odpreš sliko
-Narediš novi layer z #639dbf in nastaviš blend mode na Color in maskiraš dele, ki so prozorni.
Maš pa tu moj psd, ker nisem bil ziher glede postopka Link
-Odpreš sliko
-Narediš novi layer z #639dbf in nastaviš blend mode na Color in maskiraš dele, ki so prozorni.
Maš pa tu moj psd, ker nisem bil ziher glede postopka Link
I can remember a time before the Internet. But I don't like to.
MrBrdo ::
pa še drop shadow je pri onem napisu če jaz prav vidim, od spodaj navzgor.
pa tam ko zbiraš font maš še neke nastavitve v stilu Strong, Sharp itd... Lahko še to probaš dat na sharp če ti bo kej pomagal. sam vrjetn je bl fora v kontrastu.
pa tam ko zbiraš font maš še neke nastavitve v stilu Strong, Sharp itd... Lahko še to probaš dat na sharp če ti bo kej pomagal. sam vrjetn je bl fora v kontrastu.
MrBrdo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pokažite svoje namizje! (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Loža | 220292 (48611) | nergac |
» | Računalnik noče zaspatiOddelek: Pomoč in nasveti | 5806 (5302) | opeter |
» | Zelo počasna odzivnost - Windows7Oddelek: Pomoč in nasveti | 3430 (2921) | gokky |
» | Internetni radio programOddelek: Programska oprema | 11205 (10359) | 1024 |
» | Navijanje Intela i7-860Oddelek: Navijanje | 3680 (3033) | TeraTM |